Live kanaler

P1 er aktualitetskanalen, der giver et kritisk og inspirerende perspektiv på verden. P1 bruger aktuelle begivenheder som relevante anledninger til at perspektivere, udfordre og oplyse lytterne inden for samfund, kultur og videnskab. Kanalen leverer nuanceret viden og spændende fortællinger til videbegærlige voksne.

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 56:39
  Sygt nok

  Sygt nok: Testosteron er helt misforstået

  Testosteron - det er noget for rigtige mænd og forkerte kvinder? I virkeligheden er historien om testosteron meget mere nuanceret. I forbindelse med sommerens OL ser Sygt nok nærmere på det mytiske hormon, der har ry for at give store muskler. Men testosteron er kun ét af mange instrumenter i det styrkefremkaldende orkester. Medvirkende: Marianne Andersen, læge og professor i endokrinologi på SDU og Thue Kvorning, sportsfysiolog i Team Danmark. Vært: Maja Thiele, læge og forsker. Producer: Victoria Touveneau. sygtnok@dr.dk (Genudsendelse fra fredag).

  Videnskab & Teknologi
 • 2:44:57
  P1 Morgen

  P1 Morgen

  Christian Eriksen fik et hjertestop i lørdags under kampen mod Finland. Hvordan forbereder man et landsholds mentalt til den næste kamp? Hvad er op og ned i sygeplejerskernes nej og strejkevarsel? På fredag skal befolkningen i Iran vælge en ny præsident. Hvem ser ud til at vinde? Værter: Anders Bech-Jessen og Maria Dohn. www.dr.dk/p1morgen

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • 55:00
  Verden ifølge Gram

  Verden ifølge Gram: Iran i knæ - stemmer konservativt

  Udmattede iranere skal vælge ny præsident på fredag - efter 8 år med Rouhani. Det begyndte med høje forventninger og en atomaftale. Det slutter med en ødelagt økonomi, coronapandemi og bristede illusioner. Unge har mistet håb og ser ud til ikke at stemme. Præstestyret satser på konservative kandidater - så Ayatollah Khamenei kan sikre fremtiden for sit islamiske samfund. Vært: Steffen Gram. (Genudsendelse fra 9.05). (Sendes også lørdag 7.03 og søndag 22.03).

  Nyheder & Aktualitet
 • 56:41
  Kortsluttet

  Kortsluttet: Tech i rejsetasken

  Mikkel og Esben drømmer sig væk til fjerne himmelstrøg, når snakken falder på de bedste teknologiske rejsetips. De to værter får besøg af spildesigner og iværksætter Michael Flarup, der har rejst hele livet, både med sig selv, med sin familie og med en kuffert fuld af gadgets. Derudover: Bør din telefon hjælpe dig, så du ikke spilder tiden på ligegyldige Facebook-videoer? Medvirkende: Michael Flarup. Værter: Mikkel Malmberg og Esben Hardenberg. kortsluttet@dr.dk (Genudsendelse fra 10.03). (Sendes også torsdag 5.03).

  Videnskab & Teknologi
 • 56:09
  Supertanker

  Supertanker: Jeg elsker min bil

  Bilen er det ultimative frihedsmedium. Den er ikke afhængig af en fastlagt køreplan eller hvor der ligger skinner. Bilen er også et æstetisk objekt - så meget at biler bliver udstillet på kunstmuseer. Ifølge futuristen Marinetti er en Bugatti smukkere end Nike fra Samothrake, og franske Roland Barthes nærmest forguder Citroën DS'en. Men bilen og de veje den kører på er også krigszoner. Medvirkende: Martin Zerlang, professor i litteraturvidenskab og moderne kultur, KU. Sanne Nyland Christensen, radiovært på DR P4, bilist og eventyrelsker. Carsten Ortmann; tilrettelægger og vært. (Genudsendelse fra 11.03). (Sendes også søndag 6.03 og mandag 5.03).

  Kultur

Eftermiddag

 • 15:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 45:11
  P1 Debat

  P1 Debat: Urimeligt regelret UEFA?

  Det var rystende. Og rørende. Og så kom reglerne: Det danske fodboldlandshold skulle spille fodbold, selv om de og hele verden lige havde set Christian Eriksen få hjertestop og blive genoplivet på banen i Parken. Stillet overfor valget mellem pest og kolera, accepterede de at spille kampen mod Finland til ende. En beslutning, landstræneren og DBUs direktør siden fortrød. Hvem kunne træffe den rigtige beslutning? Kunne man ikke bare have aflyst? Nægtet? Er regel-rytteri urimeligt, når det handler om liv og død? Eller er det netop midt i chok og kaos, at reglerne er allermest nødvendige? Mens landsholdet forbereder næste kamp, giver P1 Debat giver plads til eftertanke og diskuterer, hvad der egentlig er vigtigst, når katastrofen rammer midt i fodboldfesten. Hør fodboldtrænerne Troels Bech og Peter Sørensen, Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen, professor i idrætsjura Jens Evald og Frits Ahlstrøm, tidligere mediedirektør i UEFA. Vært: Marie Louise Toksvig. www.dr.dk/p1debat (Genudsendelse fra 12.15).

  Nyheder & Aktualitet
 • 24:32
  Genstart - DR's nyhedspodcast

  Genstart: Den trojanske app

  Et par FBI-agenter udvikler sammen med en cyber-kriminel en app. De udbreder den i kriminelle miljøer verden over og kigger i hemmelighed på sidelinjen. I sidste uge afslører politiet så den hemmelige aktion og fortæller, at over 800 formodede kriminelle i 16 forskellige lande er blevet anholdt. Hvordan lykkes politiet med at narre de kriminelle? Det forklarer DR's retsanalytiker Louise Dalsgaard. Vært: Knud Brix. (Genudsendelse fra 13.03).

  Nyheder & Aktualitet
 • 26:57
  Baglandet

  Baglandet: Et godt menneske 3:3

  Michael har trukket stikket og tager en pause fra nødhjælpsarbejdet på Lesbos og mikrofonen, der følger ham. Da han er klar til at arbejde videre, reflekterer han over sin persona på sociale medier som flygtningenes frelser - hvor godt stemmer den overens med virkeligheden? Michael mødes med en far, hvis søn har epilepsi, og endnu et dilemma opstår: skal han købe medicin til barnet eller, som faren insisterer på, give ham penge til en advokat, der kan få flyttet familien til en lejr med bedre forhold - selvom Michael ikke ved om pengene bliver brugt på det? Reporter og tilrettelægger: Mikkel Rønnau. Redaktør: Rune Sparre Geertsen. Produceret for DR af Filt Cph. (Genudsendelse fra 13.33). (Sendes også søndag 5.33 og 16.33).

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:54:09
  Kulturen på P1

  Kulturen på P1

  Musik i hjernen - Aarhus Universitet har længe været i front, når det gælder forskning i, hvordan musik påvirker vores hjerner. Derfor vil der om få dage samles verdens førende forskere indenfor feltet til en konference om den nyeste viden. Vi tager forskud på erkendelserne og fortæller om nogle af de nyeste, vigtige opdagelser om, hvordan musikken påvirker hjernen. Fake news - Ny rapport fra Kulturministeriet viser, at mange danskere ikke rigtig tror på nyhederne. Fake news er blevet et begreb, der bliver hæftet på det, man ikke bryder sig om at høre. Men hvor sætter man ind, så vi får genoprettet troen på sandheden i nyhederne uden at miste den kritiske sans. Vi ser på rapporten og taler med en, der har talt med rigtig mange skolebørn om fake news. Frokostordning - Forfattere bliver inviteret til at holde foredrag eller oplæsninger - og bliver spist af med en frokost. Det er Claus Meyers Fasangården i Frederiksberg Have, der har entreret med denne specielle frokostordning, men de står ikke alene. Langt de fleste kunstnere kender til invitationer til at være med til de her arrangementer uden løn, og i dag taler vi med en lille stak af dem. På en dag, hvor Helle Helle også gæster vores studie for at svare på Proust-spørgsmål. Værter: Tore Leifer og Karen Secher. (Genudsendelse fra 14.03).

  Kultur
 • 1:49:43
  Orientering

  Orientering: SU-gæld slår alle rekorder

  Populære og lettilgængelige SU-lån på over 3.000 kroner hver måned gør i dag studielivet overkommeligt og måske også lidt mere festligt for tusindvis af studerende. Men et kraftigt stigende antal studerende løber fra regningen, når gælden skal betales tilbage efter endt uddannelse. Det viser en kortlægning af SU-gælden, som Orientering har foretaget. Siden 2010 er antallet af skyldnere med misligholdt SU-gæld vokset med 140 procent fra 58.000 personer til 135.000 personer. Vi sætter i dag fokus på den voksende SU-lån-gæld. For nogle kan det ikke gå hurtigt nok med at få bestilt tid, når der endelig ligger en indkaldelse til coronavacccine i e-Boksen. Men nogle steder i landet er der grupper af borgere, der lader indkaldelsen stå ubesvaret hen. Det viser den første opgørelse fra Statens Serum Institut om vaccinetilslutning på sogneniveau. I Brøndby Sogn er det kun 25 procent af de indkaldte, der har bestilt tid. I Vollsmose er det 29 procent. I den modsatte ende findes der sogne i Danmark, hvor tilslutningen er omkring 95 procent. Vi ser nærmere på forskellen og spørger, hvad man kan gøre ved den. På mandag den 21. juni var det dagen, hvor alle englændere skulle smide mundbindet, gå ud i verden og få en næsten normal hverdag igen. Men i går måtte Boris Johnson meget mod sin vilje gå på nationalt TV og skuffe 56 millioner englændere, der i den grad er trætte af corona, for det kniber med at få den meget smittefarlige Delta-mutant under kontrol. Karen Hjulmand og Brita Kvist er dagens værter. Birgitte Gadegaard redigerer. www.dr.dk/Orientering (Genudsendelse fra 16.05).

  Nyheder & Aktualitet

Aften

 • 45:11
  P1 Debat

  P1 Debat: Urimeligt regelret UEFA?

  Det var rystende. Og rørende. Og så kom reglerne: Det danske fodboldlandshold skulle spille fodbold, selv om de og hele verden lige havde set Christian Eriksen få hjertestop og blive genoplivet på banen i Parken. Stillet overfor valget mellem pest og kolera, accepterede de at spille kampen mod Finland til ende. En beslutning, landstræneren og DBUs direktør siden fortrød. Hvem kunne træffe den rigtige beslutning? Kunne man ikke bare have aflyst? Nægtet? Er regel-rytteri urimeligt, når det handler om liv og død? Eller er det netop midt i chok og kaos, at reglerne er allermest nødvendige? Mens landsholdet forbereder næste kamp, giver P1 Debat giver plads til eftertanke og diskuterer, hvad der egentlig er vigtigst, når katastrofen rammer midt i fodboldfesten. Hør fodboldtrænerne Troels Bech og Peter Sørensen, Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen, professor i idrætsjura Jens Evald og Frits Ahlstrøm, tidligere mediedirektør i UEFA. Vært: Marie Louise Toksvig. Lytterne er velkomne til at komme med indspark til debatten på telefon 7021 1919. www.dr.dk/p1debat (Sendes også 18.05).

  Nyheder & Aktualitet
 • P1 anbefaler

  P1 anbefaler

 • 05:40
  Nyheder fra Grønland

  Nyheder fra Grønland på dansk

  Nyheder & Aktualitet
 • 24:32
  Genstart - DR's nyhedspodcast

  Genstart: Den trojanske app

  Et par FBI-agenter udvikler sammen med en cyber-kriminel en app. De udbreder den i kriminelle miljøer verden over og kigger i hemmelighed på sidelinjen. I sidste uge afslører politiet så den hemmelige aktion og fortæller, at over 800 formodede kriminelle i 16 forskellige lande er blevet anholdt. Hvordan lykkes politiet med at narre de kriminelle? Det forklarer DR's retsanalytiker Louise Dalsgaard. Vært: Knud Brix. (Sendes også 19.03).

  Nyheder & Aktualitet
 • 26:57
  Baglandet

  Baglandet: Et godt menneske 3:3

  Michael har trukket stikket og tager en pause fra nødhjælpsarbejdet på Lesbos og mikrofonen, der følger ham. Da han er klar til at arbejde videre, reflekterer han over sin persona på sociale medier som flygtningenes frelser - hvor godt stemmer den overens med virkeligheden? Michael mødes med en far, hvis søn har epilepsi, og endnu et dilemma opstår: skal han købe medicin til barnet eller, som faren insisterer på, give ham penge til en advokat, der kan få flyttet familien til en lejr med bedre forhold - selvom Michael ikke ved om pengene bliver brugt på det? Reporter og tilrettelægger: Mikkel Rønnau. Redaktør: Rune Sparre Geertsen. Produceret for DR af Filt Cph. (Sendes også 19.33, søndag 5.33 og 16.33).

  Nyheder & Aktualitet
 • 56:41
  Kortsluttet

  Kortsluttet: Tech i rejsetasken

  Mikkel og Esben drømmer sig væk til fjerne himmelstrøg, når snakken falder på de bedste teknologiske rejsetips. De to værter får besøg af spildesigner og iværksætter Michael Flarup, der har rejst hele livet, både med sig selv, med sin familie og med en kuffert fuld af gadgets. Derudover: Bør din telefon hjælpe dig, så du ikke spilder tiden på ligegyldige Facebook-videoer? Medvirkende: Michael Flarup. Værter: Mikkel Malmberg og Esben Hardenberg. kortsluttet@dr.dk (Sendes også 20.03 og torsdag 5.03).

  Videnskab & Teknologi
 • 56:09
  Supertanker

  Supertanker: Jeg elsker min bil

  Bilen er det ultimative frihedsmedium. Den er ikke afhængig af en fastlagt køreplan eller hvor der ligger skinner. Bilen er også et æstetisk objekt - så meget at biler bliver udstillet på kunstmuseer. Ifølge futuristen Marinetti er en Bugatti smukkere end Nike fra Samothrake, og franske Roland Barthes nærmest forguder Citroën DS'en. Men bilen og de veje den kører på er også krigszoner. Medvirkende: Martin Zerlang, professor i litteraturvidenskab og moderne kultur, KU. Sanne Nyland Christensen, radiovært på DR P4, bilist og eventyrelsker. Carsten Ortmann; tilrettelægger og vært. (Sendes også 21.03, søndag 6.03 og mandag 5.03).

  Kultur
 • 1:49:43
  Orientering

  Orientering: SU-gæld slår alle rekorder

  Populære og lettilgængelige SU-lån på over 3.000 kroner hver måned gør i dag studielivet overkommeligt og måske også lidt mere festligt for tusindvis af studerende. Men et kraftigt stigende antal studerende løber fra regningen, når gælden skal betales tilbage efter endt uddannelse. Det viser en kortlægning af SU-gælden, som Orientering har foretaget. Siden 2010 er antallet af skyldnere med misligholdt SU-gæld vokset med 140 procent fra 58.000 personer til 135.000 personer. Vi sætter i dag fokus på den voksende SU-lån-gæld. For nogle kan det ikke gå hurtigt nok med at få bestilt tid, når der endelig ligger en indkaldelse til coronavacccine i e-Boksen. Men nogle steder i landet er der grupper af borgere, der lader indkaldelsen stå ubesvaret hen. Det viser den første opgørelse fra Statens Serum Institut om vaccinetilslutning på sogneniveau. I Brøndby Sogn er det kun 25 procent af de indkaldte, der har bestilt tid. I Vollsmose er det 29 procent. I den modsatte ende findes der sogne i Danmark, hvor tilslutningen er omkring 95 procent. Vi ser nærmere på forskellen og spørger, hvad man kan gøre ved den. På mandag den 21. juni var det dagen, hvor alle englændere skulle smide mundbindet, gå ud i verden og få en næsten normal hverdag igen. Men i går måtte Boris Johnson meget mod sin vilje gå på nationalt TV og skuffe 56 millioner englændere, der i den grad er trætte af corona, for det kniber med at få den meget smittefarlige Delta-mutant under kontrol. Karen Hjulmand og Brita Kvist er dagens værter. Birgitte Gadegaard redigerer. www.dr.dk/Orientering (Sendes også 22.03 og 3.03).

  Nyheder & Aktualitet
 • Kl. 23:03-00:05
  Orientering

  Orientering: SU-gæld slår alle rekorder (fortsat)

  Populære og lettilgængelige SU-lån på over 3.000 kroner hver måned gør i dag studielivet overkommeligt og måske også lidt mere festligt for tusindvis af studerende. Men et kraftigt stigende antal studerende løber fra regningen, når gælden skal betales tilbage efter endt uddannelse. Det viser en kortlægning af SU-gælden, som Orientering har foretaget. Siden 2010 er antallet af skyldnere med misligholdt SU-gæld vokset med 140 procent fra 58.000 personer til 135.000 personer. Vi sætter i dag fokus på den voksende SU-lån-gæld. For nogle kan det ikke gå hurtigt nok med at få bestilt tid, når der endelig ligger en indkaldelse til coronavacccine i e-Boksen. Men nogle steder i landet er der grupper af borgere, der lader indkaldelsen stå ubesvaret hen. Det viser den første opgørelse fra Statens Serum Institut om vaccinetilslutning på sogneniveau. I Brøndby Sogn er det kun 25 procent af de indkaldte, der har bestilt tid. I Vollsmose er det 29 procent. I den modsatte ende findes der sogne i Danmark, hvor tilslutningen er omkring 95 procent. Vi ser nærmere på forskellen og spørger, hvad man kan gøre ved den. På mandag den 21. juni var det dagen, hvor alle englændere skulle smide mundbindet, gå ud i verden og få en næsten normal hverdag igen. Men i går måtte Boris Johnson meget mod sin vilje gå på nationalt TV og skuffe 56 millioner englændere, der i den grad er trætte af corona, for det kniber med at få den meget smittefarlige Delta-mutant under kontrol. Karen Hjulmand og Brita Kvist er dagens værter. Birgitte Gadegaard redigerer. www.dr.dk/Orientering (Sendes også 22.03 og 3.03).

  Nyheder & Aktualitet

Nat

 • 55:00
  Verden ifølge Gram

  Verden ifølge Gram: Iran i knæ - stemmer konservativt

  Udmattede iranere skal vælge ny præsident på fredag - efter 8 år med Rouhani. Det begyndte med høje forventninger og en atomaftale. Det slutter med en ødelagt økonomi, coronapandemi og bristede illusioner. Unge har mistet håb og ser ud til ikke at stemme. Præstestyret satser på konservative kandidater - så Ayatollah Khamenei kan sikre fremtiden for sit islamiske samfund. Vært: Steffen Gram. (Sendes også 00.05, lørdag 7.03 og søndag 22.03).

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:54:09
  Kulturen på P1

  Kulturen på P1

  Musik i hjernen - Aarhus Universitet har længe været i front, når det gælder forskning i, hvordan musik påvirker vores hjerner. Derfor vil der om få dage samles verdens førende forskere indenfor feltet til en konference om den nyeste viden. Vi tager forskud på erkendelserne og fortæller om nogle af de nyeste, vigtige opdagelser om, hvordan musikken påvirker hjernen. Fake news - Ny rapport fra Kulturministeriet viser, at mange danskere ikke rigtig tror på nyhederne. Fake news er blevet et begreb, der bliver hæftet på det, man ikke bryder sig om at høre. Men hvor sætter man ind, så vi får genoprettet troen på sandheden i nyhederne uden at miste den kritiske sans. Vi ser på rapporten og taler med en, der har talt med rigtig mange skolebørn om fake news. Frokostordning - Forfattere bliver inviteret til at holde foredrag eller oplæsninger - og bliver spist af med en frokost. Det er Claus Meyers Fasangården i Frederiksberg Have, der har entreret med denne specielle frokostordning, men de står ikke alene. Langt de fleste kunstnere kender til invitationer til at være med til de her arrangementer uden løn, og i dag taler vi med en lille stak af dem. På en dag, hvor Helle Helle også gæster vores studie for at svare på Proust-spørgsmål. Værter: Tore Leifer og Karen Secher. (Sendes også 1.03).

  Kultur
 • 1:54:09
  Kulturen på P1

  Kulturen på P1 (fortsat)

  Musik i hjernen - Aarhus Universitet har længe været i front, når det gælder forskning i, hvordan musik påvirker vores hjerner. Derfor vil der om få dage samles verdens førende forskere indenfor feltet til en konference om den nyeste viden. Vi tager forskud på erkendelserne og fortæller om nogle af de nyeste, vigtige opdagelser om, hvordan musikken påvirker hjernen. Fake news - Ny rapport fra Kulturministeriet viser, at mange danskere ikke rigtig tror på nyhederne. Fake news er blevet et begreb, der bliver hæftet på det, man ikke bryder sig om at høre. Men hvor sætter man ind, så vi får genoprettet troen på sandheden i nyhederne uden at miste den kritiske sans. Vi ser på rapporten og taler med en, der har talt med rigtig mange skolebørn om fake news. Frokostordning - Forfattere bliver inviteret til at holde foredrag eller oplæsninger - og bliver spist af med en frokost. Det er Claus Meyers Fasangården i Frederiksberg Have, der har entreret med denne specielle frokostordning, men de står ikke alene. Langt de fleste kunstnere kender til invitationer til at være med til de her arrangementer uden løn, og i dag taler vi med en lille stak af dem. På en dag, hvor Helle Helle også gæster vores studie for at svare på Proust-spørgsmål. Værter: Tore Leifer og Karen Secher. (Sendes også 1.03).

