Live kanaler

Faking News!

Mette Lisby står i spidsen, når ugens nyheder og begivenheder tages under satirisk behandling i Faking News. Sammen med sit hold af komikere og skribenter, sættes der ord, og nogen gange toner, til nyheder, der måske rummer sandheden, men helt sikkert er underholdende. Faking News hver fredag på P1. Produceret for DR af Upper Cut Media.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 08:13
  Faking News!

  Den hvor Faking News! tager forskud på 20'erne

  Vi er klar til at tage afsked med et årti og med 2019. Men før det bliver MMXX, så er det årets sidste Faking News! med et genhør af et par af de største politiske slagsange og et kig i krystalkuglen. Faking News! forudser jordens undergang - Godt Nytår! Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Pelle Lundberg, Jakob Svendsen Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:04
  Faking News!

  Den hvor Faking News! anmelder anmelderne

  Så er det lige før der skal gås på bordet, men før det, går Faking News! i flæsket på selvfede anmeldere. Vi tester også danskernes holdning til udenlandske au-pair piger, der kommer til Danmark på såkaldt kulturel udveksling. Og så mindes Faking News! Uffe Elbæk og hans statsminister ambitioner. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:01
  Faking News!

  Den hvor Faking News! forsvarer Forsvaret

  Mette Lisby og kompagni står også på mål for børns brug af Ipads, smartphones og skærme i det hele taget. Og når Faking News! nu er igang, så forlanger vi også den gammeldags julefrokost tilbage #klaskinummerentilalle. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 07:59
  Faking News!

  Den hvor Faking News! fejrer den nye Finanslov

  Faking News! er både til Finanslovs-fest og Nato Topmøde. Der er hashtag med sætninger du aldrig hører fra en ægte københavner. Og så trækker vi i lårkort og twerker for sikre os lidt opmærksomhed. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 07:52
  Faking News!

  Den hvor Faking News! besøger fremtiden og ser på resultatet af mobilstråling

  Faking News! ser på fake news på Facebook og spørg om vi kommer til at savne de uddøende insekter. Og så er der hashtag med sætninger du aldrig hører en motions-cyklist sige. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Faking News hver fredag på P1. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 07:47
  Faking News!

  Den hvor Faking News! får job i Netto

  Faking News! får også en rigsrets-sang fra en glad Donald Trump og vores specialist i konstruktive nyheder ser på socialdemokratisk nepotisme. Og så er der 50% færre insekter på kloden, end for 50 år siden, Faking News summer over det. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:07
  Faking News!

  Den hvor Faking News! tager på Bogforum, eller er det i virkeligheden en fælles kantine for journalister fra DR og TV2?

  Faking News! Har fundet ud af at vi på redaktionen åbenbart er de eneste DR medarbejdere der ikke har udsendt en bog i år. Vi ser også på krænkelses kultur i Danmark og så er der embeds misbrug i frømands-korpset til tonerne af Vild med Dans. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:07
  Faking News!

  Den hvor Faking News! byder det nye parti Fremad Gentofte velkommen

  Faking News! spørger hvorfor danskerne for tredje år i træk er blevet kåret som de sværeste mennesker i verden at blive venner med. Og så er årets vigtigste litterære værk på gaden - Faking News! anmelder Nicklas Bendtners nye bog. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:08
  Faking News!

  Jubler over at grisefesten er reddet

  Faking News! spørger om Jonas Eika skal have klaps eller klapsalver. Og så skal vi heldigvis snart til grisefest, takket være den norske milliardær Peter Stordalens genoplivning af Spies rejser. Og så er der Selfie-sang - For den bedste tid er nu sammen med Faking News! Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Thomas Hartmann, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:07
  Faking News!

