Live kanaler

Hullet i julen

Anders Lund Madsen har ikke julet i 36 år. Årsagen skal findes i DR's julekalender fra 1980, Jul og Grønne Skove, hvor fjernsynslegenderne Poul & Nulle stjal alle børnenes jul ved at lave en julekalender fuldkommen uden jul i. Børnene græd, og forældrene rasede, og skandalen blev så altopslugende, at nogen bagefter slettede sporene med formodningen om, at Danmark da ville glemme efterkrigstidens voldsomste kulturelle overgreb på en i forvejen splittet befolkning. Men såret nægter at hele, og nu indleder Anders Lund Madsen en 24 dages generobring af Julen. Vært: Anders Lund Madsen. Tilrettelæggelse: Nina Rydahl Andersen.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 30:03
  Hullet i julen

  1:24 - Nye seere kan starte her

  "Jeg vil helst ikke have at du går videre med det her". December 1980. Julen er ødelagt af to mænd i et hul, og Danmarks Radio er centrum for en af de værste julekriser nogensinde. Børnene græder, og forældrene raser, og skandalen bliver så altopslugende, at nogen bagefter sletter sporene. Følg med i Anders Lund Madsens jagt på de forsvundne bånd, løgnagtige barndomsminder, skyldige magtmisbrugere og nationens julefred. Vært: Anders Lund Madsen. Tilrettelæggelse: Nina Rydahl Andersen.

  Underholdning
 • 30:04
  Hullet i julen

  2:24 - Frede Fup og de forsvundne VHS-bånd

  "Kunne du tænke dig at få dem tilbage inden for 30 år?" December 1980. Julen er ødelagt af to mænd i et hul, og Danmarks Radio er centrum for en af de værste julekriser nogensinde. Børnene græder, og forældrene raser, og skandalen bliver så altopslugende, at nogen bagefter sletter sporene. Følg med i Anders Lund Madsens jagt på de forsvundne bånd, løgnagtige barndomsminder, skyldige magtmisbrugere og nationens julefred. Vært: Anders Lund Madsen. Tilrettelæggelse: Nina Rydahl Andersen.

  Underholdning
 • 29:24
  Hullet i julen

  3:24 - Nulle bliver truet på livet

  "Der var jo rockere, der ville smide håndgranater derned" December 1980. Julen er ødelagt af to mænd i et hul, og Danmarks Radio er centrum for en af de værste julekriser nogensinde. Børnene græder, og forældrene raser, og skandalen bliver så altopslugende, at nogen bagefter sletter sporene. Følg med i Anders Lund Madsens jagt på de forsvundne bånd, løgnagtige barndomsminder, skyldige magtmisbrugere og nationens julefred. Vært: Anders Lund Madsen. Tilrettelæggelse: Nina Rydahl Andersen.

  Underholdning
 • 30:05
  Hullet i julen

  4:24 - Peter Lund Madsen på gerningsstedet

  "Intet af det vi husker er sandt" December 1980. Julen er ødelagt af to mænd i et hul, og Danmarks Radio er centrum for en af de værste julekriser nogensinde. Børnene græder, og forældrene raser, og skandalen bliver så altopslugende, at nogen bagefter sletter sporene. Følg med i Anders Lund Madsens jagt på de forsvundne bånd, løgnagtige barndomsminder, skyldige magtmisbrugere og nationens julefred. Vært: Anders Lund Madsen. Tilrettelæggelse: Nina Rydahl Andersen.

  Underholdning
 • 30:05
  Hullet i julen

  5:24 - Cortzen og Brügger / barn og voksen

  "Jeg havde en iskold kugle af raseri i maven". December 1980. Julen er ødelagt af to mænd i et hul, og Danmarks Radio er centrum for en af de værste julekriser nogensinde. Børnene græder, og forældrene raser, og skandalen bliver så altopslugende, at nogen bagefter sletter sporene. Følg med i Anders Lund Madsens jagt på de forsvundne bånd, løgnagtige barndomsminder, skyldige magtmisbrugere og nationens julefred. Vært: Anders Lund Madsen. Tilrettelæggelse: Nina Rydahl Andersen.

