Live kanaler

En anden verden

Dette er historien om rejsen til Papua Ny Guinea, et land der stadig i dag er et mysterium. I landsbyen Yamok, der ikke kan findes på noget kort, praktiserer man stadig en ældgammel magi, hvor de unge drenge skal gennem et krokodille-ritual. Tilrettelæggelse: Kristian Leth.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 30:00
  En anden verden

  En anden verden 1:2

  Dette er historien om rejsen til Papua Ny Guinea, et land der stadig i dag er et mysterium. I landsbyen Yamok, der ikke kan findes på noget kort, praktiserer man stadig en ældgammel magi, hvor de unge drenge skal gennem et krokodille-ritual. En livsfarlig proces, der skal lære dem hvordan man bliver mand, og give dem den overnaturlige kraft der skal til for at overleve. Kristian Leth tog på sit livs ekspedition, ind i en jungle han havde drømt om siden han var barn. Tilrettelæggelse: Kristian Leth. (Sendt første gang 26. december 2013).

  Kultur
 • 30:00
  En anden verden

  En anden verden 2:2

  Kristian Leth besøger en stamme langt inde i junglen i Papua Ny Guinea. En stamme der så de første hvide mennesker i 1996. Dengang kom missionærerne, der som de eneste i mange år har gidet fragte medicin ind i junglen med små fly og både. Titus er den første kristne i landsbyen Yamok, der stadig praktiserer en ældgammel magisk tradition. Han fortæller om hvordan det er at være alene i en stamme, der praktiserer blodofring, som biblen forbyder. Tilrettelæggelse: Kristian Leth. (Sendt første gang 2. januar 2014).

  Kultur