Live kanaler

P1 er aktualitetskanalen, der giver et kritisk og inspirerende perspektiv på verden. P1 bruger aktuelle begivenheder som relevante anledninger til at perspektivere, udfordre og oplyse lytterne inden for samfund, kultur og videnskab. Kanalen leverer nuanceret viden og spændende fortællinger til videbegærlige voksne.

Morgen

 • 03:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 56:48
  Brinkmanns briks

  Brinkmanns briks: Drop sundheden og lev det gode liv

  Det ser sort ud for menneskekroppen. Noget tyder på, at vi ikke kan finde ud af at kombinere det moderne liv med en sund krop. Sundheden halter, mens vi arbejder derudaf. Men måske burde vi lade være med at slå os selv i hovedet med den manglende motion. Måske kan vi finde frem til, at det er sjovt at komme op af sofaen, det er faktisk en del af det gode liv. I dag er jeg i bevægelse. Vært: Svend Brinkmann. Gæster: Læge med speciale i almen medicin, stifter af lægerne Jugenhuset i Varde og foredragsholder Charlotte Bøving og forfatter, foredragsholder og humanfysiolog Chris MacDonald. Tilrettelægger: Christoffer Heide Høyer. (Sendes også søndag 15.03 og 21.03).

  Videnskab & Teknologi
 • 2:44:13
  P1 Morgen

  P1 Morgen

  Hvorfor er antallet af klager over politiets opførsel steget med 54% over de sidste 5 år? Hvorfor er det vigtigt at patenterne på covid-19 vaccinen ophæves? Er eksperterne bekymrede over, at smittetallene stiger igen? Dagens værter på P1 Morgen er Kirstine Dons Christensen og Bjarne Steensbeck. www.dr.dk/p1morgen

  Nyheder & Aktualitet

Formiddag

 • 54:12
  Mennesker og medier

  Mennesker og medier: Damefrisørjournalistik i TV Avisen

  Hvordan er det at blive klippet igen? Er du glad for at komme i skole? Og hvad er det bedste ved at fitness åbner? Spørgsmålene er stillet igen og igen, senest ved denne uges corona-genåbninger. Tidligere TV Avis-vært Reimer Bo Christensen kalder resultatet "floskler og forudsigelige banaliteter", og han diskuterer dækningen med DR-redaktionschef Marie Buss. Rocker-far: Det gav genlyd, da Nynne Sass Larsen mandag fortalte om sine oplevelser, da B.T. og Ekstra Bladet i 2011 skrev om hendes fars - tidligere S-toppolitiker Henrik Sass Larsen - relationer med rockere. Men kritikken blev afvist, og måske er der ingen grænse for, hvad politikere og deres børn skal finde sig i? Nye normer: Efter måneders sexisme- og MeToo-debat er flere medier i gang med konkrete forandringer. "En chef skal ikke gå med på bar og lande i en syvhestes brandert", lyder det blandt andet i en kortlægning, som journalist og tidligere chefredaktør på Ekstra Bladet Karen Bro har lavet. Mere streaming: Kun to procent er ser jævnligt film og serier på Amazon Prime. Men det skal der laves om på; et offensivt indtog på det skandinaviske marked er i støbeskeen, fortalte Georgia Brown fra den amerikanske streaminggigant på konferencen Nordiske Mediedage torsdag. Skriv til menneskerogmedier@dr.dk. Vært og producent: Kurt Strand. (Genudsendelse fra 9.05). (Sendes også søndag 13.03 og 3.03).

  Nyheder & Aktualitet
 • 55:50
  Sygt nok

  Sygt nok: Hvorfor er bevægelse så sundt?

  Hvad har irritabel tyktarm, iskiassmerter, diabetes, depression og demens til fælles? Jo, det er alle sygdomme, hvor motion bliver fremhævet som et lykkeligt vidundermiddel til både forebyggelse og behandling. Men hvorfor er det så pokkers godt, dét der motion? Vi har gentaget mantraet "motion er mesterligt, sport er suverænt" i hundreder af år, men vi véd faktisk ikke helt, hvorfor det forholder sig sådan. Medvirkende: Mette Aadahl, professor i fysioterapi og rehabilitering, fysisk aktivitet og sundhedsfremme på Københavns Universitet og Bispebjerg og Frederiksberg hospital og Michael Kjær, overlæge og professor i idrætsmedicin på Københavns Universitet og Bispebjerg hospital. Vært: Maja Thiele, læge og forsker. Producer: Victoria Touveneau. sygtnok@dr.dk (Sendes også søndag 2.03 og tirsdag 5.03).

