Live kanaler

Bestjålet af hjemmehjælperen

Vi er fulgt i sporet af en tiltalt og siden tyveridømt hjemmehjælper rundt i københavnske og nordsjællandske kommuner. Her er hun gang på gang blevet ansat, uden at kommunerne har været opmærksomme på, at hun er anklaget for at have stjålet smykker, fra to ældre mennesker i Espergærde. Men hvorfor opdager kommunerne ikke hendes politisag inden de ansætter hjemmehjælperen og kan det ske igen? Tilrettelægger: Søren Mejer Jensen Lyddesign: Signe Mansdotter Adam Emil Schønnemann Schierbeck Redaktør Jens Vithner Hansen. God fornøjelse med denne eller én af de mange andre P1 Podcastserier. Kontakt P1 Dokumentar med Ideer, tips og feedback: Mail: p1dokumentar@dr.dk Krypteret mail: P1dokumentarDR@protonmail.com PGP: http://bit.ly/3b65m5G Telefon: +45 87654321 Krypteret besked via appen Signal: +45 2854 0252

Dokumentar

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 35:29
  Bestjålet af hjemmehjælperen

  1:3 - Tyveritiltalt hjemmehjælper i Birgits hjem

  78-årige Birgit får i februar 2019 besøg af hjemmehjælpen. Efter et besøg mangler hun pludselig flere af sine kostbare smykker. Hun melder det til politiet, og fortæller, at hun tror hjemmehjælperen har stjålet dem. I første omgang lukker politiet sagen, men det skal vise sig, at de har overset en væsentlig detalje. Tilrettelægger: Søren Mejer Jensen. Lyddesign: Signe Mansdotter og Adam Emil Schønnemann Schierbeck Redaktør: Jens Vithner Hansen.

  Dokumentar
 • 24:03
  Bestjålet af hjemmehjælperen

  2:3 - "Et håbløst system"

  Hjemmehjælperen har ikke kun fået nyt arbejde i Gentofte Kommune imens hun var tiltalt for to tyverier hos ældre i Espergærde. Hun er kommet vidt omkring i de nordsjællandske kommuner. Hver gang uden at kommunerne umiddelbart bliver opmærksomme på, at de har ansat en hjemmehjælper, der er tiltalt for at stjæle, fra ældre i andre kommuner. Tilrettelægger: Søren Mejer Jensen. Lyddesign: Signe Mansdotter og Adam Emil Schønnemann Schierbeck Redaktør Jens Vithner Hansen.

  Dokumentar
 • 27:07
  Bestjålet af hjemmehjælperen

  3:3 - "Ingen forsikring vil dække"

  "NÅR MAN MODTAGER HJEMMEHJÆLP ER DET SOM AT BO MED EN ÅBEN DØR". Efter historien om at Gentofte Kommune havde sendt en tyveritiltalt hjemmehjælper ind i Birgits hjem, dukker der flere sager op. Andre har på samme måde oplevet, at familiemedlemmer bliver bestjålet af en hjemmehjælper, der allerede er tiltalt eller dømt for lignende kriminalitet. Og fælles for dem alle er, at deres forsikringsselskaber nægter at dække de ting, der er blevet stjålet. Tilrettelægger: Søren Mejer Jensen. Lyddesign: Marie Kildebæk og Adam Emil Schønnemann Schierbeck Redaktør Jens Vithner Hansen.

  Dokumentar