Apropos - relationer

Sendt første gang d.

Relationer og omsorg.
Der har de senere år været talt meget det femininiserede samfund - om piger, der stormer frem på uddannelser og drenge, der ikke kan følge med.
Om skoler og børnehaver, som i for høj grad bygger på kvindelige værdier, og hvor drenget kådhed kvæles. Om det omsorgsfulde og omklarende moderdyr af en velfærdsstat osv. Men måske er problemet ikke, at vi har for meget moderlig omsorg, men tværtimod for lidt! Det mener i hvert fald forfatter Kristina Stoltz, som i sin nye bog "På ryggen af en tyr" kæder problematiske forhold og katastrofer i verden sammen med manglen på omsor...

Relationer og omsorg.
Der har de senere år været talt meget det femininiserede samfund - om piger, der stormer frem på uddannelser og drenge, der ikke kan følge med.
Om skoler og børnehaver, som i for høj grad bygger på kvindelige værdier, og hvor drenget kådhed kvæles. Om det omsorgsfulde og omklarende moderdyr af en velfærdsstat osv. Men måske er problemet ikke, at vi har for meget moderlig omsorg, men tværtimod for lidt! Det mener i hvert fald forfatter Kristina Stoltz, som i sin nye bog "På ryggen af en tyr" kæder problematiske forhold og katastrofer i verden sammen med manglen på omsorg.
Medvirkende: Kristina Stoltz, forfatter.
Vært: Bettina Ohlsen.
www.dr.dk/p1/apropos
(Sendes også i morgen 5.30).

Mere Apropos

0:19:58

Hvorfor vil 24-årige Olcay giftes med sin kusine i Tyrkiet?

0:55:53

Den er brandvarm i dag. Og den er fugtig. Playlisten er lige der, hvor den skal være. Er du?

0:53:17

Vi ser Captain Marvel og spiller motorcykelspillet Trials Rising

0:27:27

Asbeststøv fra Dansk Eternitfabrik har givet naboer lungehindekræft

0:37:21

En selvmordstruet kvinde udnyttes af psykologen hun betror sig til

0:48:29

En psykisk syg kvinde misbruges seksuelt under bæltefiksering