Live kanaler

Bestjålet af hjemmehjælperen

Vi er fulgt i sporet af en tiltalt og siden tyveridømt hjemmehjælper rundt i københavnske og nordsjællandske kommuner. Her er hun gang på gang blevet ansat, uden at kommunerne har været opmærksomme på, at hun er anklaget for at have stjålet smykker, fra to ældre mennesker i Espergærde. Men hvorfor opdager kommunerne ikke hendes politisag inden de ansætter hjemmehjælperen og kan det ske igen? Tilrettelægger: Søren Mejer Jensen Lyddesign: Signe Mansdotter Adam Emil Schønnemann Schierbeck Redaktør Jens Vithner Hansen. God fornøjelse med denne eller én af de mange andre P1 Podcastserier.

Dokumentar

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 35:29
  Bestjålet af hjemmehjælperen

  1:3 - Tyveritiltalt hjemmehjælper i Birgits hjem

  78-årige Birgit får i februar 2019 besøg af hjemmehjælpen. Efter et besøg mangler hun pludselig flere af sine kostbare smykker. Hun melder det til politiet, og fortæller, at hun tror hjemmehjælperen har stjålet dem. I første omgang lukker politiet sagen, men det skal vise sig, at de har overset en væsentlig detalje. Tilrettelægger: Søren Mejer Jensen. Lyddesign: Signe Mansdotter og Adam Emil Schønnemann Schierbeck Redaktør: Jens Vithner Hansen.

  Dokumentar
 • 24:03
  Bestjålet af hjemmehjælperen

  2:3 - "Et håbløst system"

  Hjemmehjælperen har ikke kun fået nyt arbejde i Gentofte Kommune imens hun var tiltalt for to tyverier hos ældre i Espergærde. Hun er kommet vidt omkring i de nordsjællandske kommuner. Hver gang uden at kommunerne umiddelbart bliver opmærksomme på, at de har ansat en hjemmehjælper, der er tiltalt for at stjæle, fra ældre i andre kommuner. Tilrettelægger: Søren Mejer Jensen. Lyddesign: Signe Mansdotter og Adam Emil Schønnemann Schierbeck Redaktør Jens Vithner Hansen.

  Dokumentar