Live kanaler

P1 er aktualitetskanalen, der giver et kritisk og inspirerende perspektiv på verden. P1 bruger aktuelle begivenheder som relevante anledninger til at perspektivere, udfordre og oplyse lytterne inden for samfund, kultur og videnskab. Kanalen leverer nuanceret viden og spændende fortællinger til videbegærlige voksne.

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • Kl. 05:03-06:05
  Pilgrim - på rejse i troens univers

  Pilgrim - på rejse i troens univers

  De voksnes rækker. Sognepræst Ane Helgestad Bjerregaard fortæller om sit møde med konfirmander og deres spørgsmål til verden. Forfatter Malene Fenger-Grøndahl taler med sin 13-årige datter Barbara om nye billeder af Gud i overgangen fra barndom til ungdom. Sognepræst Morten Skovsted introducerer nye salmer. (Genudsendelse fra søndag). (Sendes også lørdag 1.03).

  Kultur
 • P1 Morgen

  P1 Morgen

  - med radioaviser, aktualitet, baggrund og debat. www.dr.dk/p1morgen

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • Følg pengene

  Følg pengene: Farvel til hjælpepakker

  400 milliarder kroner. Så mange penge har staten sat på højkant i kampen for at bevare danske arbejdspladser og virksomheder - og afbøde virkningerne af coronakrisen. Men nu er Danmark så godt som åbent igen, og dermed kan det meget snart være slut med hjælpepakkerne. En gruppe af landets fremmeste økonomer er klar med deres anbefalinger til en afvikling af hjælpepakkerne. Få hele planen først i Følg Pengene. Værter: Mette Simonsen og Jakob Ussing. (Sendes også 00.05, lørdag 2.03, søndag 00.05 og mandag 17.05).

  Nyheder & Aktualitet
 • Brinkmanns briks

  Brinkmanns briks: Et historisk øjeblik

  Vi lever i et historisk øjeblik. Bøgerne vil beskrive, hvordan vi stod sammen, da Covid-19 ramte. Eller. Der vil stå, hvordan vi endte i et økonomisk mareridt, der tog årevis at komme ud af. Vi ved ikke, hvad historien bliver. Men vi ved, at der kommer til at blive skrevet historie. Det gør der altid. Historieskrivning er et af de mest centrale dele for menneskets samhørighed, men jeg vil mene, at vi skal være mere kritiske overfor de historier, vi får fortalt. Vært: Svend Brinkmann. Gæst: Poul Duedahl, professor i historie ved Aalborg Universitet. Tilrettelægger: Christoffer Heide Høyer. (Sendes også 20.03, fredag 5.03, søndag 15.03 og 21.03, mandag 14.03 og 22.03).

  Videnskab & Teknologi
 • Skønlitteratur på P1

  Skønlitteratur på P1: Frit fald ned i raseriet

  "Det hænder / at jeg skriger af raseri / alt for ofte hænder det / at jeg råber min fortvivlelse ud". Sådan begynder Søren R. Fauths nyudgivne langdigt 'Moloch'. Et langdigt, der trækker læseren med ned i faldet, faldet ned i håbløsheden, rastløsheden og, ja, raseriet. Men midt i mistroen og jalousien er der også plads til kærlighed og forsoning. Vi taler med forfatteren i dagens udsendelse af Skønlitteratur på P1. Og så har den franske forfatter Louis-Ferdinand Céline fødselsdag. En forfatter, hvis værker også svinger mellem det ødelagte og voldelige og så det smukke og lette. Vi taler med oversætter og Céline-ekspert Troels Hughes Hansen om forfatterens sproglige finesse, mørke sind, saftige konspirationsteorier, og så den nu meget relevante forbindelse mellem Céline og det vigtige ved at vaske hænder." Dagens vært er Adam Holm. Redaktion: Ander Holbæk Jespersen. (Sendes også 21.03, søndag 1.03, mandag 16.03 og 23.03).

  Kultur

Eftermiddag

 • Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • P1 Debat

  P1 Debat: Ny influencer-lov?