  Videnskab & Teknologi
 • 56:14
  Klog på Sprog

  Klog på Sprog: Hack din hjerne og kroppens sprog

  Hvad siger vi når vi slet ikke siger noget? Vores kropssprog er en konstant kommunikerende maskine, og kan uønsket afsløre os. Vi tager fat i kroppens ordbog i dag sammen med ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm TV- og radio-værtscoach og medietræner Tina Bilsbo, sprogkonsulent Sabine Kirchmeier og vært Adrian Hughes. Husk at du altid kan skrive dine sprogspørgsmål til os på klogpaasprog@dr.dk. (Genudsendelse fra 11.03). (Sendes også lørdag 5.03).

  Kultur

Eftermiddag

 • 15:00
  Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 45:13
  Ugens gæst

  Ugens gæst: Per Stig Møller

  Mere frihed til at tænke selv, til at ytre sig, og ikke blindt følge magtens kvinder og mænd. Uanset om magten hedder Mette Frederiksen, Inger Støjberg eller Erik Ninn-Hansen. Mere frihed til embedsmænd, uanset om det handler om minkgate eller instrukskommission. Mere frihed til politifolk til at tænke selv, mere ytringsfrihed til kritiske danskere, der deler billeder af en statsminister-dukke i brand. Per Stig Møller er Ugens Gæst på P1, tidligere udenrigsminister og konservativt orakel. En mand der frygter mere socialdemokratisk statsstyring og overvågning efter Corona-krisen. Vært: Gitte Hansen. (Genudsendelse fra 12.15).

  Nyheder & Aktualitet
 • 23:43
  Genstart - DR's nyhedspodcast

  Genstart: Dans med døden

  Den britiske stjernekoreograf Liam Scarlett har opført sig krænkende og uacceptabelt overfor flere af teatrets medarbejdere. Det skriver Det Kongelige Teater den 16. april i en pressemeddelelse, hvor de derfor aflyser en stort anlagt ballet. Dagen efter aflysningen bliver Liam Scarlett fundet død i sit hjem. Sagen ryster balletverdenen og puster liv i debatten om, hvordan man bør håndtere sager om krænkende adfærd. Hvad ved vi, om den unge stjernekoreografs tragiske død? Og hvad kan sagen lære os? Jakob Steen Olsen, teaterredaktør hos Berlingske, har fulgt sagen tæt. Vært: Knud Brix. (Genudsendelse fra 13.03).

  Nyheder & Aktualitet
 • P1 Dokumentar

  Kostskolen 1:8 - "Bedste skole - ever"

  Havregården Kostskole reklamerer med at være "Den bedste skole - ever". Men bag kostskolens facade gemmer der sig måske også en anden dyster virkelighed. En overhørt samtale til en fest og en lille kommentar på Youtube leder til en række opkald fra tidligere elever og medarbejdere, der fortæller, at der i årevis har været problemer med vold, stoffer, selvmordsforsøg, krænkelser og seksuelle overgreb mellem elever på kostskolen. (Genudsendelse fra 13.33). (Sendes også lørdag 16.03).

  Dokumentar
 • 1:54:11
  4. division

  4. division: Napoleon-debat og lys i vinduet 4. maj

  200-års dagen for Napoleons død skal fejres. Det har Frankrigs præsident, Emanuel Makron, besluttet. Men selv 200 år efter sin død vækker den franske general debat. Vi diskuterer, om Napoleon var en racistisk diktator, en genial oplysningsmand eller begge dele. Det er også i denne uge, at vi markerede befrielsen i 1945 med lys i vinduet - eller gjorde vi nu også det? Vi ser nærmere på markeringen af d. 4. maj og spørger, om ungdommen er blevet historieløs. Vi zoomer også ind på en af de modstandsmænd, der kæmpede og døde for Danmark, men som aldrig oplevede befrielsen. 4. division i dag handler også om en roman om kunstmalerne Kristian Zahrtmann, sløjfningen af realityprogrammet Paradise Hotel i Sverige og meget mere. Værter: Adam Holm, Nynne Bjerre Christensen og Poul Nesgaard. (Genudsendelse fra 14.03).

