Live kanaler

P1 er aktualitetskanalen, der giver et kritisk og inspirerende perspektiv på verden. P1 bruger aktuelle begivenheder som relevante anledninger til at perspektivere, udfordre og oplyse lytterne inden for samfund, kultur og videnskab. Kanalen leverer nuanceret viden og spændende fortællinger til videbegærlige voksne.

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 56:41
  Kortsluttet

  Kortsluttet: Søg, men vil du finde?

  Mikkel og Esben leder efter de bedste tricks til, hvordan du søger på nettet. Det er noget, mange gør hver dag, men det betyder ikke, at vi automatisk er gode til det. Heldigvis er der hjælp at hente, både online og i den fysiske verden. Hvis du altså kan finde den. Derudover: It-detektiver har fundet en database, der afslører massiv fusk med online anmeldelser. Medvirkende: Lars Kari, Tommy Kaas. Værter: Mikkel Malmberg og Esben Hardenberg. kortsluttet@dr.dk (Genudsendelse fra tirsdag).

  Videnskab & Teknologi
 • 56:32
  Public Service

  Public Service - Ud af fængslet og ud i skoven

  Det er lysten og ikke den dårlige samvittighed, der driver os til bevægelse. Så hvordan får vi lyst til at bevæge os mere? Public Service handler om små benspænd, ændrede rutiner og danskernes bevægelsesvaner. Og så spørger vi politikerne, om de vil prioritere bedre uddannelse af de indsatte, så de ikke begår ny kriminalitet, når de bliver løsladt? P1s aktuelle magasin med konstruktiv journalistik. Vært Jesper Borup sætter fokus på problemer og løsninger i hele Danmark. Send dit input til publicservice@dr.dk (Genudsendelse fra mandag).

  Nyheder & Aktualitet
 • Kl. 07:03-08:03
  Guld og grønne skove

  Guld og grønne skove: Den store CO2-støvsuger

  CO2-fangst tegner til at blive big business. Her i Danmark har regeringen afsat 16 milliarder til teknologien i de kommende år. I virkelighedens verden ser det dog umådeligt svært ud med en så overvældende CO2-fangst, som der i dag lægges op til. Men der er faktisk allerede store projekter i gang: på Amager i København er man i fuld gang med at forberede Danmarks største pilotprojekt med CO2-fangst, ligesom virksomheden Ineos har bygget en forretning op om teknologien. Produceret for DR af Rakkerpak Productions. (Genudsendelse fra mandag). (Sendes også fredag 00.05 og søndag 13.03 og 3.03).

  Natur & Miljø
 • 54:59
  Verden ifølge Gram

  Verden ifølge Gram: Modi, Covid-19 - og den indiske tragedie

  Indiens 1,3 milliarder blev ramt af verdens hårdeste lockdown for et år siden. For et halvt år siden mente inderne, at de havde besejret pandemien. Nu er den eksploderet med 400.000 nye - kendte - tilfælde om dagen. Billeder går verden over af syge, døende og døde indere foran hospitaler. Modi snublede i politisk hybris, politisk og religiøs nationalisme. Hvordan kunne det ske? Gæster: Flemming Konradsen, professor ved Københavns Universitet. Thomas Sehested, Historiker og rådgiver om indiske forhold i Danmark og i Indien. Pia Mollback-Verbic, administrerende direktør og medstifter af firmaet Quipper Research, der analyserer det indiske samfund. Vært: Steffen Gram. (Genudsendelse fra tirsdag). (Sendes også lørdag 7.03 og søndag 22.03).

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • Slotsholmen

  Slotsholmen: Naive radikale, borgerlig kritik og billedanalyse af Mette Frederiksen

  Hør Sofie Carsten Nielsen svare på, hvor naiv man som politisk leder har har lov til at være i udlændingepolitikken i denne særudgave af Slotsholmen på Kristi himmelfartsdag med high lights fra de seneste måneders udsendelser. Du får også tidligere udenrigsminister Per Stig Møllers syleskarpe angreb på både regering og blå blok, der ikke vil hente danske statsborgere ud af syriske flygtningelejre. Venstre-profilen Søren Pind leverer en bredside mod sin tidligere ven og protektor, Lars Løkke Rasmussen, som han mener bør droppe sit politiske projekt. Sidst i programmet et genhør med en særdeles veloplagt og humoristisk billedanalyse af Mette Frederiksens fotos med partiledere på Facebook. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen. (Genudsendelse fra 9.05). (Sendes også søndag 20.03).