  Siden Fie Laursen reklamerede for sugardating, har politikere på tværs af hele spektret anbefalet, at der laves ny lovgivning på området. Det skal ikke længere være muligt for Instagram-stjerner med mange unge følgere at reklamere for sugardating, medicinsk cannabis og tvivlsomme kosmetiske produkter. Skal det være strafbart at reklamere for sugardating på de sociale medier? Er det influencerne, eller virksomhederne, de reklamerer for, der skal under lovgivningens lup? Skal vi have en ny influencer-lov? P1 Debattører: Irina Olsen, influencer under navnet 'Irina the Diva', Cathrine Wichmann, influencer under navnet RockPaperDresses, Peter Skaarup (DF), retsordfører, Jens Joel (S), børneordfører, Rosa Lund (EL), retsordfører. ... Trods 15 års intenst politisk fokus, er de danske myndigheder stadig berøringsangste overfor problematikker om social kontrol og æresrelateret vold. Sådan siger Halima El Abassi, forkvinde for Rådet for Etniske Minoriteter, der opfordrer til at intensivere kampen imod social kontrol i Danmark. Det sker efter det tragiske drab på Huda Ali Ahmed. Er den danske stat berøringsangst overfor social kontrol? Skal der ny lovgivning til på området? P1 Debattører: Halima El Abassi, forkvinde for Rådet for Etniske Minoriteter, Pernille Vermund (NB), partiformand, Halime Oguz (SF). Vært: Mads Aagaard Lytterne er velkomne til at komme med indspark til debatten på telefon 7021 1919. www.dr.dk/p1debat (Sendes også 18.05).

  Nyheder & Aktualitet
 • 27:11
  Læge søger grænser

  Læge søger grænser 1:5 - Kontrakten

  Det er ikke kun journalisten Iben, der har en mission. Søren Ventegodt stiller op, men på én betingelse. Sammen laver de en aftale og går ind i det ukendte. (Sendt første gang 6. januar). (Sendes også 19.33 og søndag 16.33).

  Nyheder & Aktualitet
 • Kulturen på P1

  Kulturen på P1

  Kulturen på P1 er programmet, der oplever kulturen med både hjerte og hjerne og åbner døre til begejstring, indsigt og eftertanke. (Sendes også 1.03).

  Kultur
 • Orientering

  Orientering

  www.dr.dk/orientering (Sendes også 22.03 og 3.03).

  Nyheder & Aktualitet

Aften

 • P1 Debat

  P1 Debat: Ny influencer-lov?

  Siden Fie Laursen reklamerede for sugardating, har politikere på tværs af hele spektret anbefalet, at der laves ny lovgivning på området. Det skal ikke længere være muligt for Instagram-stjerner med mange unge følgere at reklamere for sugardating, medicinsk cannabis og tvivlsomme kosmetiske produkter. Skal det være strafbart at reklamere for sugardating på de sociale medier? Er det influencerne, eller virksomhederne, de reklamerer for, der skal under lovgivningens lup? Skal vi have en ny influencer-lov? P1 Debattører: Irina Olsen, influencer under navnet 'Irina the Diva', Cathrine Wichmann, influencer under navnet RockPaperDresses, Peter Skaarup (DF), retsordfører, Jens Joel (S), børneordfører, Rosa Lund (EL), retsordfører. ... Trods 15 års intenst politisk fokus, er de danske myndigheder stadig berøringsangste overfor problematikker om social kontrol og æresrelateret vold. Sådan siger Halima El Abassi, forkvinde for Rådet for Etniske Minoriteter, der opfordrer til at intensivere kampen imod social kontrol i Danmark. Det sker efter det tragiske drab på Huda Ali Ahmed. Er den danske stat berøringsangst overfor social kontrol? Skal der ny lovgivning til på området? P1 Debattører: Halima El Abassi, forkvinde for Rådet for Etniske Minoriteter, Pernille Vermund (NB), partiformand, Halime Oguz (SF). Vært: Mads Aagaard www.dr.dk/p1debat (Genudsendelse fra 12.15).