  Underholdning
 • 30:04
  Hullet i julen

  6:24 - Bertel og den sidste dråbe i monopolbægeret

  "Den største juleslukker her i landet, det har været Danmarks Radio". December 1980. Julen er ødelagt af to mænd i et hul, og Danmarks Radio er centrum for en af de værste julekriser nogensinde. Børnene græder, og forældrene raser, og skandalen bliver så altopslugende, at nogen bagefter sletter sporene. Følg med i Anders Lund Madsens jagt på de forsvundne bånd, løgnagtige barndomsminder, skyldige magtmisbrugere og nationens julefred. Vært: Anders Lund Madsen. Tilrettelæggelse: Nina Rydahl Andersen.

  Underholdning
 • 30:03
  Hullet i julen

  7:24 - Mogens Vemmer, chefen for det hele

  "Jeg havde ikke noget valg". December 1980. Julen er ødelagt af to mænd i et hul, og Danmarks Radio er centrum for en af de værste julekriser nogensinde. Børnene græder, og forældrene raser, og skandalen bliver så altopslugende, at nogen bagefter sletter sporene. Følg med i Anders Lund Madsens jagt på de forsvundne bånd, løgnagtige barndomsminder, skyldige magtmisbrugere og nationens julefred. Vært: Anders Lund Madsen. Tilrettelæggelse: Nina Rydahl Andersen.

  Underholdning
 • 30:04
  Hullet i julen

  8:24 - B&U reunion

  "En gås er ikke bare en gås. Den har en plan". December 1980. Julen er ødelagt af to mænd i et hul, og Danmarks Radio er centrum for en af de værste julekriser nogensinde. Børnene græder, og forældrene raser, og skandalen bliver så altopslugende, at nogen bagefter sletter sporene. Følg med i Anders Lund Madsens jagt på de forsvundne bånd, løgnagtige barndomsminder, skyldige magtmisbrugere og nationens julefred. Vært: Anders Lund Madsen. Tilrettelæggelse: Nina Rydahl Andersen.

  Underholdning
 • 30:04
  Hullet i julen

  9:24 - Den anden Frede og arkiverne

  "Det er forbrydelsen! At vi ikke får vores historie, så vi kan forstå den". December 1980. Julen er ødelagt af to mænd i et hul, og Danmarks Radio er centrum for en af de værste julekriser nogensinde. Børnene græder, og forældrene raser, og skandalen bliver så altopslugende, at nogen bagefter sletter sporene. Følg med i Anders Lund Madsens jagt på de forsvundne bånd, løgnagtige barndomsminder, skyldige magtmisbrugere og nationens julefred. Vært: Anders Lund Madsen. Tilrettelæggelse: Nina Rydahl Andersen.

  Underholdning
 • 30:06
  Hullet i julen

  10:24 - Jordfundsbørnene del 1

  "Sywén! Sywén! Nu tølter du igen!" December 1980. Julen er ødelagt af to mænd i et hul, og Danmarks Radio er centrum for en af de værste julekriser nogensinde. Fysiske beviser destrueres, og vidner trues til tavshed. Men på Amager sidder Frede Fup, som den eneste, med alle 24 afsnit på bånd. Lige indtil den dag, en mystisk mand beder ham om at sende dem af sted i en taxa.. Følg med i Anders Lund Madsens jagt på de forsvundne bånd, løgnagtige barndomsminder, skyldige magtmisbrugere og nationens julefred. Vært: Anders Lund Madsen. Tilrettelæggelse: Nina Rydahl Andersen.

