Live kanaler

Kejser

Mad som identitetsmarkør

Bemærk

Denne udsendelse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde andre udsendelser på Kejser

Sværger du til et liv uden indtag af kød eller animalske produkter? Gør du en dyd ud af at spise bæredygtigt og økologisk? Eller er du simpelthen fløjtende ligeglad med, hvad der kommer på bordet, bare det er billigt? Lige meget hvad, så siger det en del om din person, hvad og hvordan du indtager din mad. For det er trendy at tage stilling til det, man spiser. Men hvorfor er det netop med mad at vi laver statements eller skaber vores identitet? Det finder vi ud af i dag i Kejser, hvor en livsstilsekspert og en madsociolog ser nærmere på maden som identitetsmarkør. Medvirkende: Jon Fuglsang, madsociolog. Christine Feldthaus, livsstilsekspert. Lisa Bruun Hansen, økologisk forbruger. Lotte Kejser, bæredygtig forbruger. Anne Glad, livsstilsekspert. Vært: Anne Kejser.