Live kanaler

Min kamp mod kræften - med Arne Notkin

"Det er kræft," sagde overlægen. Arne Notkin var fuldstændig uforberedt, da han sad alene på Gentofte hospital og fik beskeden. Med et slag var hans liv ændret. I denne serie fortæller Arne Notkin om sin kamp mod lymfekræften og undersøger de spørgsmål, der optager ham undervejs: Er kampsproget godt eller skidt? Hvorfor bliver kræft ofte opdaget så sent? Skal man søge alternativ behandling? Bliver man nogensinde helbredt for kræft? Vært: Arne Notkin. Produceret af Filt CPH.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 29:32
  Min kamp mod kræften - med Arne Notkin

  Min kamp mod kræften - med Arne Notkin 1:5

  "Du understår dig i at dø fra mig". Sådan sagde Arne Notkins kone til ham, da han kom hjem og fortalte, at han havde kræft. Men var det noget Arne selv havde indflydelse på? Giver det mening at bruge krigsretorik og sige, at man skal "kæmpe" mod kræften? Kan bestemte tanker om behandlingen have en positiv effekt? I det første program om sit kræftforløb undersøger Arne, hvad ord og tanker betyder for den kræftramte og for effekten af behandlingen. Vært: Arne Notkin. Redaktør: Rune Sparre Geertsen. Produceret af Filt CPH.

  Kultur
 • 29:18
  Min kamp mod kræften - med Arne Notkin

  Min kamp mod kræften - med Arne Notkin 2:5

  "En lumsk sygdom". Symptomerne på Arnes kræftsygdom startede med en stærk smerte i ballen, og efter det fulgte et udredningshelvede. I flere måneder blev han kastet frem og tilbage mellem speciallæger og hospitaler, før den rette diagnose blev fundet: lymfekræft. Hvorfor var det så svært at opdage? Vært: Arne Notkin. Redaktør: Rune Sparre Geertsen. Produceret af Filt CPH.

  Kultur
 • 29:31
  Min kamp mod kræften - med Arne Notkin

  Min kamp mod kræften - med Arne Notkin 3:5

  "Kæmper du, så kæmper vi allesammen". Skulle Arnes datter stoppe med at græde foran sin far eller ej? Skulle Arne ikke have bedt hende om at klippe sig skaldet efter kemoen? I tredje program undersøger Arne, hvad de pårørende går igennem. Undersøgelser viser, at pårørende lider mærkbart mere af depression og tager flere beroligende piller end gennemsnittet. Og sundhedssystemet indrømmer, at de ikke har kapacitet til at hjælpe familien til den kræftramte. Vært: Arne Notkin. Redaktør: Rune Sparre Geertsen. Produceret af Filt CPH.

  Kultur
 • 29:14
  Min kamp mod kræften - med Arne Notkin

  Min kamp mod kræften - med Arne Notkin 4:5

  "En verden af alternative tilbud". Som kræftsyg bliver man bombarderet med velmenende forslag om alternativ behandling fra venner og familie: Cannabis, homoøpati, C vitamin i store doser, juice, akupuntur og meget andet. Arne undersøger, hvordan man skal navigere i en verden, hvor nogle tilbud er direkte livsfarlige, og hvor andre bare er fup og fidus. Er der mon også noget virksomt at hente? Vært: Arne Notkin. Redaktør: Rune Sparre Geertsen. Produceret af Filt CPH.

  Kultur
 • 30:04
  Min kamp mod kræften - med Arne Notkin

  Min kamp mod kræften - med Arne Notkin 5:5

  "Livet bliver ikke som før". Overlever man kræft, har livet ændret sig for bestandigt. Mange kræftoverlevere døjer med alvorlige psykiske og fysiske gener som resultat af kræftsygdommen og af de ofte voldsomme livreddende behandlinger. Det kalder man senfølger. Og de kan dukke op flere år efter endt behandling. Arne har overlevet sin lymfekræft, og i sidste afsnit i serien undersøger han, hvordan man lever med senfølger, både de fysiske og psykiske. Og findes der også positive senfølger? Vært: Arne Notkin. Redaktør: Rune Sparre Geertsen. Produceret af Filt CPH.

  Kultur