  Kultur
 • Orientering

  Orientering: Nytter det at ophæve coronapatenter?

  Patenter er en hellig gral for medicinalvirksomhederne. Virksomhederne forsvarer dem med hud og hår og med forsvarskampe i retssale. Nu vokser et krav til industrien om at give deres patenter fri, så lande som Indien kan få adgang til at slå coronaepidemien ned. Historisk er der en parallel situation med HIV-medicinen omkring 2000, hvor opgøret mod medicinalindustrien ved årtusindeskiftet reddede millioner af mennesker fra at dø af Aids. Samtidig advarer eksperter om, at det ikke hjælper at ophæve patenter på coronavaccinerne, for de bedste af vaccinerne er tæt på umulige at kopiere. Med den danske klimalov bandt et stort flertal i folketinget sig til en aftale om at reducere vores CO2-udledning med 70 procent i 2030. Men hvordan vi kommer derhen, er stadig til diskussion. Tidligere i dag blev regeringen og støttepartierne Enhedslisten, De Radikale og SF enige om, at Danmark i år 2025 skal have reduceret sin CO2-udledning med 50 til 54 procent - dermed er en aftale om et nyt og mere ambitiøst delmål i hus. Det er en rigtig god forretning at eje boliger i de større byer. En alt for god forretning, siger regeringens støttepartier. De er bekymrede for, at storbyerne bliver de riges byer. For det er langt fra alle, der har råd til at deltage i boligfesten. Nogle må tage konsekvensen og flytte langt væk fra storbyerne - og de høje boligpriser. Støttepartierne vil nu have Socialdemokratiet til at stramme grebet om boligejerne. Vi tager debatten med SF og Socialdemokratiet. Karin Axelsson og Søren Carlsen er dagens værter, Tine Møller Sørensen redigerer. www.dr.dk/orientering (Genudsendelse fra 16.05).

  Nyheder & Aktualitet

Aften

 • 45:13
  Ugens gæst

  Ugens gæst: Per Stig Møller

  Mere frihed til at tænke selv, til at ytre sig, og ikke blindt følge magtens kvinder og mænd. Uanset om magten hedder Mette Frederiksen, Inger Støjberg eller Erik Ninn-Hansen. Mere frihed til embedsmænd, uanset om det handler om minkgate eller instrukskommission. Mere frihed til politifolk til at tænke selv, mere ytringsfrihed til kritiske danskere, der deler billeder af en statsminister-dukke i brand. Per Stig Møller er Ugens Gæst på P1, tidligere udenrigsminister og konservativt orakel. En mand der frygter mere socialdemokratisk statsstyring og overvågning efter Corona-krisen. Vært: Gitte Hansen. (Sendes også 18.05).

  Nyheder & Aktualitet
 • P1 anbefaler

  P1 anbefaler

 • Nyheder fra Grønland

  Nyheder fra Grønland på dansk

  Nyheder & Aktualitet
 • 23:43
  Genstart - DR's nyhedspodcast

  Genstart: Dans med døden

  Den britiske stjernekoreograf Liam Scarlett har opført sig krænkende og uacceptabelt overfor flere af teatrets medarbejdere. Det skriver Det Kongelige Teater den 16. april i en pressemeddelelse, hvor de derfor aflyser en stort anlagt ballet. Dagen efter aflysningen bliver Liam Scarlett fundet død i sit hjem. Sagen ryster balletverdenen og puster liv i debatten om, hvordan man bør håndtere sager om krænkende adfærd. Hvad ved vi, om den unge stjernekoreografs tragiske død? Og hvad kan sagen lære os? Jakob Steen Olsen, teaterredaktør hos Berlingske, har fulgt sagen tæt. Vært: Knud Brix. (Sendes også 19.03).

  Nyheder & Aktualitet
 • P1 Dokumentar

  Kostskolen 1:8 - "Bedste skole - ever"

  Havregården Kostskole reklamerer med at være "Den bedste skole - ever". Men bag kostskolens facade gemmer der sig måske også en anden dyster virkelighed. En overhørt samtale til en fest og en lille kommentar på Youtube leder til en række opkald fra tidligere elever og medarbejdere, der fortæller, at der i årevis har været problemer med vold, stoffer, selvmordsforsøg, krænkelser og seksuelle overgreb mellem elever på kostskolen. (Sendes også 19.33 og lørdag 16.03).

