Fire forførende radiofortællinger

Det skete helt af sig selv, pludselig røg vi over nogle måneder ind i en bølge af erotik, sex og forførelser i de historier der kom ind på Radiofortællinger. Nu har vi samlet de fire bedste til dig og din (kommende) partners opmuntring her i den mørke vintertid. Eller du kan give dem som pakkegaver, der er mange muligheder. Tilrettelæggelse: Torben Brandt, Anne Katrine Skjoldborg, Celine Klint, Stine Rosenfeldt Bjerregaard og Rikke Mia Skovdal.

Kultur

Alle udsendelser

 • 26:56
  Fire forførende radiofortællinger

  4:4 - Erotisk rejse ind i den amerikanske drøm

  Daniel bor i København, er sidst i 30'erne, har sit på det tørre, men drømmer om at frisætte sig selv og forfølge en umulig drøm om en kvinde i en amerikansk forstad. Det er sådan Daniels forrygende blaffetur i USA starter. Vært: Torben Brandt. Tilrettelæggelse: Anne Katrine Skjoldborg og Torben Brandt.

  Kultur
 • 25:36
  Fire forførende radiofortællinger

  3:4 - Forkert nummer - rigtig kærlighed

  Morten er på Roskilde Festival, og selvom han har en kæreste, flirter han med en pige fra nabolejren. Da kammeraterne fra lejren senere holder et afterparty, beslutter de sig for at ringe til de nye bekendtskaber fra sommerens festival. Morten ringer op til flirten fra nabolejren - men det er bare ikke hende han får fat på.... Tilrettelæggelse: Rikke Mia Skovdal. Vært og producer: Torben Brandt.

  Kultur
 • 26:18
  Fire forførende radiofortællinger

  2:4 - Tre fantastiske forførelser

  Sex er jo fantastisk - når det lykkes, og vi taler meget om det. Men hvad med forførelsen - alt det der går forud? Lucy Vittrup, forfatter, underviser og klummeskribent gennemgår tre forskellige forførelser med hende selv i hovedrollen, i tre forskellige stadier af livet. Tre vidt forskellige forførelser, fyldt med safter og sitren og spænding. Vært: Torben Brandt. Tilrettelæggelse: Torben Brandt og Stine Rosenfeldt Bjerregaard.

  Kultur
 • 22:35
  Fire forførende radiofortællinger

  1:4 - Forført af den første gang

  Seksualundervisning handler i høj grad om at forberede sig på "den første gang". Men for Frederik handler det om så meget andet, viser det sig, da han skal fortælle pigerne i klassen om sin seksuelle debut - og bliver forført af sin egen fortællelyst. Vært: Torben Brandt. Tilrettelæggelse: Torben Brandt og Celine Klint.

  Kultur