Live kanaler

Det fælles bedste

I velfærdsstatens barndom diskuterede kulturlivet livligt med, når samfundets indretning var i spil. Opfattelsen var at velfærdsstaten var et middel til noget større, ikke et mål i sig selv. Lasse Horne Kjældgaard og Christoffer Emil Bruun spejler historien med en række samtidige kulturpersoner og spørger: Hvis velfærdsstaten er et middel, hvad er så målet? Hvad er meningen med det samfund vi møjsommeligt har bygget op?

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 27:00
  Det fælles bedste

  Det fælles bedste 1:10

  Meningen med velfærdsstaten er til diskussion, når digter og forfatter til den aktuelle roman Solar, Theis Ørntoft, bidrager til Det Fælles Bedste. Værter: Christoffer Emil Bruun og Lasse Horne Kjældgaard.

  Kultur
 • 27:22
  Det fælles bedste

  Det fælles bedste 2:10

  Meningen med velfærdsstaten er til diskussion, når kritiker Hans Hauge bidrager til Det Fælles Bedste. Værter: Christoffer Emil Bruun og Lasse Horne Kjældgaard.

  Kultur
 • 25:55
  Det fælles bedste

  Det fælles bedste 3:10

  Meningen med velfærdsstaten er til diskussion, når forfatter og chefredaktør for Zetland Lea Korsgaard bidrager til Det Fælles Bedste. Værter: Christoffer Emil Bruun og Lasse Horne Kjældgaard.

  Kultur
 • 26:43
  Det fælles bedste

  Det fælles bedste 4:10

  Meningen med velfærdsstaten er til diskussion, når forfatter og debattør Ole Hyltoft, som i 1960'erne var med til at udforme dansk kulturpolitik bidrager til Det Fælles Bedste. Værter: Christoffer Emil Bruun og Lasse Horne Kjældgaard.

  Kultur
 • 27:16
  Det fælles bedste

  Det fælles bedste 5:10

  Meningen med velfærdsstaten er til diskussion, når chefredaktør for Information Rune Lykkeberg bidrager til Det Fælles Bedste. Værter: Christoffer Emil Bruun og Lasse Horne Kjældgaard.

  Kultur
 • 26:33
  Det fælles bedste

  Det fælles bedste 6:10

  Meningen med velfærdsstaten er til diskussion, når forfatter og vinder af Nordisk Råds litteraturpris Kirsten Thorup bidrager til Det Fælles Bedste. Værter: Christoffer Emil Bruun og Lasse Horne Kjældgaard.

  Kultur
 • 26:17
  Det fælles bedste

  Det fælles bedste 7:10

  Meningen med velfærdsstaten er til diskussion, når forfatter til den roste, aktuelle roman De Ansatte, Olga Ravn, bidrager til Det Fælles Bedste. Værter: Christoffer Emil Bruun og Lasse Horne Kjældgaard.

  Kultur
 • 27:24
  Det fælles bedste

  Det fælles bedste 8:10

  Meningen med velfærdsstaten er til diskussion, når direktør for kunstmuseet Louisiana Poul Erik Tøjner bidrager til Det Fælles Bedste. Værter: Christoffer Emil Bruun og Lasse Horne Kjældgaard.

  Kultur
 • 26:09
  Det fælles bedste

  Det fælles bedste 9:10

  Meningen med velfærdsstaten er til diskussion, når professor og forfatter til bogen Konkurrencestaten Ove Kaj Pedersen bidrager til Det Fælles Bedste. Værter: Christoffer Emil Bruun og Lasse Horne Kjældgaard.

  Kultur
 • 27:01
  Det fælles bedste

  Det fælles bedste 10:10

  Meningen med velfærdsstaten er til diskussion, når digter og forfatter Caspar Eric bidrager til Det Fælles Bedste. Værter: Christoffer Emil Bruun og Lasse Horne Kjældgaard.

  Kultur