Live kanaler

Den orgasmiske fødsel

Det gør ondt at føde, men smerten behøver ikke at være altdominerende. Det er nemlig de samme hormoner, vi oversvømmes af, når vi laver en baby, som når den skal ud. Det er den samme rytmiske sammentrækning af livmoderen, vi kalder en ve, som vi kalder orgasmen. Tilrettelægger: Rebecca Bach-Lauritsen.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 22:54
  Den orgasmiske fødsel

  Søndag 24. dec. 2017

  Det gør ondt at føde, men smerten behøver ikke at være altdominerende. Det er nemlig de samme hormoner, vi oversvømmes af, når vi laver en baby, som når den skal ud. Det er den samme rytmiske sammentrækning af livmoderen, vi kalder en ve, som vi kalder orgasmen. Tilrettelægger: Rebecca Bach-Lauritsen. Medvirkende: Jordemoder Krista Bella. Lyddesign: Signe Mansdotter.

  Kultur
 • 43:48
  Den orgasmiske fødsel

  Mandag 24. dec. 2018

  Et program om orgasmisk fødsel. Det gør ondt at føde. Vi ved det fra Bibelens historier og debatten om smertelindring herhjemme. Men smerten behøver ikke at være dominerende. Jordemoder Krista Bellas praksis handler om at få glæde og nydelse med ind i fødslen. Programmet er lavet af Rebecca Bach-Lauritsen og Signe Mansdotter. Medvirkende: Krista Bella, My Grönholdt, samt en anonym fødende.

  Kultur