  Nyheder & Aktualitet
 • P1 anbefaler

  P1 anbefaler

  Kultur
 • Nyheder fra Grønland

  Nyheder fra Grønland på dansk

  Nyheder & Aktualitet
 • P1 Debat

  P1 Debat: Ny influencer-lov? (fortsat)

  - fortsat.

  Nyheder & Aktualitet
 • 27:11
  Læge søger grænser

  Læge søger grænser 1:5 - Kontrakten

  Det er ikke kun journalisten Iben, der har en mission. Søren Ventegodt stiller op, men på én betingelse. Sammen laver de en aftale og går ind i det ukendte. (Genudsendelse fra 13.33). (Sendes også søndag 16.33).

  Nyheder & Aktualitet
 • Brinkmanns briks

  Brinkmanns briks: Et historisk øjeblik

  Vi lever i et historisk øjeblik. Bøgerne vil beskrive, hvordan vi stod sammen, da Covid-19 ramte. Eller. Der vil stå, hvordan vi endte i et økonomisk mareridt, der tog årevis at komme ud af. Vi ved ikke, hvad historien bliver. Men vi ved, at der kommer til at blive skrevet historie. Det gør der altid. Historieskrivning er et af de mest centrale dele for menneskets samhørighed, men jeg vil mene, at vi skal være mere kritiske overfor de historier, vi får fortalt. Vært: Svend Brinkmann. Gæst: Poul Duedahl, professor i historie ved Aalborg Universitet. Tilrettelægger: Christoffer Heide Høyer. (Genudsendelse fra 10.03). (Sendes også fredag 5.03, søndag 15.03 og 19.03, mandag 14.03 og 22.03).

  Videnskab & Teknologi
 • Skønlitteratur på P1

  Skønlitteratur på P1: Frit fald ned i raseriet

  "Det hænder / at jeg skriger af raseri / alt for ofte hænder det / at jeg råber min fortvivlelse ud". Sådan begynder Søren R. Fauths nyudgivne langdigt 'Moloch'. Et langdigt, der trækker læseren med ned i faldet, faldet ned i håbløsheden, rastløsheden og, ja, raseriet. Men midt i mistroen og jalousien er der også plads til kærlighed og forsoning. Vi taler med forfatteren i dagens udsendelse af Skønlitteratur på P1. Og så har den franske forfatter Louis-Ferdinand Céline fødselsdag. En forfatter, hvis værker også svinger mellem det ødelagte og voldelige og så det smukke og lette. Vi taler med oversætter og Céline-ekspert Troels Hughes Hansen om forfatterens sproglige finesse, mørke sind, saftige konspirationsteorier, og så den nu meget relevante forbindelse mellem Céline og det vigtige ved at vaske hænder." Dagens vært er Adam Holm. Redaktion: Ander Holbæk Jespersen. (Genudsendelse fra 11.03). (Sendes også søndag 1.03, mandag 16.03 og 23.03).

  Kultur
 • Orientering

  Orientering

  www.dr.dk/orientering (Genudsendelse fra 16.05). (Sendes også 3.03).

  Nyheder & Aktualitet

Nat

 • Følg pengene

  Følg pengene: Farvel til hjælpepakker

  400 milliarder kroner. Så mange penge har staten sat på højkant i kampen for at bevare danske arbejdspladser og virksomheder - og afbøde virkningerne af coronakrisen. Men nu er Danmark så godt som åbent igen, og dermed kan det meget snart være slut med hjælpepakkerne. En gruppe af landets fremmeste økonomer er klar med deres anbefalinger til en afvikling af hjælpepakkerne. Få hele planen først i Følg Pengene. Værter: Mette Simonsen og Jakob Ussing. (Genudsendelse fra 9.05). (Sendes også lørdag 2.03, søndag 00.05 og mandag 17.05).

  Nyheder & Aktualitet
 • Kulturen på P1

  Kulturen på P1

  Kulturen på P1 er programmet, der oplever kulturen med både hjerte og hjerne og åbner døre til begejstring, indsigt og eftertanke. (Genudsendelse fra 14.03).

  Kultur
 • Orientering

  Orientering

  www.dr.dk/orientering (Genudsendelse fra 16.05).

  Nyheder & Aktualitet