Live kanaler

Ideologernes ild

Hvad betyder ideologi for politikerne i dag? En klods om benet? En flammekaster? En historisk forpligtelse? Mød fem stærke ideologer - fra socialisme til nationalkonservatisme - i samtaler om den værdipolitiske ild, og om den kunst, der står deres hjerte og hjerne nærmest. Vært: Klaus Rothstein.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 57:00
  Ideologernes ild

  Ideologernes ild 5:5

  Hvad betyder ideologi for politikerne i dag? En klods om benet? En flammekaster? En historisk forpligtelse? Mød fem stærke ideologer - fra socialisme til nationalkonservatisme - i samtaler om den værdipolitiske ild, og om den kunst, der står deres hjerte og hjerne nærmest. Dagens gæst er Carl Valentin (SF), der har taget Eminems 'Mosh' med. Vært: Klaus Rothstein.

  Kultur
 • 57:00
  Ideologernes ild

  Ideologernes ild 4:5

  Hvad betyder ideologi for politikerne i dag? En klods om benet? En flammekaster? En historisk forpligtelse? Mød fem stærke ideologer - fra socialisme til nationalkonservatisme - i samtaler om den værdipolitiske ild, og om den kunst, der står deres hjerte og hjerne nærmest. Dagens gæst er Samira Nawa (R), der har taget Henrik Ibsens 'Et dukkehjem' med. Vært: Klaus Rothstein.

  Kultur
 • 57:00
  Ideologernes ild

  Ideologernes ild 3:5

  Hvad betyder ideologi for politikerne i dag? En klods om benet? En flammekaster? En historisk forpligtelse? Mød fem stærke ideologer - fra socialisme til nationalkonservatisme - i samtaler om den værdipolitiske ild, og om den kunst, der står deres hjerte og hjerne nærmest. Dagens gæst er Marie Krarup (DF), der har taget Tjajkovskijs klavertrio med. Vært: Klaus Rothstein.

  Kultur
 • 57:00
  Ideologernes ild

  Ideologernes ild 2:5

  Hvad betyder ideologi for politikerne i dag? En klods om benet? En flammekaster? En historisk forpligtelse? Mød fem stærke ideologer - fra socialisme til nationalkonservatisme - i samtaler om den værdipolitiske ild, og om den kunst, der står deres hjerte og hjerne nærmest. Dagens gæst er Kaare Dybvad (S), der har taget Peder Frederik Jensens samtidsroman 'Det Danmark, du kender' med. Vært: Klaus Rothstein.

  Kultur
 • 57:00
  Ideologernes ild

  Ideologernes ild 1:5

  Hvad betyder ideologi for politikerne i dag? En klods om benet? En flammekaster? En historisk forpligtelse? Mød fem stærke ideologer - fra socialisme til nationalkonservatisme - i samtaler om den værdipolitiske ild, og om den kunst, der står deres hjerte og hjerne nærmest. Dagens gæst er Ole Birk Olesen (LA), der har taget Terrence Malicks 2. verdenskrigs-film 'Den tynde røde linje' med. Vært: Klaus Rothstein.

  Kultur