  Dokumentar
 • Norsken, svensken og dansken

  Norsken, svensken og dansken: Svensk bajs-litteratur og dansk-norsk abortdebat

  Er 3,5 års fængsel for lidt til den norske IS-kvinde? Ja, mener Dansk folkeparti. Bør Norge og Danmark følge efter Sverige og stoppe Paradise Hotel og Ex On The Beach? Og er tiden inde til en tvær-skandinavisk, komparativ analyse af Dynamitt-Harry? Åsa Linderborg (S), Hassan Preisler (DK) og Hilde Sandvik (N) er kaldt ind til sin ugentlige runde med skandinavisk familieterapi. Producent: Henrik Hylland Uhlving.

  Nyheder & Aktualitet
 • 56:14
  Klog på Sprog

  Klog på Sprog: Hack din hjerne og kroppens sprog

  Hvad siger vi når vi slet ikke siger noget? Vores kropssprog er en konstant kommunikerende maskine, og kan uønsket afsløre os. Vi tager fat i kroppens ordbog i dag sammen med ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm TV- og radio-værtscoach og medietræner Tina Bilsbo, sprogkonsulent Sabine Kirchmeier og vært Adrian Hughes. Husk at du altid kan skrive dine sprogspørgsmål til os på klogpaasprog@dr.dk. (Sendes også 21.03 og lørdag 5.03).

  Kultur
 • Orientering

  Orientering: Nytter det at ophæve coronapatenter?

  Patenter er en hellig gral for medicinalvirksomhederne. Virksomhederne forsvarer dem med hud og hår og med forsvarskampe i retssale. Nu vokser et krav til industrien om at give deres patenter fri, så lande som Indien kan få adgang til at slå coronaepidemien ned. Historisk er der en parallel situation med HIV-medicinen omkring 2000, hvor opgøret mod medicinalindustrien ved årtusindeskiftet reddede millioner af mennesker fra at dø af Aids. Samtidig advarer eksperter om, at det ikke hjælper at ophæve patenter på coronavaccinerne, for de bedste af vaccinerne er tæt på umulige at kopiere. Med den danske klimalov bandt et stort flertal i folketinget sig til en aftale om at reducere vores CO2-udledning med 70 procent i 2030. Men hvordan vi kommer derhen, er stadig til diskussion. Tidligere i dag blev regeringen og støttepartierne Enhedslisten, De Radikale og SF enige om, at Danmark i år 2025 skal have reduceret sin CO2-udledning med 50 til 54 procent - dermed er en aftale om et nyt og mere ambitiøst delmål i hus. Det er en rigtig god forretning at eje boliger i de større byer. En alt for god forretning, siger regeringens støttepartier. De er bekymrede for, at storbyerne bliver de riges byer. For det er langt fra alle, der har råd til at deltage i boligfesten. Nogle må tage konsekvensen og flytte langt væk fra storbyerne - og de høje boligpriser. Støttepartierne vil nu have Socialdemokratiet til at stramme grebet om boligejerne. Vi tager debatten med SF og Socialdemokratiet. Karin Axelsson og Søren Carlsen er dagens værter, Tine Møller Sørensen redigerer. www.dr.dk/orientering (Sendes også 22.03 og 3.03).

  Nyheder & Aktualitet
 • Orientering

  Orientering: Nytter det at ophæve coronapatenter? (fortsat)