  Nyheder & Aktualitet
 • Gudstjeneste på P1

  Gudstjeneste på P1

  Sct. Bendts Kirke, Ringsted. Roskilde stift. Kristi Himmelfartsdag. Prædikant: Henrik Fuglsang-Damgaard. Organist: Jens Petersen. Salmer: 257: "Vaj nu, Dannebrog, på voven". 252: "Til Himmels for den ærens drot". 291: "Du, som går ud fra den levende Gud". 455: "Mindes vi en fuldtro ven". 31: "Til himlene rækker". Præludium: Toccata i F-dur. Komponist: Dietrich Buxtehude. Korsang efter prædikenen: Den blide maj. Komponist: Waldemar Åhlén. Postludium: Anden sonate fra opus 65. Komponist: Felix Mendelssohn. Vært: Katarina Lewkovitch. www.dr.dk/tro

  Kultur
 • 57:08
  Vildt Naturligt

  Vildt Naturligt: Kan truede træer reddes i Danmark?

  Varme og tørke truer træarter, som ikke kan omstille sig hurtigt nok til klimaforandringer rundt om i verden. Men kan nogle af dem reddes i Danmark, hvis de får en chance for at vænne sig til dansk jord og DMI's vejrudsigter? Forsker og trænørd Anders Ræbild hjælper biologerne Johan Olsen og Vicky Knudsen med at få styr på mulighederne. Som bonus fortæller han om arbejdet med at fremtidssikre kaffeplanten, som de to værter af egoistiske grunde nødig vil undvære. Egetræer er blandt Vickys favoritter, så hun er spændt på, om varianter fra Nordamerika, Asien og Sydeuropa vil kunne klare sig i Danmark? Johan spekulerer på, om der er en biologisk risiko ved at tage imod "flygtningetræer", hvis de slæber noget skadeligt med sig? Gæst: Lektor Anders Ræbild, Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet. Værter: Johan Olsen & Vicky Knudsen. Producer: Carsten Nielsen. vildtnaturligt@dr.dk (Genudsendelse fra 11.03). (Sendes også lørdag 6.03 og 3.03).

  Videnskab & Teknologi

Eftermiddag

 • Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • P1 Debat

  P1 Debat: Stanken af rådne dyr breder sig i Midtjylland

  Millioner af døde mink graves op af jorden og køres i lastbiler til forbrændingsanlæg i Nordjylland, Sønderjylland, på Fyn og i København, hvor kadaverne bliver hældt i kedlerne og forvandlet til fjernvarme til danskerne. Det er næste kapitel i mink-gate, først blev pelsdyrene aflivet, dernæst hældt i massegrave, så boblede de op af jorden, og nu skal de så graves op og brændes af. Pris indtil nu: 19 milliarder kroner. Var det Danmarkshistoriens dyreste fejl, at slå alle mink ihjel? Var det en overreaktion at sende politi og militær ud på minkfarmene? Skal statsministeren for en rigsret? P1Debattører: Knud Vest tidl minkavler, Thomas Danielsen (V), Jeppe Bruus (S), Jan Gerstoft virusforsker, Palle Skov beboer Kølvrå, Franciska Rosenkilde (Å). Vært: Gitte Hansen. www.dr.dk/p1debat (Genudsendelse fra 12.15).

  Nyheder & Aktualitet
 • Genstart - DR's nyhedspodcast

  Genstart: Oliebrødre

  I 2015 ramte miniput-nationen Guyana olie-jackpot. De kunne blive et af verdens rigeste lande. Men nu er oliejagten indstillet på grund af politisk kaos over oliepengene. Mange ser det som et tegn på, at oliemiraklet måske i virkeligheden er en forbandelse. Genstart taler med to brødre på hver sin side af konflikten. Jan og Lars Mangal er vokset op i Guyana med en dansk mor, og i fem år har de kæmpet hver deres kamp for at bruge olien til at trække Guyana ud af fattigdom. En kamp, der både skaber splittelse i fædrelandet og i familien. Vært: Knud Brix. (Genudsendelse fra 13.03).

