Live kanaler

Faking News!

Mette Lisby står i spidsen, når ugens nyheder og begivenheder tages under satirisk behandling i Faking News. Sammen med sit hold af komikere og skribenter, sættes der ord, og nogen gange toner, til nyheder, der måske rummer sandheden, men helt sikkert er underholdende. Faking News hver fredag på P1. Produceret for DR af Upper Cut Media.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 08:13
  Faking News!

  Den hvor Faking News! tager forskud på 20'erne

  Vi er klar til at tage afsked med et årti og med 2019. Men før det bliver MMXX, så er det årets sidste Faking News! med et genhør af et par af de største politiske slagsange og et kig i krystalkuglen. Faking News! forudser jordens undergang - Godt Nytår! Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Pelle Lundberg, Jakob Svendsen Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:04
  Faking News!

  Den hvor Faking News! anmelder anmelderne

  Så er det lige før der skal gås på bordet, men før det, går Faking News! i flæsket på selvfede anmeldere. Vi tester også danskernes holdning til udenlandske au-pair piger, der kommer til Danmark på såkaldt kulturel udveksling. Og så mindes Faking News! Uffe Elbæk og hans statsminister ambitioner. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:01
  Faking News!

  Den hvor Faking News! forsvarer Forsvaret

  Mette Lisby og kompagni står også på mål for børns brug af Ipads, smartphones og skærme i det hele taget. Og når Faking News! nu er igang, så forlanger vi også den gammeldags julefrokost tilbage #klaskinummerentilalle. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 07:59
  Faking News!

  Den hvor Faking News! fejrer den nye Finanslov

  Faking News! er både til Finanslovs-fest og Nato Topmøde. Der er hashtag med sætninger du aldrig hører fra en ægte københavner. Og så trækker vi i lårkort og twerker for sikre os lidt opmærksomhed. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 07:52
  Faking News!

  Den hvor Faking News! besøger fremtiden og ser på resultatet af mobilstråling

  Faking News! ser på fake news på Facebook og spørg om vi kommer til at savne de uddøende insekter. Og så er der hashtag med sætninger du aldrig hører en motions-cyklist sige. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Faking News hver fredag på P1. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 07:47
  Faking News!

  Den hvor Faking News! får job i Netto

  Faking News! får også en rigsrets-sang fra en glad Donald Trump og vores specialist i konstruktive nyheder ser på socialdemokratisk nepotisme. Og så er der 50% færre insekter på kloden, end for 50 år siden, Faking News summer over det. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:07
  Faking News!

  Den hvor Faking News! tager på Bogforum, eller er det i virkeligheden en fælles kantine for journalister fra DR og TV2?

  Faking News! Har fundet ud af at vi på redaktionen åbenbart er de eneste DR medarbejdere der ikke har udsendt en bog i år. Vi ser også på krænkelses kultur i Danmark og så er der embeds misbrug i frømands-korpset til tonerne af Vild med Dans. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:07
  Faking News!

  Den hvor Faking News! byder det nye parti Fremad Gentofte velkommen

  Faking News! spørger hvorfor danskerne for tredje år i træk er blevet kåret som de sværeste mennesker i verden at blive venner med. Og så er årets vigtigste litterære værk på gaden - Faking News! anmelder Nicklas Bendtners nye bog. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:08
  Faking News!

  Jubler over at grisefesten er reddet

  Faking News! spørger om Jonas Eika skal have klaps eller klapsalver. Og så skal vi heldigvis snart til grisefest, takket være den norske milliardær Peter Stordalens genoplivning af Spies rejser. Og så er der Selfie-sang - For den bedste tid er nu sammen med Faking News! Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Thomas Hartmann, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:07
  Faking News!

  Den hvor Faking News! ikke vandt den nye DAB kanal

  Faking News! står til knæene i egen ananas juice - sammen med medie Danmark går vi i masse psykose over Radio- og TV-nævnets afgørelse over ikke at tildele Radio 24/7 280 millioner og en DAB sendetilladelse. Og så snakker vi det nye forældre intra. Vi regner med at være raske igen i næste uge. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:07
  Faking News!

  Den hvor familien Danmark tvangs-hygger i efterårs-ferien

  Faking News! stiller spørgsmålet hvorfor Irak-kommissionen ikke bliver genåbnet? Hovedpersonen Anders Fogh svarer musikalsk. Og så er landet efterårs-ferie ramt. Vores udsendte tvangs-hygger med familien Danmark på Fisketorvet i København. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Pelle Lundberg, Jakob Svendsen, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 07:57
  Faking News!

  Den hvor burger og pommes frittes er politiske

  Faking News! er på besøg i Lyngby Storcenter for at teste danskernes holdning til gratis bøger fra staten, hvilket Radikale Venstre har forslået. Og så er vores udsendte på burger bar besøg i Københavns Nordvest kvarter, der er blevet rammen for en borgerlig kontrarevolution. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 07:37
  Faking News!

  Den hvor vi hader vores deller i takt til en Ed Sheeran sang

  Faking News! sender sin konstruktive reporter Birgitte Cold på besøg hos Skattestyrelsen, hvis forlig om svindel for 12.7 milliarder rejser en del spørgsmål. Og så er der hashtags med sætninger håndværkere ALDRIG siger. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Thomas Hartman, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:07
  Faking News!

  Den hvor vi tager Greta temperaturen i Danmark

  Faking News! leder også efter Lars Løkke Rasmussens selvrespekt og så er vores konstruktive reporter, Birgitte Cold, på sygehus besøg i region Hovedstaden. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Thomas Hartman, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:08
  Faking News!

  Den hvor vi er med til sammenkomst i Folketingets Vin- og Spiritus klub

  Det er kommet frem at danske politikere mødes i en vin- og spiritus klub på Børsen, hvor varene er sponsored af brancheorganisationen Vin og Spiritus Organisationen i Danmark - Faking News' reporter er med til prøvesmagning. Og vi spørger danskerne om fagforeningernes relevans og metoder. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Thomas Hartmann, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning
 • 08:05
  Faking News!

  Genoplever 80'erne i anledning af at Café Dan Turell genopstår med Lars Seier som ejer

  - bli'r Anders Samuelsen så barchef? Vi spørger danskerne om 3000 kroner er mange penge, og de konstruktive nyheder ser nærmere på barnebrude. Medvirkende: Mette Lisby, Caspar Phillipson, Sebastian Dorset, Pelle Lundberg, Jesper Bæhrenz og Rune Westberg. Produceret for DR af Upper Cut Media.

  Underholdning