  Patenter er en hellig gral for medicinalvirksomhederne. Virksomhederne forsvarer dem med hud og hår og med forsvarskampe i retssale. Nu vokser et krav til industrien om at give deres patenter fri, så lande som Indien kan få adgang til at slå coronaepidemien ned. Historisk er der en parallel situation med HIV-medicinen omkring 2000, hvor opgøret mod medicinalindustrien ved årtusindeskiftet reddede millioner af mennesker fra at dø af Aids. Samtidig advarer eksperter om, at det ikke hjælper at ophæve patenter på coronavaccinerne, for de bedste af vaccinerne er tæt på umulige at kopiere. Med den danske klimalov bandt et stort flertal i folketinget sig til en aftale om at reducere vores CO2-udledning med 70 procent i 2030. Men hvordan vi kommer derhen, er stadig til diskussion. Tidligere i dag blev regeringen og støttepartierne Enhedslisten, De Radikale og SF enige om, at Danmark i år 2025 skal have reduceret sin CO2-udledning med 50 til 54 procent - dermed er en aftale om et nyt og mere ambitiøst delmål i hus. Det er en rigtig god forretning at eje boliger i de større byer. En alt for god forretning, siger regeringens støttepartier. De er bekymrede for, at storbyerne bliver de riges byer. For det er langt fra alle, der har råd til at deltage i boligfesten. Nogle må tage konsekvensen og flytte langt væk fra storbyerne - og de høje boligpriser. Støttepartierne vil nu have Socialdemokratiet til at stramme grebet om boligejerne. Vi tager debatten med SF og Socialdemokratiet. Karin Axelsson og Søren Carlsen er dagens værter, Tine Møller Sørensen redigerer. www.dr.dk/orientering (Sendes også 22.03 og 3.03).

  Nyheder & Aktualitet

Nat

 • 54:12
  Mennesker og medier

  Mennesker og medier: Damefrisørjournalistik i TV Avisen

  Hvordan er det at blive klippet igen? Er du glad for at komme i skole? Og hvad er det bedste ved at fitness åbner? Spørgsmålene er stillet igen og igen, senest ved denne uges corona-genåbninger. Tidligere TV Avis-vært Reimer Bo Christensen kalder resultatet "floskler og forudsigelige banaliteter", og han diskuterer dækningen med DR-redaktionschef Marie Buss. Rocker-far: Det gav genlyd, da Nynne Sass Larsen mandag fortalte om sine oplevelser, da B.T. og Ekstra Bladet i 2011 skrev om hendes fars - tidligere S-toppolitiker Henrik Sass Larsen - relationer med rockere. Men kritikken blev afvist, og måske er der ingen grænse for, hvad politikere og deres børn skal finde sig i? Nye normer: Efter måneders sexisme- og MeToo-debat er flere medier i gang med konkrete forandringer. "En chef skal ikke gå med på bar og lande i en syvhestes brandert", lyder det blandt andet i en kortlægning, som journalist og tidligere chefredaktør på Ekstra Bladet Karen Bro har lavet. Mere streaming: Kun to procent er ser jævnligt film og serier på Amazon Prime. Men det skal der laves om på; et offensivt indtog på det skandinaviske marked er i støbeskeen, fortalte Georgia Brown fra den amerikanske streaminggigant på konferencen Nordiske Mediedage torsdag. Skriv til menneskerogmedier@dr.dk. Vært og producent: Kurt Strand. (Sendes også 00.05, søndag 13.03 og 3.03).

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:54:11
  4. division

  4. division: Napoleon-debat og lys i vinduet 4. maj

  200-års dagen for Napoleons død skal fejres. Det har Frankrigs præsident, Emanuel Makron, besluttet. Men selv 200 år efter sin død vækker den franske general debat. Vi diskuterer, om Napoleon var en racistisk diktator, en genial oplysningsmand eller begge dele. Det er også i denne uge, at vi markerede befrielsen i 1945 med lys i vinduet - eller gjorde vi nu også det? Vi ser nærmere på markeringen af d. 4. maj og spørger, om ungdommen er blevet historieløs. Vi zoomer også ind på en af de modstandsmænd, der kæmpede og døde for Danmark, men som aldrig oplevede befrielsen. 4. division i dag handler også om en roman om kunstmalerne Kristian Zahrtmann, sløjfningen af realityprogrammet Paradise Hotel i Sverige og meget mere. Værter: Adam Holm, Nynne Bjerre Christensen og Poul Nesgaard. (Sendes også 1.03).

  Kultur
 • 1:54:11
  4. division

  4. division: Napoleon-debat og lys i vinduet 4. maj (fortsat)

  200-års dagen for Napoleons død skal fejres. Det har Frankrigs præsident, Emanuel Makron, besluttet. Men selv 200 år efter sin død vækker den franske general debat. Vi diskuterer, om Napoleon var en racistisk diktator, en genial oplysningsmand eller begge dele. Det er også i denne uge, at vi markerede befrielsen i 1945 med lys i vinduet - eller gjorde vi nu også det? Vi ser nærmere på markeringen af d. 4. maj og spørger, om ungdommen er blevet historieløs. Vi zoomer også ind på en af de modstandsmænd, der kæmpede og døde for Danmark, men som aldrig oplevede befrielsen. 4. division i dag handler også om en roman om kunstmalerne Kristian Zahrtmann, sløjfningen af realityprogrammet Paradise Hotel i Sverige og meget mere. Værter: Adam Holm, Nynne Bjerre Christensen og Poul Nesgaard. (Sendes også 1.03).

  Kultur
 • Orientering

  Orientering: Nytter det at ophæve coronapatenter?

  Patenter er en hellig gral for medicinalvirksomhederne. Virksomhederne forsvarer dem med hud og hår og med forsvarskampe i retssale. Nu vokser et krav til industrien om at give deres patenter fri, så lande som Indien kan få adgang til at slå coronaepidemien ned. Historisk er der en parallel situation med HIV-medicinen omkring 2000, hvor opgøret mod medicinalindustrien ved årtusindeskiftet reddede millioner af mennesker fra at dø af Aids. Samtidig advarer eksperter om, at det ikke hjælper at ophæve patenter på coronavaccinerne, for de bedste af vaccinerne er tæt på umulige at kopiere. Med den danske klimalov bandt et stort flertal i folketinget sig til en aftale om at reducere vores CO2-udledning med 70 procent i 2030. Men hvordan vi kommer derhen, er stadig til diskussion. Tidligere i dag blev regeringen og støttepartierne Enhedslisten, De Radikale og SF enige om, at Danmark i år 2025 skal have reduceret sin CO2-udledning med 50 til 54 procent - dermed er en aftale om et nyt og mere ambitiøst delmål i hus. Det er en rigtig god forretning at eje boliger i de større byer. En alt for god forretning, siger regeringens støttepartier. De er bekymrede for, at storbyerne bliver de riges byer. For det er langt fra alle, der har råd til at deltage i boligfesten. Nogle må tage konsekvensen og flytte langt væk fra storbyerne - og de høje boligpriser. Støttepartierne vil nu have Socialdemokratiet til at stramme grebet om boligejerne. Vi tager debatten med SF og Socialdemokratiet. Karin Axelsson og Søren Carlsen er dagens værter, Tine Møller Sørensen redigerer. www.dr.dk/orientering (Sendes også 22.03 og 3.03).

  Nyheder & Aktualitet
 • Orientering

  Orientering: Nytter det at ophæve coronapatenter? (fortsat)

  Patenter er en hellig gral for medicinalvirksomhederne. Virksomhederne forsvarer dem med hud og hår og med forsvarskampe i retssale. Nu vokser et krav til industrien om at give deres patenter fri, så lande som Indien kan få adgang til at slå coronaepidemien ned. Historisk er der en parallel situation med HIV-medicinen omkring 2000, hvor opgøret mod medicinalindustrien ved årtusindeskiftet reddede millioner af mennesker fra at dø af Aids. Samtidig advarer eksperter om, at det ikke hjælper at ophæve patenter på coronavaccinerne, for de bedste af vaccinerne er tæt på umulige at kopiere. Med den danske klimalov bandt et stort flertal i folketinget sig til en aftale om at reducere vores CO2-udledning med 70 procent i 2030. Men hvordan vi kommer derhen, er stadig til diskussion. Tidligere i dag blev regeringen og støttepartierne Enhedslisten, De Radikale og SF enige om, at Danmark i år 2025 skal have reduceret sin CO2-udledning med 50 til 54 procent - dermed er en aftale om et nyt og mere ambitiøst delmål i hus. Det er en rigtig god forretning at eje boliger i de større byer. En alt for god forretning, siger regeringens støttepartier. De er bekymrede for, at storbyerne bliver de riges byer. For det er langt fra alle, der har råd til at deltage i boligfesten. Nogle må tage konsekvensen og flytte langt væk fra storbyerne - og de høje boligpriser. Støttepartierne vil nu have Socialdemokratiet til at stramme grebet om boligejerne. Vi tager debatten med SF og Socialdemokratiet. Karin Axelsson og Søren Carlsen er dagens værter, Tine Møller Sørensen redigerer. www.dr.dk/orientering (Sendes også 22.03 og 3.03).

  Nyheder & Aktualitet