Live kanaler

Dværgen og kæmpen

Ditte er én meter høj og sidder i kørestol. Casper vejer 170 kilo og har paranoid skizofreni. De matchede på Tinder. Det her er en historie om fordomme og sygdomme, om sex og skam. Det er historien om dværgen og kæmpen. Tilrettelægger: Emil Rothstein-Christensen. Redaktør: Rune Sparre Geertsen. Produceret af Filt CPH.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 27:12
  Dværgen og kæmpen

  Dværgen og kæmpen 1:2

  Ditte er én meter høj og sidder i kørestol. Casper vejer 170 kilo og har paranoid skizofreni. De matchede på Tinder. Det her er en historie om fordomme og sygdomme, om sex og skam. Det er historien om dværgen og kæmpen. Tilrettelægger: Emil Rothstein-Christensen. Redaktør: Rune Sparre Geertsen. Produceret for DR af Filt Cph. (Sendt første gang 10. juni 2018).

  Kultur
 • 27:32
  Dværgen og kæmpen

  Dværgen og kæmpen 2:2

  Juleaften lægger Casper sig på knæ foran Ditte - og hun siger ja! Men da brylluppet nærmer sig dukker der stemmer op i hans hovede, og de prøver at få ham til at begå selvmord. Så selvom lille Ditte sidder i kørestol er det hende, der må være den stærke og hjælpe sin elskede kæmpe igennem den meget hårde periode. Tilrettelægger: Emil Rothstein-Christensen. Redaktør: Rune Sparre Geertsen. Produceret for DR af Filt Cph. (Sendt første gang 17. juni 2018).

  Kultur