  Underholdning
 • 30:04
  Hullet i julen

  11:24 - Jordfundsbørnene del 2

  "Resten var det, man dengang kaldte diskere" December 1980. Julen er ødelagt af to mænd i et hul, og Danmarks Radio er centrum for en af de værste julekriser nogensinde. Fysiske beviser destrueres, og vidner trues til tavshed. Men på Amager sidder Frede Fup, som den eneste, med alle 24 afsnit på bånd. Lige indtil den dag, en mystisk mand beder ham om at sende dem af sted i en taxa.. Følg med i Anders Lund Madsens jagt på de forsvundne bånd, løgnagtige barndomsminder, skyldige magtmisbrugere og nationens julefred. Vært: Anders Lund Madsen. Tilrettelæggelse: Nina Rydahl Andersen.

  Underholdning
 • 30:04
  Hullet i julen

  12:24 - Ulla Hjorts speciale

  "Bertolt Brecht og Verfremdungseffekt. Det er jo det, der er." December 1980. Julen er ødelagt af to mænd i et hul, og Danmarks Radio er centrum for en af de værste julekriser nogensinde. Børnene græder, og forældrene raser, og skandalen bliver så altopslugende, at nogen bagefter sletter sporene. Følg med i Anders Lund Madsens jagt på de forsvundne bånd, løgnagtige barndomsminder, skyldige magtmisbrugere og nationens julefred. Vært: Anders Lund Madsen. Tilrettelæggelse: Nina Rydahl Andersen.

  Underholdning
 • 30:04
  Hullet i julen

  13:24 - Kult på Det Kongelige

  "Et hul i jorden, et hul i hjertet og et kuld af ironikere" December 1980. Julen er ødelagt af to mænd i et hul, og Danmarks Radio er centrum for en af de værste julekriser nogensinde. Børnene græder, og forældrene raser, og skandalen bliver så altopslugende, at nogen bagefter sletter sporene. Følg med i Anders Lund Madsens jagt på de forsvundne bånd, løgnagtige barndomsminder, skyldige magtmisbrugere og nationens julefred. Vært: Anders Lund Madsen. Tilrettelæggelse: Nina Rydahl Andersen.

  Underholdning
 • 30:03
  Hullet i julen

  14:24 - Calypso og kønskamp

  "Så satte man sig bare på skødet af fyrene" December 1980. Julen er ødelagt af to mænd i et hul, og Danmarks Radio er centrum for en af de værste julekriser nogensinde. Børnene græder, og forældrene raser, og skandalen bliver så altopslugende, at nogen bagefter sletter sporene. Følg med i Anders Lund Madsens jagt på de forsvundne bånd, løgnagtige barndomsminder, skyldige magtmisbrugere og nationens julefred. Vært: Anders Lund Madsen. Tilrettelæggelse: Nina Rydahl Andersen.

  Underholdning
 • 30:04
  Hullet i julen

  15:24 - Dybt nede i arkivet

  "De blev sendt til afslibning" December 1980. Julen er ødelagt af to mænd i et hul, og Danmarks Radio er centrum for en af de værste julekriser nogensinde. Børnene græder, og forældrene raser, og skandalen bliver så altopslugende, at nogen bagefter sletter sporene. Følg med i Anders Lund Madsens jagt på de forsvundne bånd, løgnagtige barndomsminder, skyldige magtmisbrugere og nationens julefred. Vært: Anders Lund Madsen. Tilrettelæggelse: Nina Rydahl Andersen.

  Underholdning
 • 30:03
  Hullet i julen

  16:24 - Hellesøe på mindernes hav

  "Om lidt vil du se en dør, der ikke plejer at være der" December 1980. Julen er ødelagt af to mænd i et hul, og Danmarks Radio er centrum for en af de værste julekriser nogensinde. Børnene græder, og forældrene raser, og skandalen bliver så altopslugende, at nogen bagefter sletter sporene. Følg med i Anders Lund Madsens jagt på de forsvundne bånd, løgnagtige barndomsminder, skyldige magtmisbrugere og nationens julefred. Vært: Anders Lund Madsen. Tilrettelæggelse: Nina Rydahl Andersen.

  Underholdning