Live kanaler

Fædregruppen

"Fædregruppen" er et nedslag i dagens Danmark om det at være far. Er der forskel på hvordan du agerer som far, hvis du er single/gift, rig/fattig, muslim/ateist, ung/gammel, homo/straight og hvad rører egentlig på sig aller dybest inde hos fædrene anno 2018? Det forsøger Fædregruppen at blive klogere på i de 5 Fædregruppen - programmer. Vært: Adam Simonsen.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 30:00
  Fædregruppen

  Fædregruppen 5:5

  Fædregruppen er et dokument til fremtiden og vores børn om, hvordan det er at være far i det fragmenterede og komplekse Danmark anno 2018. 4 fædre diskuterer hver uge forskellige problematikker og temaer om faderrollen. I ugens program sidder en New Yorker hjemmegående fuldtids husfar overfor en far der arbejder halvtreds timer om ugen samt efteruddanner sig og løber. Hvordan ser de hver især på deres faderrolle og samvær med børnene? Vært: Adam Simonsen.

  Kultur
 • 29:58
  Fædregruppen

  Fædregruppen 4:5

  Fædregruppen er et dokument til fremtiden og vores børn om, hvordan det er at være far i det fragmenterede og komplekse Danmark anno 2018. 4 fædre diskuterer hver uge forskellige problematikker og temaer om faderrollen. I ugens program er by / land det gennemgående tema. En far, der bor på landet og som driver sit eget landbrug, sidder overfor en præst der bor på indre Nørrebro. Holder drømmene om land/bylivet, når dagligdagen skal hænge sammen? Vært: Adam Simonsen.

  Kultur
 • 30:00
  Fædregruppen

  Fædregruppen 3:5

  Fædregruppen er et dokument til fremtiden og vores børn om, hvordan det er at være far i det fragmenterede og komplekse Danmark anno 2018. 4 fædre diskuterer hver uge forskellige problematikker og temaer om faderrollen. I ugens program er skilsmissefaren på disken og alle dens dertil hørende problematikker og udfordringer. Hvordan deler man sine børn når man har 2 børn med 2 forskellige kvinder og hvordan er det når man pludselig ser sin nye kærestes børn mere end sine egne? Vært: Adam Simonsen.

  Kultur
 • 29:54
  Fædregruppen

  Fædregruppen 2:5

  Fædregruppen er et dokument til fremtiden og vores børn om, hvordan det er at være far i det fragmenterede og komplekse Danmark anno 2018. 4 fædre diskuterer hver uge forskellige proble-matikker og temaer om faderrollen. I ugens program er religion det gennemgående tema. En praktiserende muslimsk far møder en ateist far. Kan de lære noget af hinandens syn på børn og opdragelse og aktuelle problemer? Lyt med i 2. nedslag af Fædregruppen for selv at blive klogere. Vært: Adam Simonsen.

  Kultur
 • 30:00
  Fædregruppen

  Fædregruppen 1:5

  Fædregruppen er et dokument til fremtiden og vores børn om hvordan det er at være far i det fragmenterede og komplekse Danmark anno 2018. 4 fædre diskuterer hver uge forskellige problematikker og temaer om faderrollen. I ugens program er alder det gennemgående tema. En ung førstegangs far møder en gammel førstegangs far. Hvad der er vundet og hvad der er tabt ved det, må du lytte med for at finde ud af. Vært: Adam Simonsen.

  Kultur