  Den hvor Faking News! ikke vandt den nye DAB kanal

  Faking News! står til knæene i egen ananas juice - sammen med medie Danmark går vi i masse psykose over Radio- og TV-nævnets afgørelse over ikke at tildele Radio 24/7 280 millioner og en DAB sendetilladelse. Og så snakker vi det nye forældre intra. Vi regner med at være raske igen i næste uge. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:07
  Faking News!

  Den hvor familien Danmark tvangs-hygger i efterårs-ferien

  Faking News! stiller spørgsmålet hvorfor Irak-kommissionen ikke bliver genåbnet? Hovedpersonen Anders Fogh svarer musikalsk. Og så er landet efterårs-ferie ramt. Vores udsendte tvangs-hygger med familien Danmark på Fisketorvet i København. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Pelle Lundberg, Jakob Svendsen, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 07:57
  Faking News!

  Den hvor burger og pommes frittes er politiske

  Faking News! er på besøg i Lyngby Storcenter for at teste danskernes holdning til gratis bøger fra staten, hvilket Radikale Venstre har forslået. Og så er vores udsendte på burger bar besøg i Københavns Nordvest kvarter, der er blevet rammen for en borgerlig kontrarevolution. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 07:37
  Faking News!

  Den hvor vi hader vores deller i takt til en Ed Sheeran sang

  Faking News! sender sin konstruktive reporter Birgitte Cold på besøg hos Skattestyrelsen, hvis forlig om svindel for 12.7 milliarder rejser en del spørgsmål. Og så er der hashtags med sætninger håndværkere ALDRIG siger. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Thomas Hartman, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:07
  Faking News!

  Den hvor vi tager Greta temperaturen i Danmark

  Faking News! leder også efter Lars Løkke Rasmussens selvrespekt og så er vores konstruktive reporter, Birgitte Cold, på sygehus besøg i region Hovedstaden. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Thomas Hartman, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:08
  Faking News!

  Den hvor vi er med til sammenkomst i Folketingets Vin- og Spiritus klub

  Det er kommet frem at danske politikere mødes i en vin- og spiritus klub på Børsen, hvor varene er sponsored af brancheorganisationen Vin og Spiritus Organisationen i Danmark - Faking News' reporter er med til prøvesmagning. Og vi spørger danskerne om fagforeningernes relevans og metoder. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Thomas Hartmann, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:05
  Faking News!

  Genoplever 80'erne i anledning af at Café Dan Turell genopstår med Lars Seier som ejer

  - bli'r Anders Samuelsen så barchef? Vi spørger danskerne om 3000 kroner er mange penge, og de konstruktive nyheder ser nærmere på barnebrude. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:07
  Faking News!

  Den hvor vi er til pressemøde med Nicklas Bendtner

  I denne uge er Faking News! til pressemøde i F.C. København. Vores nye reporter jagter konstruktive nyheder på Aarhus Universitet og en influencer går til bekendelse omkring hvad han egentlig har at byde på. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Pelle Lundberg, Jakob Svendsen, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 07:20
  Faking News!

  Den hvor vi er til Prins Henriks kunst auktion

  P1's satirehold med Mette Lisby i spidsen tager ugens nyheder under kærlig og ærlig behandling. I denne uge er Faking News! til Prins Henriks velgørenheds kunst auktion, vi spørger befolkningen om magt-kampen i Venstre og sætter hashtag på hvad influenzere ALDRIG siger. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Pelle Lundberg, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 07:52
  Faking News!

  Den hvor der danses med slædehunde

  I denne uge er Faking News! vild med Grønland, knap så vild med Trump, ser på om der er mere at Mette Frederiksen skal sige undskyld for og er med bag kulisserne på sommer gruppe møde hos Venstre. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Pelle Lundberg, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 07:32
  Faking News!

  Den hvor der er generalforsamling for internet trolde

  P1's satirehold med Mette Lisby i spidsen tager ugens nyheder under kærlig og ærlig behandling. I denne uge er Faking News! med på den årlige generalforsamling for internet trolls og så slutter vi forårssæsonen af, med at synge om klimaet. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Pelle Lundberg, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:07
  Faking News!

