Apropos - intelligens

Sendt første gang d.

Intelligens og accept.
Der var mange ting, der faldt på plads for Ann C. Schødt, da hun fik testet sin intelligens og fandt ud af, at hun er blandt de 3-9 procent mest intelligente, afhængig af test- og dagsform. F.eks. hvorfor hun blev kaldt stræber i skolen, ofte ikke har passet ind på arbejdspladsen og til tider kan have problemer med at kommunikere med andre mennesker. For det at være højt begavet er ikke kun en verden af muligheder og fordele - det er i nogle sammenhænge også lig med begrænsninger at være en del af den meget begavede minoritet. I dag arbejder hun med personlig udviklin...

Intelligens og accept.
Der var mange ting, der faldt på plads for Ann C. Schødt, da hun fik testet sin intelligens og fandt ud af, at hun er blandt de 3-9 procent mest intelligente, afhængig af test- og dagsform. F.eks. hvorfor hun blev kaldt stræber i skolen, ofte ikke har passet ind på arbejdspladsen og til tider kan have problemer med at kommunikere med andre mennesker. For det at være højt begavet er ikke kun en verden af muligheder og fordele - det er i nogle sammenhænge også lig med begrænsninger at være en del af den meget begavede minoritet. I dag arbejder hun med personlig udvikling af mennesker, der føler sig belastende begavet.
Medvirkende: Ann C. Schødt, foredragsholder, forfatter og forandringskonsulent, arbejder med personlig udvikling af højt begavede.
Vært: Mikkel Krause.
www.dr.dk/p1/apropos
(Sendes også i morgen 5.30).

Mere Apropos

0:37:47

Bonushistorier og anekdoter mens du venter på den nye sæson

1:57:00

Kom ind i den lukkede verden, der ligger bag hitsene og stjernerne

2:57:00

Disco Tango á la Trap fra Zatan og et fint besøg fra LaLaLand

1:57:00

Signe, Maria og Selina har taget en masse instrumenter med

0:57:00

Vi taler med hende om karriere, sangskrivning og inspiration

2:00:00

Hør hvem der vandt priserne, ved P3's legendariske awardsshow