Live kanaler

Det vi går rundt med

I Det vi går rundt med tager digteren Caspar Eric ud i det danske land. Han har selv Cerebral Parese, en spastisk lammelse der gør at han bl.a. halter, og så har han et noget ambivalent forhold til det at gå tur. Men også til sin krop. Og derfor har han nu bestemt sig for at gå en række ture med nogle mennesker der har et særligt forhold til deres krop, for både at blive klogere på deres og sin egen. Kan gåturene hjælpe ham til at få et andet forhold til den, og kan gæsterne hjælpe ham til at forstå gåturen og de danske egne på en ny måde. Det er den rejse vi skal følge i Det vi går rundt med. Fra Lolland til Skagen og fra den handicappede krop som et besværligt transportmiddel til hvadend det nu ender med at være. Produceret for DR af Munck Studios København.

Fritid & Livsstil

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 30:11
  Det vi går rundt med

  2:12 - Med Knud Romer på Skejten

  Knud Romer er kendt som forfatter og som lidt af en samfundsrevser, men nu er han også ved at blive blind. I dette afsnit har han inviteret Caspar med ned og gå ved Skejten på Lolland, til en snak om Knuds møde med velfærdsstaten, og om hvad der sker, når tæppet pludselig bliver revet væk under én. Hvad sker der, når man føler sig overladt til sig selv, og hvad betyder det lollandske landskab for den måde Knud tænker om sig selv og om sin krop? Produceret for DR af Munck Studios København.

  Fritid & Livsstil
 • 30:11
  Det vi går rundt med

  1:12 - Med Kristian Moltke Martiny i Fælledparken

  I første afsnit mødes Caspar med Kristian Moltke Martiny i Fællledparken. Kristian er kognitions- og bevidsthedsforsker og har arbejdet meget med hvordan folk med handicap tænker, og hvordan krop og identitet hænger sammen. Så Caspar har bestemt sig for at få spurgt ind til nogle af de lidt hårde ting, som han aldrig rigtig har snakket med nogen om. Og så har Kristian en kone der har Cystisk Fibrose, så hvad gør det at være pårørende ved den måde Kristian tænker om sin egen krop, og hvor skal Caspar overhovedet starte, hvis han gerne vil have et andet forhold til sin egen? Produceret for DR af Munck Studios København.

  Fritid & Livsstil