Kejser
56:02

Spis op i julen!

Julen er traditionen tro højsæson for mad i rigelige mængder. Meget af det spiser vi, men der vil også være en hel del af det, vi har købt og tilberedt, der ryger i skraldespanden. For julen er også højtid for madspild. Ifølge et estimat fra Landbrug og Fødevarer smider danske husholdninger mad ud i december for 1,4 milliarder kroner! Er den svær at synke! Så lyt med her i dag i Kejser, hvor missionen er at få spist op og bekæmpe madspild i julen - i selskab med blandt andre kok Adam Aamann, som har gode råd om f.eks. nudler og sandwich a la jul. Medvirkende: Johanne Birn, madspildskonsulent. Adam Aamann, kok, tv-vært og ambassadør for organisationen Stop Spild af Mad. Karin Østergaard, bromatolog og lektor på VIA University College, Aarhus. Vært: Anne Kejser.

    Flere i samme serie

      Kultur