Live kanaler

Lars, Mette og Magten

Politisk Danmarkshistorie fortalt af dem der så det ske. 2019 har været et af de mest dramatiske år i dansk politik. Nu tager årets politiske hovedpersoner os med bag kulisserne på de afgørende hændelser før, under og efter folketingsvalget. Få øjenvidneberetninger fra de steder, der bliver afgørende for valgets udfald. Hvilke tanker går igennem hovedet på Mette Frederiksen, da hun for første gang skal møde en garvet Lars Løkke i en direkte TV-duel? Hvordan forbereder Løkke sig på opblomstringen af højrefløjspartier? Og hvad sker der egentlig i den weekend, hvor Løkke ender med at stoppe som formand?

Nyheder & Aktualitet

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 27:21
  Lars, Mette og Magten

  1:3 - En uventet modstander

  Lars Løkke Rasmussen og Mette Frederiksen forbereder sig til kampen om statsministeriet. Men imens offentlighedens øjne er rettet mod statsministerkandidaternes udspil og dueller, bryder en ny politisk spiller mediemuren på en så kontroversiel måde, at ingen kan undgå at forholde sig til det. Tilrettelæggelse og lyddesign: Mathias Overgaard Bjerrum og Frederik Bækgaard Ludwigs. Redaktør: Jens Vithner Hansen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 27:03
  Lars, Mette og Magten

  2:3 - Befrielsens øjeblik

  Det ser svært ud for Lars Løkke Rasmussen. Blå blok er i opløsning. Men kort inde i valgkampen, smider den siddende statsminister sin store trumf, der rydder alle forsider. Kampen er ikke tabt, før den er fløjtet af. Tilrettelæggelse og lyddesign: Mathias Overgaard Bjerrum og Frederik Bækgaard Ludwigs. Redaktør: Jens Vithner Hansen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 27:18
  Lars, Mette og Magten

  3:3 - Knive i ærmet, parat til at dolke

  Nøglerne til statsministeriet skifter hænder. Her bliver den nye socialdemokratiske statsminister kastet ud i en diplomatisk krise og skal stå sin prøve på den internationale scene. I Venstre er udfordringen en anden; interne konflikter truer og kommer frem i det åbne. Ikke alle kan få deres vilje. Tilrettelæggelse og lyddesign: Mathias Overgaard Bjerrum og Frederik Bækgaard Ludwigs. Redaktør: Jens Vithner Hansen.

  Nyheder & Aktualitet