Live kanaler

Den uperfekte mor

Om tabuet ved at miste kontrollen, når man bliver mor. Tilrettelagt af Anne Pilegaard Petersen. Vært: Karen Straarup.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 29:42
  Den uperfekte mor

  Den uperfekte mor 1:3

  Billedet af den perfekte mor er ekstremt dominerende. På Instagram, på Facebook og ikke mindst i vores egne hoveder. Nu er det tid til at fremkalde billederne af, hvordan livet som mor ser ud, når det er ensomt, rodet og uperfekt. I første program fortæller Leila Stockmarr om chokket ved at blive mor - om gråd, skænderi, søvnmangel, googlen og den forbandede babysvømning. Vært: Karen Straarup. (Sendt første gang 12. juni 2017).

  Kultur
 • 29:21
  Den uperfekte mor

  Den uperfekte mor 2:3

  Det her program handler om, at man ikke altid kan leve op til sine egne og omverdenens forventning om, hvad man skal føle som mor. Nanna Balslev arbejder som freelance journalist og kender alt til at føle sig som en fiasko.Da hun for fem år siden blev mor til Lila, fik hun en fødselsdepression og angst, selvmordstanker og skam flyttede ind i hendes krop. Nannas historie er ret barsk, men den ender - heldigvis - godt. Tilrettelægger: Anne Pilegaard Petersen. Vært: Karen Straarup.

  Kultur
 • 29:02
  Den uperfekte mor

  Den uperfekte mor 3:3

  Det her program handler om at være egoistisk. At mor nogen gange prioriterer arbejde, alenetid eller fritidsinteresser over ungerne. May Bjerre Eiby er stifter og leder af plejehjemmet Dagmarsminde i Græsted, hvilket betyder arbejdsuger på op til 60-80 timer - og det efterlader selvsagt ikke mange timer til at være sammen med sine tre børn. Så hun har en 11-3 ordning med sin eksmand - børnene er 11 dage hos deres far og 3 dage hos hende. Hør hende fortælle om hvordan hun tog det valg og hvad reaktionerne har været. Tilrettelægger: Anne Pilegaard Petersen. Vært: Karen Straarup.

  Kultur