  Den hvor Pia Kjærsgaard ikke fortryder noget

  P1's satirehold med Mette Lisby i spidsen tager ugens nyheder under kærlig og ærlig behandling. I denne uge ser Faking News! nærmere på Folkemødet. Vi tager på date med en Spindoktor, vi har premiere på et TV koncept for udstemte folketingsmedlemmer og så synger Pia Kjærsgaard farvel og tak for sin tid som Formand for Folketinget. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Pelle Lundberg, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:07
  Faking News!

  Den med Lars Løkkes afskedssang

  P1's satirehold med Mette Lisby i spidsen tager ugens nyheder under kærlig og ærlig behandling. I denne uge ser Faking News! naturligvis nærmere på valget på sin helt egen måde. Andrè Hubert anmelder TV dækningen, Lars Løkke synger afskedssang og Ramus Paludan og Klaus Riskær slår pjalterne sammen. Og i skyggen af valget var Trump på besøg hos Lizzie. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Pelle Lundberg, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:07
  Faking News!

  Den med sangen om Lille Tulle Boy

  P1's satirehold med Mette Lisby i spidsen tager ugens nyheder under kærlig og ærlig behandling. Vores reporter, André Hubert var, helt ekslusivt, med til partiernes efter-fester, efter Europa-parlaments-valget. Folkebevægelsen mod EU overrasker med deres næste træk: Folkebevægelsen mod Folkebevægelsen mod EU. Og så er der ny valg sang om Lille Tulle Boy. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Pelle Lundberg, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:07
  Faking News!

  Den med De Konservatives valgsang

  P1's satirehold med Mette Lisby i spidsen tager ugens nyheder under kærlig og ærlig behandling. Hvad mener Lars Løkke egentlig når han taler om en SV-regering? Har vores faste lytterpanel haft tid til at sætte sig ind i Europa-parlamentsvalget? Og hvem kan redde Det Konservative Folkeparti? Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Pelle Lundberg, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:08
  Faking News!

  Den med Mette Frederiksens valg-sang

  P1's satirehold med Mette Lisby i spidsen tager ugens nyheder under kærlig og ærlig behandling. I denne uge ser Faking News! nærmere på kampen om Jern-taburetten. I Venstreos holder Kong Lars "Hin Løkkelige" hof med Kristian "Kongemager" fra Thulesen Dahlen, og Pernille "Dragemoder" Vermouthrus. Men de bliver forstyrret af Mørkets Fyste. Hvis du synes det lyder som en omgang Game of Thrones, har du helt ret. Og så er Mette Frederiksen klar med sin valg-sang. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Pelle Lundberg, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:02
  Faking News!

  Den med regeringens valg-sang

  P1's satirehold med Mette Lisby i spidsen tager ugens nyheder under kærlig og ærlig behandling. I denne uge ser Faking News! nærmere på pilotstrejken, den dag Rasmus Paludan tabte sit Mastercard, Mette Frederiksens 1. maj og så er regeringen klar med deres festlige valg-sang. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Jakob Svendsen, Pelle Lundberg, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:07
  Faking News!

  Den med Uffe Elbæks sang

  P1's satirehold med Mette Lisby i spidsen tager ugens nyheder under kærlig og ærlig behandling. I denne uge ser Faking News! nærmere på Stram Kurs' kurs mod folketinget, ytringsfrihed og elitesvømning. Vi tager også pulsen på online dating og Uffe Elbæk er ustoppelig når han synger for os. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Jakob Svendsen, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 09:00
  Faking News!

  Den med Putins sang

  P1's satirehold med Mette Lisby i spidsen tager ugens nyheder under kærlig og ærlig behandling. I denne uge ser Faking News! nærmere på forslaget om forhøjede cigaretpriser, DF danser Boogie-woogie, Venstre holdt et pressemøde og så flyver Putin fordi med en sang. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Jakob Svendsen, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 07:57
  Faking News!

