Live kanaler

Adam Holm i Syrien

Adam Holm er rejst til Syriens hovedstad Damaskus for at møde nogle af de syrere, som har valgt at blive på trods af krigen og ødelæggelserne.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 29:00
  Adam Holm i Syrien

  Adam Holm i Syrien 1:3

  Adam Holm er rejst til Syriens hovedstad Damaskus for at møde nogle af de syrere, som har valgt at blive på trods af krigen og ødelæggelserne. I den første udsendelse møder han journalisten Maher, som har dækket konflikten på tætteste hold og været kidnappet af islamister. Maher fortæller om et liv med mortergranater, snigskytter og arabisk musik. I redaktionen er Mathias Bundgaard og Nanna Mogensen.

  Kultur
 • 30:41
  Adam Holm i Syrien

  Adam Holm i Syrien 2:3

  Adam Holm er rejst til Syriens hovedstad Damaskus for at møde nogle af de syrere, som har valgt at blive på trods af krigen og ødelæggelserne. I den anden udsendelse følger han aktivisten Zeina, som har været i konflikt med regimet og betalt en høj pris. Han taler også med et kristent overhoved, der fortæller om det ubehagelige valg mellem Islamisk Stat eller Bashar al-Assad. I redaktionen er Mathias Bundgaard og Nanna Mogensen.

  Kultur
 • 30:53
  Adam Holm i Syrien

  Adam Holm i Syrien 3:3

  Adam Holm er rejst til Syriens hovedstad Damaskus for at møde nogle af de syrere, som har valgt at blive på trods af krigen og ødelæggelserne. I den tredje udsendelse taler han med en soldat i regeringshæren, Mahmoud, som fortæller om den skånselsløse krig imod islamisterne. Adam kommer også i audiens hos en minister, der mener at Vesten fører en "tilsviningskampagne" imod Syrien. I redaktionen er Mathias Bundgaard og Nanna Mogensen.

  Kultur