  Nyheder & Aktualitet
 • 26:59
  Radiofortællinger

  Elnas spådom

  Da Elna var 20 år, fik hun at vide af en clairvoyant, at hun skulle dø i starten af fyrrerne. Den forudsigelse er begyndt at nage og bekymre den nu 41-årige journalist og tilrettelægger. For skal hun snart dø? Medvirkende: Hans Sørensen, Elnas mand. Mie Copsø, Elnas kollega. Dorthe Bruun, Elnas søster. Marzcia Techau, clairvoyant. Lene Vase, professor I neurovidenskabelig psykologi. Tilrettelægger og fortæller: Elna Bruun. Klip: Eline Jul Jørgensen. Redaktør: Mette Willumsen. (Genudsendelse fra 13.33).

  Dokumentar
 • 45:11
  Eliten fra minefeltet

  Eliten fra minefeltet

  Den ny-klassiske og prisbelønnede montage om en maestros store tørst og bohemelivets sidste dage i Brolæggerstræde. Tilrettelæggelse: Peter Kristiansen. (Genudsendelse fra 14.03). (Sendes også søndag 7.03).

 • P1 anbefaler

  P1 anbefaler

 • 56:03
  Tal til mig

  Tal til mig - Jan Hellesøe: "Jeg tror på mennesker, ikke på Gud"

  Hypnotisør Jan Hellesøe har aldrig hverken ønsket sig eller haft en Gud. Men tvivlen om hvorvidt han har taget fejl, har naget ham: Hvad ville der ske den dag, han for alvor kom i krise? Det blev han klogere på da han kørte galt, mistede sin far og hans kæreste blev midlertidigt lammet. Vært: Iben Maria Zeuthen. (Genudsendelse fra 15.03).

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:00
  Audiens

  Audiens: Troen i Rummet

  I denne udsendelse forlader vi Jorden. I selskab med astronaut Andreas Mogensen, astrofysiker Johan Fynbo og partikelfysiker Holger Bech-Nielsen, tager Katarina Lewkovitch ud i universet for at tale om ærefrygt, ydmyghed, og verdens skabelse og undergang, som det tager sig ud fra Rummet. For hvordan påvirker det ens tro og opfattelse af Skaberværket at bevæge sig hjemmevant rundt i Kosmos og jonglere med stjernestøv? Kan man tro på både Gud og Big Bang, og findes der en teori for Guds vilje? Tilrettelæggelse: Katarina Lewkovitch. (Genudsendelse fra 16.03).

  Kultur
 • 27:27
  Baglandet

  Baglandet: De blå daglejere

  De blå Wolt-bude, der suser rundt i de store danske byer med take-away-mad i taskerne, er blevet centrum for en ny kamp på arbejdsmarkedet. Budene er hver især små, selvstændige firmaer, men hvad betyder det så for budet, når de bliver overfaldet? Kan budene organisere sig for at kræve lønmodtagerrettigheder? Vil de overhovedet det? Baglandet er hoppet på cyklen for at forstå situationen for den ny gruppe af løstansatte på et forandret arbejdsmarked. Reporter: Celine Klint. Redaktør: Rune Sparre Geertsen. Produceret for DR af Filt Cph. (Genudsendelse fra 17.05).

  Nyheder & Aktualitet
 • 26:51
  Radiofortællinger

  Bange for terror? Så grin

  Rikke på 23 er bange for terror. Bange for at nogen skal begynde at skyde, når hun krydser en offentlig plads eller befinder sig et sted med flere andre mennesker. Rikke er vokset op i skyggen af terrorangreb i Utøya, Bruxelles, Nice, New York, Paris, Berlin og København. Og hun er bange for, det vil ske igen. I et forsøg på at komme overens med sin frygt, allierer hun sig med to meget forskellige mennesker: Komiker Christian Fuhlendorff og terrorforsker Anja Dalgaard-Nielsen. Måske kan en kombination af humor og viden kurere hendes bekymring. Tilrettelæggelse Rikke Stokholm. I redaktionen Bettina Ohlsen. Redaktør Mette Willumsen. (Genudsendelse fra 17.33).

  Dokumentar

Aften

 • P1 Debat

  P1 Debat: Stanken af rådne dyr breder sig i Midtjylland

  Millioner af døde mink graves op af jorden og køres i lastbiler til forbrændingsanlæg i Nordjylland, Sønderjylland, på Fyn og i København, hvor kadaverne bliver hældt i kedlerne og forvandlet til fjernvarme til danskerne. Det er næste kapitel i mink-gate, først blev pelsdyrene aflivet, dernæst hældt i massegrave, så boblede de op af jorden, og nu skal de så graves op og brændes af. Pris indtil nu: 19 milliarder kroner. Var det Danmarkshistoriens dyreste fejl, at slå alle mink ihjel? Var det en overreaktion at sende politi og militær ud på minkfarmene? Skal statsministeren for en rigsret? P1Debattører: Knud Vest tidl minkavler, Thomas Danielsen (V), Jeppe Bruus (S), Jan Gerstoft virusforsker, Palle Skov beboer Kølvrå, Franciska Rosenkilde (Å). Vært: Gitte Hansen. Lytterne er velkomne til at komme med indspark til debatten på telefon 7021 1919. www.dr.dk/p1debat (Sendes også 18.05).

  Nyheder & Aktualitet
 • Panorama

  Panorama: Frøvæddeløb

  Italien er af mange gode grunde et yndet mål for livsnydere. Der er smukt, der er god mad og livsglæde og så er italienerne gode til at holde fast i gamle traditioner, hvor skøre de end måtte være. Kom med Morten Beiter til en forrygende tur med frøer på trillebør hen over asfalten i en lille bjergby i regionen Marche. (Sendt første gang juni 2013).

  Kultur
 • Genstart - DR's nyhedspodcast

  Genstart: Oliebrødre

  I 2015 ramte miniput-nationen Guyana olie-jackpot. De kunne blive et af verdens rigeste lande. Men nu er oliejagten indstillet på grund af politisk kaos over oliepengene. Mange ser det som et tegn på, at oliemiraklet måske i virkeligheden er en forbandelse. Genstart taler med to brødre på hver sin side af konflikten. Jan og Lars Mangal er vokset op i Guyana med en dansk mor, og i fem år har de kæmpet hver deres kamp for at bruge olien til at trække Guyana ud af fattigdom. En kamp, der både skaber splittelse i fædrelandet og i familien. Vært: Knud Brix. (Redigeret genudsendelse af podcast 3. august 2020). (Sendes også 19.03).

  Nyheder & Aktualitet
 • 26:59
  Radiofortællinger

  Elnas spådom

  Da Elna var 20 år, fik hun at vide af en clairvoyant, at hun skulle dø i starten af fyrrerne. Den forudsigelse er begyndt at nage og bekymre den nu 41-årige journalist og tilrettelægger. For skal hun snart dø? Medvirkende: Hans Sørensen, Elnas mand. Mie Copsø, Elnas kollega. Dorthe Bruun, Elnas søster. Marzcia Techau, clairvoyant. Lene Vase, professor I neurovidenskabelig psykologi. Tilrettelægger og fortæller: Elna Bruun. Klip: Eline Jul Jørgensen. Redaktør: Mette Willumsen. (Sendt første gang 14. oktober 2020). (Sendes også 19.33).

  Dokumentar
 • 57:08
  Vildt Naturligt

  Vildt Naturligt: Kan truede træer reddes i Danmark?

  Varme og tørke truer træarter, som ikke kan omstille sig hurtigt nok til klimaforandringer rundt om i verden. Men kan nogle af dem reddes i Danmark, hvis de får en chance for at vænne sig til dansk jord og DMI's vejrudsigter? Forsker og trænørd Anders Ræbild hjælper biologerne Johan Olsen og Vicky Knudsen med at få styr på mulighederne. Som bonus fortæller han om arbejdet med at fremtidssikre kaffeplanten, som de to værter af egoistiske grunde nødig vil undvære. Egetræer er blandt Vickys favoritter, så hun er spændt på, om varianter fra Nordamerika, Asien og Sydeuropa vil kunne klare sig i Danmark? Johan spekulerer på, om der er en biologisk risiko ved at tage imod "flygtningetræer", hvis de slæber noget skadeligt med sig? Gæst: Lektor Anders Ræbild, Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet. Værter: Johan Olsen & Vicky Knudsen. Producer: Carsten Nielsen. vildtnaturligt@dr.dk (Sendes også 20.03, lørdag 6.03 og 3.03).

  Videnskab & Teknologi
 • 58:01
  Tal til mig

  Tal til mig - Svend Brinkmann: Den allestedsfraværende Gud

  Professor i psykologi, Svend Brinkmann, besluttede i januar 2020 at give Gud en chance. Efter mange år med en del andre tanker end dem om Gud, afsatte han et år, til at undersøge om han kunne komme ideen om Gud nærmere. For egentlig vil Svend gerne tro, men som det er med forelskelse, er det ikke noget man kan beslutte sig for, som Brinkmann bemærker, men man kan beslutte, at forholde sig åben. Men hvilken vej til Gud skal man vælge? De religiøse oplevelser eller den religiøse tænkning? Mens Iben foreslår at vejen til Gud kunne starte i en grotte på Sardinien, mener Svend at Gud er alle de steder Gud ikke er. For dér hvor Gud mangler, sætter mennesket ind, med det som mennesket ved, er sandt og rigtigt at gøre. Vært: Iben Maria Zeuthen. (Genudsendelse fra lørdag).

  Kultur
 • 57:00
  Audiens

  Audiens: Troen i Rummet

  I denne udsendelse forlader vi Jorden. I selskab med astronaut Andreas Mogensen, astrofysiker Johan Fynbo og partikelfysiker Holger Bech-Nielsen, tager Katarina Lewkovitch ud i universet for at tale om ærefrygt, ydmyghed, og verdens skabelse og undergang, som det tager sig ud fra Rummet. For hvordan påvirker det ens tro og opfattelse af Skaberværket at bevæge sig hjemmevant rundt i Kosmos og jonglere med stjernestøv? Kan man tro på både Gud og Big Bang, og findes der en teori for Guds vilje? Tilrettelæggelse: Katarina Lewkovitch. (Sendt første gang 1. januar 2018). (Sendes også 22. 03 og 3.03).

  Kultur
 • 27:27
  Baglandet

  Baglandet: De blå daglejere

  De blå Wolt-bude, der suser rundt i de store danske byer med take-away-mad i taskerne, er blevet centrum for en ny kamp på arbejdsmarkedet. Budene er hver især små, selvstændige firmaer, men hvad betyder det så for budet, når de bliver overfaldet? Kan budene organisere sig for at kræve lønmodtagerrettigheder? Vil de overhovedet det? Baglandet er hoppet på cyklen for at forstå situationen for den ny gruppe af løstansatte på et forandret arbejdsmarked. Reporter: Celine Klint. Redaktør: Rune Sparre Geertsen. Produceret for DR af Filt Cph. (Sendt første gang 23. marts). (Sendes også 23.03 og 4.03).

  Nyheder & Aktualitet
 • 26:51
  Radiofortællinger

  Bange for terror? Så grin

  Rikke på 23 er bange for terror. Bange for at nogen skal begynde at skyde, når hun krydser en offentlig plads eller befinder sig et sted med flere andre mennesker. Rikke er vokset op i skyggen af terrorangreb i Utøya, Bruxelles, Nice, New York, Paris, Berlin og København. Og hun er bange for, det vil ske igen. I et forsøg på at komme overens med sin frygt, allierer hun sig med to meget forskellige mennesker: Komiker Christian Fuhlendorff og terrorforsker Anja Dalgaard-Nielsen. Måske kan en kombination af humor og viden kurere hendes bekymring. Tilrettelæggelse Rikke Stokholm. I redaktionen Bettina Ohlsen. Redaktør Mette Willumsen. (Sendes også 23.33 og 4.33).

