Live kanaler

Koranskolen på P1

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 57:00
  Koranskolen på P1

  Koranskolen på P1 1:5

  I Koranskolen på P1 oplærer en håndfuld danske imamer eleverne i den islamiske tekst og sammen ser de på den indflydelse, som koranen og islam har på hverdagen for de muslimer, der lever i Danmark i 2017. I dag er underviseren Imran Bin Munir Husayn, mufti og grundlægger og leder af IslamAkademiet. Eleverne er Jon Stephensen, teaterdirektør og debattør og Christoffer Emil Bruun, vært på programmet.

  Kultur
 • 57:00
  Koranskolen på P1

  Koranskolen på P1 2:5

  I Koranskolen på P1 oplærer en håndfuld danske imamer eleverne i den islamiske tekst og sammen ser de på den indflydelse, som koranen og islam har på hverdagen for de muslimer, der lever i Danmark i 2017. I dag er underviseren Fatih Alev, imam hos Dansk Islamisk Center. Eleverne er Mette Bock, kulturminister (LA) og Christoffer Emil Bruun, vært på programmet.

  Kultur
 • 57:00
  Koranskolen på P1

  Koranskolen på P1 3:5

  I Koranskolen på P1 oplærer en håndfuld danske imamer eleverne i den islamiske tekst og sammen ser de på den indflydelse, som koranen og islam har på hverdagen for de muslimer, der lever i Danmark i 2017. I dag er underviseren Naveed Baig, imam ved Dansk Islamisk Center og hospitalsimam. Eleverne er Line Knutzon, dramatiker og Christoffer Emil Bruun, vært på programmet.

  Kultur
 • 56:58
  Koranskolen på P1

  Koranskolen på P1 4:5

  I Koranskolen på P1 oplærer en håndfuld danske imamer eleverne i den islamiske tekst og sammen ser de på den indflydelse, som koranen og islam har på hverdagen for de muslimer, der lever i Danmark i 2017. I dag er underviseren Waseem Hussain, formand for Dansk Islamisk Center og fængselsimam. Eleverne er Poul Madsen, chefredaktør på Ekstra Bladet og Christoffer Emil Bruun, vært på programmet. (Sendt første gang 26. juli 2017).

  Kultur
 • 57:02
  Koranskolen på P1

  Koranskolen på P1 5:5

  I Koranskolen på P1 oplærer en håndfuld danske imamer eleverne i den islamiske tekst og sammen ser de på den indflydelse, som koranen og islam har på hverdagen for de muslimer, der lever i Danmark i 2017. I dag er underviseren Sayed Daniel Rezaei, imam ved Ali Moskeen i København NV. Eleverne er Peder Frederik Jensen, forfatter og Christoffer Emil Bruun, vært på programmet.

  Kultur