Live kanaler

Fede fagbøger - med Adam Holm

I ti programmer i løbet af foråret kaster Adam Holm et blik på aktuelle faglitterære udgivelser herhjemme. Han taler med forfattere og anmeldere inden for bl.a. historie, samfund, kultur, sex og gastronomi. Programmet orienterer desuden om spændende nye internationale bøger.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 29:19
  Fede fagbøger - med Adam Holm

  Pseudoarbejde - hvordan vi fik travlt med at lave ingenting

  I ti programmer i løbet af foråret kaster Adam Holm et blik på aktuelle faglitterære udgivelser herhjemme. Han taler med forfattere og anmeldere inden for bl.a. historie, samfund, kultur, sex og gastronomi. Programmet orienterer desuden om spændende nye internationale bøger. I dag med Anders Fogh Jensen og bogen 'Pseudoarbejde - hvordan vi fik travlt med at lave ingenting'.

  Kultur
 • 29:28
  Fede fagbøger - med Adam Holm

  Rød sult, Kometår og Fatfulness

  I ti programmer i løbet af foråret kaster Adam Holm et blik på aktuelle faglitterære udgivelser herhjemme. Han taler med forfattere og anmeldere inden for bl.a. historie, samfund, kultur, sex og gastronomi. Programmet orienterer desuden om spændende nye internationale bøger. I dag om 'Rød sult' af Anne Applebaum, 'Kometår' af Daniel Schönpflug og 'Fatfulness' af Hans Rosling.

  Kultur
 • 29:42
  Fede fagbøger - med Adam Holm

  Samtalen om sex

  I ti programmer i løbet af foråret kaster Adam Holm et blik på aktuelle faglitterære udgivelser herhjemme. Han taler med forfattere og anmeldere inden for bl.a. historie, samfund, kultur, sex og gastronomi. Programmet orienterer desuden om spændende nye internationale bøger. I dag med Karina Kehlet Lins og bogen 'Samtalen om sex'.

  Kultur
 • 29:56
  Fede fagbøger - med Adam Holm

  Jugoslaviens sammenbrud 1991-1999

  I ti programmer i løbet af foråret kaster Adam Holm et blik på aktuelle faglitterære udgivelser herhjemme. Han taler med forfattere og anmeldere inden for bl.a. historie, samfund, kultur, sex og gastronomi. Programmet orienterer desuden om spændende nye internationale bøger. I dag med Christian Axboe Nielsen og bogen 'Vi troede ikke, det kunne ske her. Jugoslaviens sammenbrud 1991-1999'.

  Kultur
 • 30:15
  Fede fagbøger - med Adam Holm

  Blandt kolibrier og kalasjnikover - Om terrorismens ofre

  I ti programmer i løbet af foråret kaster Adam Holm et blik på aktuelle faglitterære udgivelser herhjemme. Han taler med forfattere og anmeldere inden for bl.a. historie, samfund, kultur, sex og gastronomi. Programmet orienterer desuden om spændende nye internationale bøger. I dag med Helle Merete Brix og bogen 'Blandt kolibrier og kalasjnikover - Om terrorismens ofre'.

  Kultur
 • 29:48
  Fede fagbøger - med Adam Holm

  Hvad vil vi med universiteterne?

  I ti programmer i løbet af foråret kaster Adam Holm et blik på aktuelle faglitterære udgivelser herhjemme. Han taler med forfattere og anmeldere inden for bl.a. historie, samfund, kultur, sex og gastronomi. Programmet orienterer desuden om spændende nye internationale bøger. I dag med Maja Horst og bogen 'Hvad vil vi med universiteterne?'

  Kultur
 • 30:12
  Fede fagbøger - med Adam Holm

  Fanden tage i morgen - Sex, køn og kærlighed under besættelsen

  I ti programmer i løbet af foråret kaster Adam Holm et blik på aktuelle faglitterære udgivelser herhjemme. Han taler med forfattere og anmeldere inden for bl.a. historie, samfund, kultur, sex og gastronomi. Programmet orienterer desuden om spændende nye internationale bøger. I dag med Thomas Oldrup og bogen 'Fanden tage i morgen - Sex, køn og kærlighed under besættelsen'.

  Kultur
 • 29:42
  Fede fagbøger - med Adam Holm

  En lille bog om opera

  I ti programmer i løbet af foråret kaster Adam Holm et blik på aktuelle faglitterære udgivelser herhjemme. Han taler med forfattere og anmeldere inden for bl.a. historie, samfund, kultur, sex og gastronomi. Programmet orienterer desuden om spændende nye internationale bøger. I dag med Kasper Holten og bogen 'En lille bog om opera'.

  Kultur
 • 30:15
  Fede fagbøger - med Adam Holm

  Mytisk modernisme

  I ti programmer i løbet af foråret kaster Adam Holm et blik på aktuelle faglitterære udgivelser herhjemme. Han taler med forfattere og anmeldere inden for bl.a. historie, samfund, kultur, sex og gastronomi. Programmet orienterer desuden om spændende nye internationale bøger. I dag med Kasper Støvring og bogen 'Mytisk modernisme'.

  Kultur
 • 30:08
  Fede fagbøger - med Adam Holm

  Folket og magten

  I ti programmer i løbet af foråret kaster Adam Holm et blik på aktuelle faglitterære udgivelser herhjemme. Han taler med forfattere og anmeldere inden for bl.a. historie, samfund, kultur, sex og gastronomi. Programmet orienterer desuden om spændende nye internationale bøger. I dag med Samuel Rachlin og bogen 'Folket og magten - populismen og den nye verdensorden'.

  Kultur