Live kanaler

Den grusomme mand

Det er mænd der fylder fængslerne. Det er mænd der slår, slås og voldtager. Det er mænd der hærger i trafikken og på internettet, Det er mænd der er diktatorer, det er mænd som starter og udkæmper krige, og det er mænd der dræber. Listen kunne være meget meget længere. Hvad er der galt med de MÆND? Velkommen til serien Den Grusomme Mand, der afsøger mandens mørke væsen og brutalitet. Fra dyrplagere til massemordere. Tilrettelagt af Georg Larsen.

Dokumentar

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 27:11
  Den grusomme mand

  1:5 - Den politiske massemorder

  Magt og myrderi i ideologiernes navn. Medvirkende. Mikkel Thorup og Christian Legind. Tilrettelagt af Georg Larsen.

  Dokumentar
 • 27:04
  Den grusomme mand

  2:5 - De små mordere

  Hvordan almindelige mænd drives mod massemordet, og om livet som civilist og kvinde i myrderiernes spor. Medvirkende. Mikkel Thorup, Christian Legind og Zulay Magazieva. Tilrettelagt af Georg Larsen.

  Dokumentar
 • 26:55
  Den grusomme mand

  3:5 - Den voldelige mand

  Om filmens og virkelighedens vold, med beretninger fra bandernes baghave, hvor volden er hverdagen. Medvirkende Christian Legind, Ignazio Howaniak, Mikkel Thorup. Tilrettelagt af Georg Larsen.

  Dokumentar
 • 27:12
  Den grusomme mand

  4:5 - Fra dyrplagere til drabsmænd

  Om Hemingway og mænds evne til at slå dyr og mennesker ihjel. Medvirkende Sebastian Klein, Mickey Gjerris, Christian Legind. Tilrettelagt af Georg Larsen.

  Dokumentar
 • 27:02
  Den grusomme mand

  5:5 - Den forkrøblede mand

  Om psykisk vold og smuldrende mandeidealer. Medvirkende: Christian Legind, Mikkel Thorup, og Maia Kahlke Lorentzen. Tilrettelagt af Georg Larsen.

  Dokumentar