Live kanaler

Bogselskabet

I Bogselskabet deler vi gode læseoplevelser med hinanden, og lytterne inviteres med, når Anne Glad møder en række af Danmarks aktuelle forfattere. I hver episode af Bogselskabet fortæller forfatteren om sin seneste bog, sin hovedperson og om at skrive. Med Bogselskabet får du en chance for at rykke lidt tættere ind i forfatterens tanker. Vært: Anne Glad.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 30:11
  Bogselskabet

  Med Christina Englund

  I romanen SLUGT møder vi en yderst talentfuld, men også skrøbelig kvindelig fotograf, i det sidste halve år af hendes liv. Forfatteren er inspireret af den amerikanske fotograf Francesca Woodman, der tog sit eget liv som 22-årig i 1981. Anbefaling i denne episode: Christina Englund, SLUGT. Sylvia Plath, Ariel. Medvirkende: Christina Englund og Anne Glad. Tilrettelæggelse: Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:09
  Bogselskabet

  Med Lotte Kaa Andersen

  En ukendt verdensstjerne. Sådan kan man kalde Inge Lehmann, der stod bag banebrydende forskning i jordskælv. Herhjemme er det de færreste, der kender hende, men det retter en ny roman nu op på. Anbefalinger i denne episode: Lotte Kaa Andersen, Den inderste kerne. Thorkild Hansen, Det lykkelige Arabien. Medvirkende Lotte Kaa Andersen og Anne Glad. Tilrettelæggelse Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:07
  Bogselskabet

  Med Katrine Grünfeld

  "Værelse samlet af kvinder" er en roman om en moderne skilsmisse. Den belyser smerten og sorgen, der rammer alle parter, også de halvvoksne børn, da en kvinde forlader sin mand. Men den handler også om frisættelsen, da hun begynder at hvile i sin beslutning. Anbefalinger i denne episode: Katrine Grünfeld, Værelse samlet af kvinder. Eva Tind, Kvinden der samlede verden. Medvirkende: Katrine Grünfeld og Anne Glad. Tilrettelæggelse: Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:12
  Bogselskabet

  Med Christian Dorph

  Forfatteren Christian Dorph har baseret sin nye bog "Jeg slog min far ihjel" på sin overraskelse og skamfuldhed over ikke føle sorg, da hans far døde. Anbefalinger i denne episode: Christian Dorph, Jeg slog min far ihjel. Fjodor Dostojevskij, Brødrene Karamazov. Medvirkende: Christian Dorph og Anne Glad. Tilrettelæggelse: Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:09
  Bogselskabet

  Med Leonora Christina Skov

  Hvis vi ikke taler om det, er en erindringsroman om forfatterens vej fra første spæde drøm om at kunne leve af at skrive til gennembruddet. Anbefalinger i denne episode: Leonora Christina Skov, 'Hvis vi ikke taler om det'. Helle Vincentz, 'Jorden under mig'. Medvirkende: Leonora Christina Skov og Anne Glad. Tilrettelæggelse: Mette Willumsen.

  Kultur
 • 29:57
  Bogselskabet

  Med Leonora Christina Skov

  Med romanen "Den der lever stille" brager Leonora Christina Skov gennem lydmuren. I denne første episode af Bogselskabet, fortæller forfatteren om en opvækst med en mor, der aldrig udtrykte eller viste kærlighed. Og om at føle sig ansvarlig for sin mors humør, liv og kræftsygdom. Vært: Anne Glad.

  Kultur
 • 30:11
  Bogselskabet

  Med Jesper Wung-Sung

  Anne Glad og Jesper Wung-Sung i samtale om romanen "Set fra ryggen" om Ida, hvis ryg og nakke er verdenskendt. Ida præsterede at stå stille mange timer dagligt som model for sin mand, maleren Vilhelm Hammershøi. Anbefalinger i denne episode: Jesper Wung-Sung, Kvinde set fra ryggen. Robert Seethaler, Fælleden. Medvirkende: Jesper Wung-Sung og Anne Glad. Tilrettelæggelse: Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:10
  Bogselskabet

  Med Anne Mette Kirk

  Anne Glad og forfatter Anne Mette Kirk taler om voldtægt i denne episode af Bogselskabet. Forfatteren er især interesseret i, hvad der sker efter en voldtægt. Hvordan forbrydelsen påvirker offeret - og de pårørende. Anbefalinger: Anne Mette Kirk, Låst. Leila Slimani, Vuggesang. Medvirkende Anne Mette Kirk og Anne Glad. Tilrettelæggelse Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:12
  Bogselskabet

  Med Steffen Jacobsen

  Forfatteren er mest kendt for sine spændingsromaner, men i sin nye roman, DETOX udfolder Steffen Jacobsen historien i en mere poetisk genre. Han beskriver en familie i opløsning. Hovedpersonen er en ung kvinde, der får angstanfald og bliver psykotisk, da hendes søster og far dør. Anbefaling: Steffen Jacobsen, DETOX. Thorkild Hansen, Jens Munk. Medvirkende Steffen Jacobsen og Anne Glad. Tilrettelæggelse Mette Willumsen.

  Kultur
 • 29:49
  Bogselskabet

  Med Jesper Bugge Kold

  To forfattere vækker Jutlandias rejse til Korea i 1951 til live i en ny roman. Jesper Bugge Kold og Mich Vraa har sammen skrevet romanen "Pigen fra det store hvide skib". Om sygeplejersken Molly, der bliver ansat som operationssygeplejerske på det danske hospitalsskib. Og om 11-årige Yun, som er på flugt i Korea. Og om Danmarks stolte humanitære indsats. Anbefalinger: Jesper Bugge Kold og Mich Vraa, "Pigen fra det store hvide skib". Max Porters to romaner, "Sorg er et væsen med fjer" og "Lanny". Medvirkende: Anne Glad og Jesper Bugge Kold. Tilrettelæggelse: Mette Willumsen. (Sendt første gang 20. februar).

  Kultur
 • 30:09
  Bogselskabet

  Med Karsten Skov

  Godt 200.000 tyske flygtninge kom til Danmark i de sidste måneder af 2. verdenskrig. I romanen, Under samme måne, møder vi én af de flygtninge, den 17-årige Erika, der indkvarteres på en skole i Sønderborg med sin mor. Forfatteren beskriver relationerne mellem de tyske og de danske i grænselandet, med fokus på en fin og spæd kærlighed mellem tyske Erika og danske Carl. Romanen er baseret på en historie, et ældre par valgte at dele med forfatteren for nogle år siden. Anbefalinger: Karsten Skov, Under samme måne. Josef Martin Bauer, Så langt fødder kan bære. Medvirkende: Karsten Skov og Anne Glad. Tilrettelæggelse: Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:04
  Bogselskabet

  Med Katrine Marie Guldager

  I romanen 'Det samme og noget helt andet' beskriver Katrine Marie Guldager en kvindes store og ødelæggende sorg, da hendes far dør. Og om den distance kvinden efter dødsfaldet oplever i relationen til sin mor og søster. Romanen er fiktion, men baseret på et dokumentarisk skelet i form af forfatterens egne breve og dagbøger. Anbefalinger: Katrine Marie Guldager, 'Det samme og noget helt andet'. Vigdis Hjorth, 'Arv og miljø'. Medvirkende: Katrine Marie Guldager og Anne Glad. Tilrettelæggelse: Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:07
  Bogselskabet

  Med Glenn Bech

  At læse Glenn Bechs debutroman, Farskibet, er som at flytte ind i et barndomshjem med sorg, aggression, vold og frygt. I romanen begår den 5-årige Glenns far selvmord. Men den egentlige tragedie indtræder, da moren gifter sig med den afstumpede og voldelige Erik, som bringer en rå og giftig maskulinitet ind i hjemmet. Anbefalinger: Glenn Bech, Farskibet. Ursula Le Guin, Mørkets venstre hånd (The left hand of darkness). Medvirkende: Glenn Bech og Anne Glad. Tilrettelæggelse: Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:05
  Bogselskabet

  Med Karoline Stjernfelt

  En vred ung dronning er hovedpersonen i tegneserien DRONNINGEN. Albummet er andet bind i en trilogi, der i ord og tegninger, giver liv til et af de mest vilde og kendte trekantsdramaer i Danmarkshistorien. Med Dronning Caroline Mathilde, Kong Christian 7 og kongens livlæge Struense. Anbefalinger: Karoline Stjernfelt, "I morgen bliver bedre 2: DRONNINGEN". Carson McCullers, "Hjertet er en ensom vandrer". Medvirkende: Anne Glad og Karoline Stjernfelt. Tilrettelæggelse: Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:03
  Bogselskabet

  Med Line Jensen og Tove Ditlevsen

  Bogen "Tove - en lille digter" er henvendt til de yngste læsere. Bogen portrætterer Tove Ditlevsen, i tekst og tegninger, fra hun er lille til hun bliver 19 år og udgiver sit første digt. Forfatteren bag er illustrator Line Jensen, der er mest kendt for sine tegninger og fortællinger, om hvor kaotisk, en hverdag med børn kan være, og hvordan den kan spænde ben for et interessant arbejdsliv. En livssituation, som Tove Ditlevsen også kendte til. Anbefalinger: Line Jensen, Tove - en lille digter. Agnes Henningsen, Let gang på jorden. Medvirkende: Line Jensen og Anne Glad. Tilrettelæggelse: Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:05
  Bogselskabet

  Med Madame Nielsen

  Lamento er en roman om et par, der forelsker sig lidenskabeligt og tilbringer alle ugens dage sammen. De forlader kun lejligheden hånd i hånd og med fælles mål. Og da det uundgåelige sker, og den ene må forlade tosomheden for en stund, opleves det som forræderi og forelskelsen udfordres. Mød Madame Nielsen i en samtale om, hvordan forelskelse minder om revolution. Anbefalinger: Madame Nielsen, Lamento. Og H.C. Andersens dagbøger. Medvirkende Madame Nielsen og Anne Glad. Tilrettelæggelse Mette Willumsen. (Sendt første gang 30. januar)

  Kultur
 • 30:05
  Bogselskabet

  Med Helle Helle

  I Helle Helles nye roman BOB flytter et ungt kærestepar fra Lolland til Vanløse. Hun er studerende og er travlt optaget. Han er flyttet med, uden at have en plan. Han arbejder lidt på et hotel, går lange ture og forsøger at lære byen at kende og skabe indhold i hverdagen. Romanen er fortalt af kvinden i forholdet. I datid, og man fornemmer snart som læser, at noget er slut. Anbefalinger: Helle Helle, BOB. Tarjei Vesaas, Vindene. Medvirkende: Helle Helle og Anne Glad. Teknik: Kim Glad Wagner. Tilrettelæggelse: Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:06
  Bogselskabet

  Med Sofie Malmborg

  Romanen Bargums synder foregår i 1700-tallets København og portrætterer den driftige og ærgerrige handelsmand Frederik Bargum. Romanen er fri fantasi og fiktion, men er baseret på historiske personer og fakta. Forfatteren er den 29-årige debutant, Sofie Malmborg, der modtog Bogforums debutantpris for romanen i november 2020. Anbefalinger: Sofie Malmborg, Bargums synder. Fleur Jaeggy, Tugtens lykkelige år. Medvirkende Sofie Malmborg og Anne Glad. Teknik Kim Glad Wagner. Tilrettelæggelse Mette Willumsen. (Sendt første gang 16. januar).

  Kultur
 • 30:00
  Bogselskabet

  Med Ida Jessen

  Kaptajnen og Ann Barbara er en slags jysk western. En stor historisk roman, om en arbejdshest af en kaptajn, Ludwig von Kahlen, der i 1750´erne vælger at bosætte sig på den allermest øde, flade og barske plet på den jyske hede. Her forsøger han at opdyrke den golde hede til landbrug. Det er slidsomt og ensomt. Men heldigvis dukker kærligheden op, i skikkelse af en stærk og handlekraftig kvinde. Anbefalinger: Ida Jessen, Kaptajnen og Ann Barbara, Sigrid Undset, Olav Audunssøn. Medvirkende Ida Jessen og Anne Glad. Teknik Kim Glad Wagner. Tilrettelæggelse Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:07
  Bogselskabet

  Med Jesper Stein

  Romanen "Rampen" bygger på selvbiografisk stof. Her beskriver forfatter Jesper Stein nogle af de meste smertefulde tidspunkter i sit liv i romanform. Forældrene skilles, moren er ved at gå i opløsning i druk, og hælder sin vrede og sorg ud over sin 16-årige søn. Faren svigter ved ikke at gribe ind. I Bogselskabet fortæller Jesper Stein om arbejdet med romanen, som begyndte i en dyb krise, da hans mor døde, han blev skilt og gik i alkoholbehandling for sit misbrug. Anbefalinger: Jesper Stein, Rampen. Marilynne Robinson, Gilead. Medvirkende: Jesper Stein og Anne Glad. Teknik: Kim Glad Wagner. Tilrettelæggelse: Mette Willumsen. (Sendt første gang 12. december 2020).

  Kultur
 • 29:59
  Bogselskabet

  Med Lone Frank

  Lone Franks nye bog "Størst af alt - om kærlighedens natur" er en øjenåbner af de helt store, hvis du gerne vil begribe hvad kærlighed er, og forstå dit eget forhold til kærlighed. Med udgangspunkt i en lammende sorg over sin mands død, kigger forfatteren på kærligheden gennem forskellige linser, den biologiske, antropologiske, psykologiske og litterære. Anbefalinger i denne episode: Lone Frank, Størst af alt. Om kærlighedens natur. Lev Tolstoj, Anna Karenina. Medvirkende: Lone Frank og Anne Glad. Teknik: Kim Glad Wagner. Tilrettelæggelse: Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:01
  Bogselskabet

  Med Jonas T. Bengtsson

  "Fra blokken" er en roman om et venskab mellem tre unge mænd, der har en fælles barndom i en betonblok, som afsæt i livet. Mød forfatteren, der fortæller, hvorfor han har en voldspsykopat som hovedperson og placerer sin atypiske krimi i et miljø befolket af narkohandlere, rockere, hjemløse og aktører i hardcorepornomiljøet. Anbefalinger: Jonas T. Bengtsson, Fra blokken. Per Olov Enquist, Den omstødte engel. Medvirkende: Jonas T. Bengtsson og Anne Glad. Teknik: Kim Glad Wagner. Tilrettelæggelse: Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:06
  Bogselskabet

  Med Torben Munksgaard

  "Digterens død" er en kriminalroman, der foregår i 80´ernes København. I et digtermiljø i en periode, hvor der var lyst til lyrik. Romanen er befolket med selvoptagede forfattere og introverte mimoser, som hovedpersonen Simon møder, da hans ven Pelle, der er digter, dør. Simon sætter sig for at finde ud, hvorfor Pelle døde, og om nogen slog ham ihjel. Anbefalinger: Torben Munksgaard, Digterens død. Håkan Nesser, Levende og døde i Winsford. Medvirkende: Torben Munksgaard, forfatter. Anne Glad (Galen And), vært. Teknik Kim Glad Wagner. Tilrettelæggelse Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:07
  Bogselskabet

  Med Sissel-Jo Gazan

  Overgreb, misbrug og voldtægt af børn. Det er barske sager, der danner baggrund for Sissel-Jo Gazans nye roman, der bringer læserne tæt på pårørende efter overgreb og på en familie, en slags tato-dynasti, hvor alle har hjertet - og tatoveringerne - på rette sted. Og heldigvis sørger forfatteren for, at der bliver taget hævn. Anbefalinger: Sissel Jo Gazan - Hvide blomster. Maren Uthaug - En ulykkelig slutning. Medvirkende: Forfatter Sissel-Jo Gazan og vært Anne Glad. Teknik Kim Glad Wagner. Tilrettelæggelse Mette Willumsen. (Sendt første gang 7. november 2020)

  Kultur
 • 29:58
  Bogselskabet

  Med Caroline Albertine Minor

  Søskendeforhold er udgangspunktet for romanen "Hummerens skjold". Tre voksne søskende husker deres opvækst vidt forskelligt. Moren døde, da de tre søskende var unge, og faren havde travlt med sit eget liv. Så de tre søskende har på hver deres måde lært at klare sig selv. Anbefalinger: Caroline Albertine Minor, Hummerens skjold. Claire-Louise Bennett, Dam. Malerier af Fairfield Porter. Medvirkende: Forfatter Caroline Albertine Minor. Vært: Anne Glad. Teknik: Kim Glad Wagner. Tilrettelægger: Mette Willumsen. (Sendt første gang 30. oktober 2020)

  Kultur
 • 30:01
  Bogselskabet

  Med Anne-Sophie Lunding-Sørensen

  I 1928 ankommer psykoanalytiker Hannah Neumann til nervesanatoriet Sølund, for at forhindre at flere af de indlagte kvinder begår selvmord. Romanen handler om magt og misbrug af magt. Historien går tæt på psykiatrien og samfundets syn på psykisk syge. Anbefalinger: Anne-Sophie Lunding-Sørensen, Sanatoriet. Sara Stridsberg, Beckomberga. Medvirkende: Forfatter Anne-Sophie Lunding-Sørensen. Vært Anne Glad. Teknik Kim Glad Wagner. Tilrettelæggelse Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:07
  Bogselskabet

  Med Kirsten Thorup

  Romanen Indtil vanvid, indtil døden er en rystende roman om enken Harriet, der rejser fra Danmark til Tyskland i efteråret 1942, for at komme sig over tabet af sin afdøde mand. Han fløj for det tyske luftværn og er skudt ned over Østfronten. Hun flytter ind hos et dansk/tysk ægtepar og romanen beskriver hendes oplevelser, tvivl og selvbedrag i fire måneder i München. Anbefalinger: Kirsten Thorup, Indtil vanvid, indtil døden. Kristina Stoltz, Paradis først. Vært: Anne Glad. Teknik: Kim Glad Wagner. Tilrettelæggelse: Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:06
  Bogselskabet

  Med Lotte Garbers

  Løbeklubben i Saudi er en roman om den danske antropolog Maiken, der får nyt job i Saudi i et forsøg på at flygte fra sin fortid i Danmark. Her lærer hun en flok overraskende stærke og selvstændige kvinder at kende. Forfatter Lotte Garbers har selv boet i Saudi og bygger sine romankarakterer på kvinder, hun selv har mødt i Riyadh. Anbefalinger: Lotte Garbers, Løbeklubben i Saudi. Lisa Taddeo, Tre kvinder. Vært: Anne Glad. Teknik: Kim Glad Wagner. Tilrettelæggelse: Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:04
  Bogselskabet

  Med Anders Morgenthaler

  Tre kvinder, som ingen forventer noget som helst af, bliver kødterrorister og klimaaktivister. Anders Morgenthaler og Marie Louise Tüxen har sammen skrevet romanen Kød og fred, der er en dødsensalvorlig klimakomedie. Anders Morgenthaler er gæst hos Anne Glad. Anbefalinger: Alan Weitzman, The world with others. Delia Owens, Hvor flodkrebsene synger. Vært: Anne Glad. Teknik: Kim Glad Wagner. Tilrettelæggelse: Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:07
  Bogselskabet

  Med Niviaq Korneliussen

  Blomsterdalen er en barsk og gribende roman, om en kvinde, der ender med at tage sit eget liv. Af romanen fremgår det, at 45 mennesker begik selvmord i Grønland i 2019. Landet har den højeste selvmordsrate i verden. Forfatter Niviaq Korneliussen ønsker med sin roman at råbe styret op. Hun er gæst hos Anne Glad i denne episode af Bogselskabet. Anbefalinger: Niviaq Korneliussen, Blomsterdalen. Audur Ava Olafsdottir - Ar. Vært: Anne Glad. Teknik: Kim Glad Wagner. Tilrettelæggelse og klip: Mette Willumsen.

  Kultur
 • 29:57
  Bogselskabet

  Med Mich Vraa

  Engang arbejdede Mich Vraa som journalist med nyheder fra dag til dag. Nu dykker han ned i fortiden, i lokalarkiver og verdenshistorie, når han skriver romaner. Noget han begyndte på, efter mange år som oversætter. Mød Mich Vraa, der er aktuel med romanen Vaniljehuset, når han gæster Anne Glad. Anbefalinger i denne episode: Mich Vraa, Vaniljehuset. Chip Cheek, Dage i Cape May. Vært: Anne Glad. Teknik: Kim Glad Wagner. Tilrettelægger og redigering: Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:06
  Bogselskabet

  Med Stine Pilgaard

  Romanen "Meter i sekundet" handler om et ungt par, der med deres lille søn flytter ind på en højskole i Vestjylland. Han som lærer. Hun som påhæng. Hun får job som brevkasseredaktør på den lokale avis, forsøger at erhverve sig et kørekort og øver sig i at begå sig i sit nye vestjyske miljø. Og så stalker hun Anders Agger. Anbefalinger: Stine Pilgaard, Meter i Sekundet. Arundhati Roy, De små tings gud. Vært: Anne Glad. Medvirkende: Stine Pilgaard og Anders Agger. Teknik: Kim Glad Wagner. I redaktionen: Sara Røjkjær Knudsen og Mette Willumsen. Bogselskabet er klar med nye episoder d. 9. september og indtil da, kan du gå på opdagelse i arkivet her på siden.

  Kultur
 • 30:03
  Bogselskabet

  Med Stine Askov

  Vi er midt i 80´erne i romanen "Katalog over katastrofer", hvor teenagepigen Helle vokser op hos sin far. Han træner hende, så hun kan klare sig uanset hvilken katastrofe, der rammer: Brand, flystyrt, atomudslip eller krig. Farens bestræbelser på at gøre sin datter sej og stærk har den konsekvens, at hun bliver ensom og får svært ved at begå sig. Anbefalinger i denne episode: Stine Askov, Katalog over katastrofer. John Seymour, Den nye komplette håndbog i selvforsyning. Asta Olivia Nordenhof, Penge på lommen - Scandinavian Star, del 1. Vært: Anne Glad. Teknik: Kim Glad Wagner. Tilrettelægger: Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:06
  Bogselskabet

  Med Tine Høeg

  I bogen "Tour de Chambre" følger vi 33-årige Asta, som er forfatter og har svært ved at få hul på sin anden roman. En dag modtager hun en invitation til en mindehøjtidelighed for August, der døde på hendes kollegium for 10 år siden. Det får en gammel hemmelig mellem Asta og hendes bedste veninde, Mai, til at flamme op. Mød Tine Høeg i samtale med Anne Glad. Anbefalinger: Tine Høeg, Tour de Chambre. Rasmus Nikolajsen, Barnevogns Haiku Vært: Anne Glad. Sara Røjkjær Knudsen. Teknik: Kim Wagner Glad. I redaktionen: Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:06
  Bogselskabet

  Med Michael Larsen

  "Den der falder" er en sci-fi-thriller, der blander konkret videnskab om svirrefluer med mere abstrakte emner, som tid der kan bøjes, og en fremtid, der kan ændres. Forfatteren er både optaget af at nørde med fluer, bier og ørne, og af fænomener, der hverken kan måles eller vejes. Anbefalinger: Michael Larsen, Den der falder. Fredrik Sjöberg, Fluefælden. Vært: Anne Glad. Tilrettelæggelse: Mette Willumsen. I redaktionen: Rikke Stokholm.

  Kultur
 • 30:06
  Bogselskabet

  Med Susanne Staun

  Susanne Staun er med bogen "Kønslig omgang" atter vendt tilbage til den mandeglade Dr. Fanny Fiske, som er adfærdspsykolog og profileringsekspert i seriemordere. Det er en ny verden hun træder ind i, for kønsopfattelsen er ikke som den altid har været, og #metoo-bevægelsen bliver til #mentoo, da hun bliver anklaget for at have voldtaget fem unge mænd. Anbefalinger i denne episode: Susanne Staun, Kønslig omgang. Ira Levin, De lydige koner i Stepford. Vært: Anne Glad. Tilrettelæggelse: Rikke Stokholm. Redigering: Mette Willumsen.

  Kultur
 • 30:04
  Bogselskabet

  Med Ib Michael

  Ib Michaels nye roman, Sandheden om Lucy, er magisk realisme, der møder fantasy. Et buldrende eventyr om det forelskede unge par, Igor og Lucy, der tager fra København til Amazonas, i jagten på et mytisk paradis, City of Z. Først oplever de stedet som en slags Eldorado, hvor alt er skønt og eksotisk. Men langsomt bliver deres paradisdrøm mørk og dyster. Anbefalinger i denne episode: Ib Michael, Sandheden om Lucy. Dorrit Willumsen, Løg trækker tårer. Vært: Anne Glad. Tilrettelæggelse: Mette Willumsen. I redaktionen: Rikke Stokholm.

  Kultur