Live kanaler

Dommedag aflyst

- en god fortælling om verdens tilstand af Liv Thomsen.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 30:11
  Dommedag aflyst

  1:4 - Mediernes rolle

  Klimakatastrofer, atomkrige, overbefolkning og flygtningestrømme. Der er nok at være bange for. Men viser medierne det fulde billede af verdens tilstand? Fokuserer de alt for meget på de dårlige nyheder? Og trænger vi til en mere konstruktiv og løsningsorienteret journalistik? Vært: Liv Thomsen.

  Kultur
 • 30:06
  Dommedag aflyst

  2:4 - Fremskridt og verdensmål

  Verdens tilstand er langt bedre, end mange os går rundt og tror. Vi lever meget længere og sundere, fattigdommen er markant reduceret, en stor del af klodens børn går i skole etc. I dette program ser vi på de tørre tal og glæder os over de kolossale fremskridt. Vært: Liv Thomsen.

  Kultur
 • 29:58
  Dommedag aflyst

  3:4 - Teknologiens potentiale

  Mange af os frygter for fremtidens teknologi. Tænk, hvis robotterne bliver klogere end os. Mennesket har i århundreder haft et ambivalent forhold til teknologien, men i dette program vælger vi at fokusere på dens enorme potentiale og på alt det gode, den kan bringe os. Vært: Liv Thomsen.

  Kultur
 • 30:36
  Dommedag aflyst

  4:4 - Utopier for realister

  Hvis man ser på udviklingen de seneste to hundrede år, kan man godt at være optimist. I dette program tillader vi os den luksus at drømme om en fremtid, hvor mennesker har det endnu bedre end i dag. Hvor vi har masser af fritid, lever bæredygtigt og har løst mange af nutidens problemer. Og hvor dommedag er aflyst. Vært: Liv Thomsen.

  Kultur