  Kultur
 • 1:49:43
  Orientering

  Orientering: SU-gæld slår alle rekorder

  Populære og lettilgængelige SU-lån på over 3.000 kroner hver måned gør i dag studielivet overkommeligt og måske også lidt mere festligt for tusindvis af studerende. Men et kraftigt stigende antal studerende løber fra regningen, når gælden skal betales tilbage efter endt uddannelse. Det viser en kortlægning af SU-gælden, som Orientering har foretaget. Siden 2010 er antallet af skyldnere med misligholdt SU-gæld vokset med 140 procent fra 58.000 personer til 135.000 personer. Vi sætter i dag fokus på den voksende SU-lån-gæld. For nogle kan det ikke gå hurtigt nok med at få bestilt tid, når der endelig ligger en indkaldelse til coronavacccine i e-Boksen. Men nogle steder i landet er der grupper af borgere, der lader indkaldelsen stå ubesvaret hen. Det viser den første opgørelse fra Statens Serum Institut om vaccinetilslutning på sogneniveau. I Brøndby Sogn er det kun 25 procent af de indkaldte, der har bestilt tid. I Vollsmose er det 29 procent. I den modsatte ende findes der sogne i Danmark, hvor tilslutningen er omkring 95 procent. Vi ser nærmere på forskellen og spørger, hvad man kan gøre ved den. På mandag den 21. juni var det dagen, hvor alle englændere skulle smide mundbindet, gå ud i verden og få en næsten normal hverdag igen. Men i går måtte Boris Johnson meget mod sin vilje gå på nationalt TV og skuffe 56 millioner englændere, der i den grad er trætte af corona, for det kniber med at få den meget smittefarlige Delta-mutant under kontrol. Karen Hjulmand og Brita Kvist er dagens værter. Birgitte Gadegaard redigerer. www.dr.dk/Orientering (Sendes også 22.03 og 3.03).

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:49:43
  Orientering

  Orientering: SU-gæld slår alle rekorder (fortsat)

  Populære og lettilgængelige SU-lån på over 3.000 kroner hver måned gør i dag studielivet overkommeligt og måske også lidt mere festligt for tusindvis af studerende. Men et kraftigt stigende antal studerende løber fra regningen, når gælden skal betales tilbage efter endt uddannelse. Det viser en kortlægning af SU-gælden, som Orientering har foretaget. Siden 2010 er antallet af skyldnere med misligholdt SU-gæld vokset med 140 procent fra 58.000 personer til 135.000 personer. Vi sætter i dag fokus på den voksende SU-lån-gæld. For nogle kan det ikke gå hurtigt nok med at få bestilt tid, når der endelig ligger en indkaldelse til coronavacccine i e-Boksen. Men nogle steder i landet er der grupper af borgere, der lader indkaldelsen stå ubesvaret hen. Det viser den første opgørelse fra Statens Serum Institut om vaccinetilslutning på sogneniveau. I Brøndby Sogn er det kun 25 procent af de indkaldte, der har bestilt tid. I Vollsmose er det 29 procent. I den modsatte ende findes der sogne i Danmark, hvor tilslutningen er omkring 95 procent. Vi ser nærmere på forskellen og spørger, hvad man kan gøre ved den. På mandag den 21. juni var det dagen, hvor alle englændere skulle smide mundbindet, gå ud i verden og få en næsten normal hverdag igen. Men i går måtte Boris Johnson meget mod sin vilje gå på nationalt TV og skuffe 56 millioner englændere, der i den grad er trætte af corona, for det kniber med at få den meget smittefarlige Delta-mutant under kontrol. Karen Hjulmand og Brita Kvist er dagens værter. Birgitte Gadegaard redigerer. www.dr.dk/Orientering (Sendes også 22.03 og 3.03).

  Nyheder & Aktualitet