  Dokumentar

Nat

 • Slotsholmen

  Slotsholmen: Naive radikale, borgerlig kritik og billedanalyse af Mette Frederiksen

  Hør Sofie Carsten Nielsen svare på, hvor naiv man som politisk leder har har lov til at være i udlændingepolitikken i denne særudgave af Slotsholmen på Kristi himmelfartsdag med high lights fra de seneste måneders udsendelser. Du får også tidligere udenrigsminister Per Stig Møllers syleskarpe angreb på både regering og blå blok, der ikke vil hente danske statsborgere ud af syriske flygtningelejre. Venstre-profilen Søren Pind leverer en bredside mod sin tidligere ven og protektor, Lars Løkke Rasmussen, som han mener bør droppe sit politiske projekt. Sidst i programmet et genhør med en særdeles veloplagt og humoristisk billedanalyse af Mette Frederiksens fotos med partiledere på Facebook. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen. (Sendes også 00.05 og søndag 20.03).

  Nyheder & Aktualitet
 • 45:11
  Eliten fra minefeltet

  Eliten fra minefeltet

  Den ny-klassiske og prisbelønnede montage om en maestros store tørst og bohemelivets sidste dage i Brolæggerstræde. Tilrettelæggelse: Peter Kristiansen. (Sendt første gang 19. januar 1989). (Sendes også 1.03 og søndag 7.03).

 • P1 anbefaler

  P1 anbefaler

 • 56:03
  Tal til mig

  Tal til mig - Jan Hellesøe: "Jeg tror på mennesker, ikke på Gud"

  Hypnotisør Jan Hellesøe har aldrig hverken ønsket sig eller haft en Gud. Men tvivlen om hvorvidt han har taget fejl, har naget ham: Hvad ville der ske den dag, han for alvor kom i krise? Det blev han klogere på da han kørte galt, mistede sin far og hans kæreste blev midlertidigt lammet. Vært: Iben Maria Zeuthen. (Sendt første gang 23. februar 2020). (Sendes også 2.03).

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:00
  Audiens

  Audiens: Troen i Rummet

  I denne udsendelse forlader vi Jorden. I selskab med astronaut Andreas Mogensen, astrofysiker Johan Fynbo og partikelfysiker Holger Bech-Nielsen, tager Katarina Lewkovitch ud i universet for at tale om ærefrygt, ydmyghed, og verdens skabelse og undergang, som det tager sig ud fra Rummet. For hvordan påvirker det ens tro og opfattelse af Skaberværket at bevæge sig hjemmevant rundt i Kosmos og jonglere med stjernestøv? Kan man tro på både Gud og Big Bang, og findes der en teori for Guds vilje? Tilrettelæggelse: Katarina Lewkovitch. (Sendt første gang 1. januar 2018). (Sendes også 22. 03 og 3.03).

  Kultur
 • 27:27
  Baglandet

  Baglandet: De blå daglejere

  De blå Wolt-bude, der suser rundt i de store danske byer med take-away-mad i taskerne, er blevet centrum for en ny kamp på arbejdsmarkedet. Budene er hver især små, selvstændige firmaer, men hvad betyder det så for budet, når de bliver overfaldet? Kan budene organisere sig for at kræve lønmodtagerrettigheder? Vil de overhovedet det? Baglandet er hoppet på cyklen for at forstå situationen for den ny gruppe af løstansatte på et forandret arbejdsmarked. Reporter: Celine Klint. Redaktør: Rune Sparre Geertsen. Produceret for DR af Filt Cph. (Sendt første gang 23. marts). (Sendes også 23.03 og 4.03).

  Nyheder & Aktualitet
 • 26:51
  Radiofortællinger

  Bange for terror? Så grin

  Rikke på 23 er bange for terror. Bange for at nogen skal begynde at skyde, når hun krydser en offentlig plads eller befinder sig et sted med flere andre mennesker. Rikke er vokset op i skyggen af terrorangreb i Utøya, Bruxelles, Nice, New York, Paris, Berlin og København. Og hun er bange for, det vil ske igen. I et forsøg på at komme overens med sin frygt, allierer hun sig med to meget forskellige mennesker: Komiker Christian Fuhlendorff og terrorforsker Anja Dalgaard-Nielsen. Måske kan en kombination af humor og viden kurere hendes bekymring. Tilrettelæggelse Rikke Stokholm. I redaktionen Bettina Ohlsen. Redaktør Mette Willumsen. (Sendes også 23.33 og 4.33).

  Dokumentar