  Den hvor sangen Shallow ender i Kalundborg

  P1's satirehold med Mette Lisby i spidsen tager ugens nyheder under kærlig og ærlig behandling. I denne uge ser Faking News! nærmere på politisk rygsvømning med Morten Ø, tester Ja-hatten til LA's landsmøde og så er der ingen vej uden om Mariager. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Jakob Svendsen, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 09:00
  Faking News!

  Den med Mette Bocks baghave

  P1's satirehold med Mette Lisby i spidsen tager ugens nyheder under kærlig og ærlig behandling. I denne uge ser Faking News! nærmere på velfærdsforsikringer, sundhedsreformen og så er der fællessang fra de unge danske bloggere. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Jakob Svendsen, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:42
  Faking News!

  Den med Brexit sangen

  P1's satirehold med Mette Lisby i spidsen tager ugens nyheder under kærlig og ærlig behandling. I denne uge ser Faking News! nærmere på Klima-demonstrationen, Brandes nye 320 meter høje tårn og endelig er der hashtag med ting Pia Kjærsgaard aldrig siger. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Jakob Svendsen, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:09
  Faking News!

  Den med Klaus Riskærs sang

  P1's satirehold med Mette Lisby i spidsen tager ugens nyheder under kærlig og ærlig behandling. I denne uge ser Faking News! nærmere på Brexit, undervisnings-ministerens besøg på Ørestads Gymnasium, der pokal fest med Anders Samuelsen og så synger Klaus Riskær sin valg slagsang. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Jakob Svendsen, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:04
  Faking News!

  Den med Twerking 9-5

  P1's satirehold med Mette Lisby i spidsen tager ugens nyheder under kærlig og ærlig behandling. I denne uge ser Faking News! nærmere på hvor alvorligt det er med bank skandaler og så er der hastags med sætninger man aldrig hører fra Klaus Riskjær. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Jakob Svendsen, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:36
  Faking News!

  Den med rappen om Lars Løkkes kommende valg

  P1's satirehold med Mette Lisby i spidsen tager ugens nyheder under kærlig og ærlig behandling. I denne uge ser Faking News! nærmere på relanceringen af Himmelbjerget. Vores reporter bliver opdraget af Pia Kjærsgaard om takt og tone i Folketinget og så stiller vi Lars Løkke det store spørgsmål. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Jakob Svendsen, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 07:50
  Faking News!

  Den hvor Henrik Sass er på flugt

  P1's satirehold med Mette Lisby i spidsen tager ugens nyheder under kærlig og ærlig behandling. I denne uge ser Faking News! nærmere på Michelin stjerneregn over Danmark, Tour de France 2021 og synger om Facebook-aktivister der "Intet Aner". Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Jakob Svendsen, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:53
  Faking News!

  Den med Anders Foghs sang

  P1's satirehold med Mette Lisby i spidsen tager ugens nyheder under kærlig og ærlig behandling. I denne uge ser Faking News! nærmere på Kvotekonger, frit lægevalg - og Lars Løkke fortæller om Disruptionrådet. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Jakob Svendsen, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 09:19
  Faking News!

  Den med Donald Trumps sang

  P1's satirehold med Mette Lisby i spidsen tager ugens nyheder under kærlig og ærlig behandling. I denne uge ser Faking News! nærmere på justeringen af Folkeskole reformen, Klaus Riskjær Pedersens kamp for at komme i folketinget og så er der Faking News' Lytter Panel om demokratiets udfordringer. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Jakob Svendsen, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:26
  Faking News!

  Den med Anders Samuelsens næse

  I denne uge ser Faking News! nærmere på Anders Samuelsens nye næse, modemessen, ForældreIntra og så er der naturligvis Tabloide Nyheder. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Jakob Svendsen, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning