Live kanaler

Det du frygter

De fleste mennesker frygter sårbarhed mere end selve døden, og det får os til at skjule sider af os selv, som vi har brug for at turde stå ved for at hvile i os selv. Coach Pernille W. Lauritsen tager hver uge en kendt gæst ind i en udfordrende og hudløst ærlig samtale om frygt og længsler og alt det, livet virkelig handler om.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 56:33
  Det du frygter

  Med Peter Gøtzsche

  De fleste mennesker frygter sårbarhed mere end selve døden, og det får os til at skjule sider af os selv, som vi har brug for at turde stå ved for at hvile i os selv. Coach Pernille W. Lauritsen tager hver uge en kendt gæst ind i en udfordrende og hudløst ærlig samtale om frygt og længsler og alt det, livet virkelig handler om. I denne uge er læge, forsker og professor, Peter Gøtzsche, gæst. Tilrettelæggelse: Pernille W. Lauritsen og Cecilie Kubert. Redaktør: Thomas Hedemann. (Sendt første gang 6. november 2017).

  Kultur
 • 57:10
  Det du frygter

  Med Stine Bosse

  De fleste mennesker frygter sårbarhed mere end selve døden, og det får os til at skjule sider af os selv, som vi har brug for at turde stå ved for at hvile i os selv. Coach Pernille W. Lauritsen tager hver uge en kendt gæst ind i en udfordrende og hudløst ærlig samtale om frygt og længsler og alt det, livet virkelig handler om. I denne uge er erhvervskvinden og formanden for Europabevægelsen, Stine Bosse, gæst. Tilrettelæggelse: Pernille W. Lauritsen og Cecilie Kubert. Teknik: Mathias Washuus Bundgaard. Redaktør: Thomas Hedemann. (Sendt første gang 18. december 2017).

  Kultur
 • 57:30
  Det du frygter

  Med Daniel Rye

  De fleste mennesker frygter sårbarhed mere end selve døden, og det får os til at skjule sider af os selv, som vi har brug for at turde stå ved for at hvile i os selv. Coach Pernille W. Lauritsen tager hver uge en kendt gæst ind i en udfordrende og hudløst ærlig samtale om frygt og længsler og alt det, livet virkelig handler om. I denne uge er fotograf og foredragsholder, Daniel Rye, gæst. Tilrettelæggelse: Pernille W. Lauritsen og Cecilie Kubert. Teknik: Mathias Washuus Bundgaard. Redaktør: Thomas Hedemann. (Sendt første gang 11. december 2017).

  Kultur
 • 55:04
  Det du frygter

  Med Rane Willerslev

  De fleste mennesker frygter sårbarhed mere end selve døden, og det får os til at skjule sider af os selv, som vi har brug for at turde stå ved for at hvile i os selv. Coach Pernille W. Lauritsen tager hver uge en kendt gæst ind i en udfordrende og hudløst ærlig samtale om frygt og længsler og alt det, livet virkelig handler om. I denne uge er direktør for Nationalmuseet, Rane Willerslev, gæst. Tilrettelæggelse: Pernille W. Lauritsen og Cecilie Kubert. Redaktør: Thomas Hedemann. (Redigeret genudsendelse). (Sendt første gang 25. december 2017).

  Kultur
 • 56:59
  Det du frygter

  Med Lisbeth Zornig

  De fleste mennesker frygter sårbarhed mere end selve døden, og det får os til at skjule sider af os selv, som vi har brug for at turde stå ved for at hvile i os selv. Coach Pernille W. Lauritsen tager hver uge en kendt gæst ind i en udfordrende og hudløst ærlig samtale om frygt og længsler og alt det, livet virkelig handler om. Denne gang er ildsjæl og forfatter, Lisbeth Zornig, gæst. Tilrettelæggelse: Pernille W. Lauritsen og Cecilie Kubert. Redaktør: Thomas Hedemann. (Sendt første gang 9. oktober 2017).

  Kultur
 • 57:00
  Det du frygter

  Med Ole Kåre Føli

  De fleste mennesker frygter sårbarhed mere end selve døden, og det får os til at skjule sider af os selv, som vi har brug for at turde stå ved for at hvile i os selv. Coach Pernille W. Lauritsen tager hver uge en kendt gæst ind i en udfordrende og hudløst ærlig samtale om frygt og længsler og alt det, livet handler om. I denne uge med behandleren og grundlæggeren af Body SDS, Ole Kåre Føli. Samtalen er optaget få måneder før Oles død i april 2018.

  Kultur
 • 57:04
  Det du frygter

  Med Uffe Elbæk

  De fleste mennesker frygter sårbarhed mere end selve døden, og det får os til at skjule sider af os selv, som vi har brug for at turde stå ved for at hvile i os selv. Coach Pernille W. Lauritsen tager hver uge en kendt gæst ind i en udfordrende og hudløst ærlig samtale om frygt og længsler og alt det, livet virkelig handler om. I denne uge er iværksætter og politiker, Uffe Elbæk, gæst. Tilrettelæggelse: Pernille W. Lauritsen og Cecilie Kubert. Teknik: Mathias Washuus Bundgaard og Ruth Storm. Redaktør: Thomas Hedemann.

  Kultur
 • 57:07
  Det du frygter

  Med Soulaima Gourani

  De fleste mennesker frygter sårbarhed mere end selve døden, og det får os til at skjule sider af os selv, som vi har brug for at turde stå ved for at hvile i os selv. Coach Pernille W. Lauritsen tager hver uge en kendt gæst ind i en udfordrende og hudløst ærlig samtale om frygt og længsler og alt det, livet virkelig handler om. I denne uge er virksomhedsrådgiver, foredragsholder og forfatter, Soulaima Gourani, gæst.. Tilrettelæggelse: Pernille W. Lauritsen og Cecilie Kubert. Teknik: Mathias Washuus Bundgaard. Redaktør: Thomas Hedemann. (Sendes også tirsdag 20.03 og næste mandag 5.03).

  Kultur
 • 57:13
  Det du frygter

  Med Mads Brügger

  De fleste mennesker frygter sårbarhed mere end selve døden, og det får os til at skjule sider af os selv, som vi har brug for at turde stå ved for at hvile i os selv. Coach Pernille W. Lauritsen tager hver uge en kendt gæst ind i en udfordrende og hudløst ærlig samtale om frygt og længsler og alt det, livet virkelig handler om. I denne uge er forfatter, dokumentarist og programchef på Radio24syv, Mads Brügger, gæst. Tilrettelæggelse: Pernille W. Lauritsen og Cecilie Kubert. Teknik: Mathias Washuus Bundgaard. Redaktør: Thomas Hedemann.

  Kultur
 • 57:03
  Det du frygter

  Med Moustafa Mahmoud Moustafa

  De fleste mennesker frygter sårbarhed mere end selve døden, og det får os til at skjule sider af os selv, som vi har brug for at turde stå ved for at hvile i os selv. Coach Pernille W. Lauritsen tager hver uge en kendt gæst ind i en udfordrende og hudløst ærlig samtale om frygt og længsler og alt det, livet virkelig handler om. I denne uge er Danmarks yngste advokat, Moustafa Mahmoud Moustafa, gæst. Tilrettelæggelse: Pernille W. Lauritsen og Cecilie Kubert. Teknik: Mathias Washuus Bundgaard. Redaktør: Thomas Hedemann.

  Kultur
 • 56:19
  Det du frygter

  Med Rasmus Brohave

  De fleste mennesker frygter sårbarhed mere end selve døden, og det får os til at skjule sider af os selv, som vi har brug for at turde stå ved for at hvile i os selv. Coach Pernille W. Lauritsen tager hver uge en kendt gæst ind i en udfordrende og hudløst ærlig samtale om frygt og længsler og alt det, livet virkelig handler om. I denne uge er youtuber og vlogger, Rasmus Brohave, gæst. Tilrettelæggelse: Pernille W. Lauritsen og Cecilie Kubert. Redaktør: Thomas Hedemann. (Sendt første gang 30. oktober 2017).

  Kultur
 • 57:33
  Det du frygter

  Med William Kvist

  De fleste mennesker frygter sårbarhed mere end selve døden, og det får os til at skjule sider af os selv, som vi har brug for at turde stå ved for at hvile i os selv. Coach Pernille W. Lauritsen tager hver uge en kendt gæst ind i en udfordrende og hudløst ærlig samtale om frygt og længsler og alt det, livet virkelig handler om. I denne uge er landsholdspiller og anfører for FCK, William Kvist, gæst. Tilrettelæggelse: Pernille W. Lauritsen og Cecilie Kubert. Redaktør: Thomas Hedemann.

  Kultur
 • 56:30
  Det du frygter

  Med Rane Willerslev

  De fleste mennesker frygter sårbarhed mere end selve døden, og det får os til at skjule sider af os selv, som vi har brug for at turde stå ved for at hvile i os selv. Coach Pernille W. Lauritsen tager hver uge en kendt gæst ind i en udfordrende og hudløst ærlig samtale om frygt og længsler og alt det, livet virkelig handler om. Denne gang er direktør for Nationalmuseet, Rane Willerslev, gæst. Tilrettelæggelse: Pernille W. Lauritsen og Cecilie Kubert. Redaktør: Thomas Hedemann. (Sendt første gang 16. oktober 2017).

  Kultur
 • 55:59
  Det du frygter

  Med Lukas Forchhammer fra Lukas Graham

  De fleste mennesker frygter sårbarhed mere end selve døden, og det får os til at skjule sider af os selv, som vi har brug for at turde stå ved for at hvile i os selv. Coach Pernille W. Lauritsen tager hver uge en kendt gæst ind i en udfordrende og hudløst ærlig samtale om frygt og længsler og alt det, livet virkelig handler om. I denne uge er forsanger i Lukas Graham, Lukas Forchammer, gæst. (Sendt førs

  Kultur