Live kanaler

Din nye nabo?

Der bor omkring 130 dømte og udviste personer på Udrejsecenter Kærshovedgård i Midtjylland. Regeringen prøver at finde et nyt sted til udrejsecenteret, men ingen i Danmark vil have dem som deres nye naboer. Journalist Andrea Dragsdahl flytter ind ved siden af Kærshovedgård for at undersøge, hvem de 130 personer er, og hvor farlige de er. Idé og tilrettelæggelse: Andrea Dragsdahl, Andreas Østergaard og Ole Fugl. Klip og mix: Ole Fugl. Redaktør: Andreas Østergaard.

Nyheder & Aktualitet

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 27:11
  Din nye nabo?

  Terror og voldtægtsforsøg

  Mohammed Geele er bedre kendt som "Øksemanden". Han brød ind hos Muhammed-tegneren Kurt Westergaard, mens tegnerens femårige barnebarn sad i stuen. I dag bor han på udrejsecenter Kærshovedgård, men kører hver dag til Hovedstaden for at se sin kone og børn. Journalist Andrea Dragsdahl er taget med på en køretur. På udrejsecenteret møder hun også Saeid Khandan, der er udvist efter et voldtægtsforsøg på en 19-årig kvinde. Idé og tilrettelæggelse: Andrea Dragsdahl, Ole Fugl Hørkilde og Andreas Østergaard Klip og mix: Ole Fugl Hørkilde Redaktør: Andreas Østergaard

  Nyheder & Aktualitet
 • 27:11
  Din nye nabo?

  Vitas første gåtur

  Vita Nøhr er en af de nærmeste naboer til Udrejsecenter Kærshovedgård. Hun har længe villet gå en tur til søen ved siden af udrejsecenteret, men hun har ikke turdet gøre det. Nu tager hun sig mod til at gå turen for første gang. Og så begynder journalist Andrea Dragsdahl at komme i kontakt med beboere på udrejsecenteret. Sent på aftenen kommer en mand hen til hende og beder hende slukke mikrofonen. Manden viser sig at være den mand, medierne har kaldt økseterroristen. Idé og tilrettelæggelse: Andrea Dragsdahl, Andreas Østergaard og Ole Fugl. Klip og mix: Ole Fugl. Redaktør: Andreas Østergaard.

  Nyheder & Aktualitet