Live kanaler

Montage

Klassiske radiomontager.

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 46:41
  Montage

  Tingenes pris

  Portræt af Kirsten og hendes marskandiserbutik i det indre København. Lisbet Koerner. (Sendt første gang 18. december 1999).

 • 47:57
  Montage

  Selvforsvar

  - om at lære at slås og være i fred. Anders Kjærulff Christensen. (Sendt første gang 15. marts 2003).

 • 57:31
  Montage

  Ørkengartneren

  Om at være gartner hos en oliessheik i Kuwait, når man er vokset op i en mose i Farum. Christian Stentoft. (Sendt første gang 18. januar 1992).

 • 42:39
  Montage

  Hushjælp søges

  - montage om en 68-årig direktørfrue, der bor i en stor villa i Hellerup. Fruen 's hushjælp er holdt op efter 27 år, og nu er hun gået i gang med at finde en ny. Men det er svært at få hushjælp i dag med de samme kvalifikationer som hende, der har været der i 27 år. Montagen handler om svundne tider, isolation og kedsomhed, men alligevel et forsøg på at finde kærligheden. Tilrettelæggelse: Torben Paaske. (Sendt første gang 8. februar 1987).

 • 41:22
  Montage

  Tak for dansen

  Leonard Cohen fortæller om showbizz, om kærlighed og lettelsen over ikke længere at skulle jage lykken. Interview og regi: Kari Hesthamar, NRK Dansk version: Erling Kristensen Fortællerstemme: Anette Sørensen. (Sendt første gang 20. maj 2006).

 • 45:24
  Montage

  P1 Dokumentar: Deroute på første klasse

  Der var ingen smalle steder, da Waldemar og Mette Beckmanns datter Anne Mette voksede op i Portugal. Begge forældre var millionarvinger, og der hørte både tjenere, heste og tennisbaner til familiens pragtvilla. Men den tid er forbi. På mindre end en menneskealder formøblede familien formuen, og Anne Mette Beckmanns liv har forandret sig fra luksuriøs overklassetilværelse til en hverdag i stadig kamp om det daglige brød. P1 Dokumentar genudsender i dag den prisvindende montage "Deroute på første klasse", som blev startskuddet til flere tv-udsendelser om Anne Mette Beckmann, der i disse dage er hovedperson i TV 2-serien "Millionær på bistand". Tilrettelæggelse: Kirsten Laumann. Vært: Gry Hoffmann. I redaktionen: Emil Eusebius Olhoff-Jakobsen. Redaktør: Jesper Hyhne. (Sendt første gang 18. november 2006).

 • 40:22
  Montage

  Den lille pige med tørklædet

  18-årige Diana fra Skanderborg trodsede sit familiære ophav og fravalgte kristendommen og dansk kultur...til fordel for Islam. Tilrettelæggelse: Kirsten Laumann. (Sendt første gang 12. juni 2004).

 • 51:01
  Montage

  Efter "Festen"

  I 1996 fortalte Allan sin livshistorie i radioprogrammet Koplevs krydsfelt. Udsendelsen inspirerede Thomas Vinterberg til dogmefilmen "Festen". Nu møder Allan og Thomas hinanden for første gang. Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen. Teknik: Ulla Kristensen. (Sendt første gang 2002).

 • 55:39
  Montage

  Storsmugleren

  I dag er cigaretterne, speedbåden og søstøvlerne - proppet med sorte penge - skiftet ud med vitaminpiller, pølsevogn og træsko. Anne Røgilds. (Sendt første gang 1991)

 • 48:55
  Montage

  Mellem Taleban og fremtiden

  Om de unge i Kabul på vej ind i en ny æra med familiens og traditionens stramme løkke om halsen. Tilrettelæggelse: Marie Grundtvig Buss og Puk Damsgård Andersen. (Sendt første gang 11. september 2004).

 • 37:40
  Montage

  Doktor Tramsens rapport

  I 1943 blev en dansk retsmediciner sendt ud på en makaber opgave. Han skulle være med til at identificere 15.000 lig, finde beviser for udåden og placere anvaret. Var det nazisterne eller Den røde Hær? Han tog bevismateriale med hjem - et hoved. Det er i dag med til at fortælle historien om den unge retsmediciner og hans skæbne, da krigen var forbi Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen. (Sendt første gang 30. april 2005).

 • 46:02
  Montage

  Familiens sol

  Historien om en dreng som voksede op i tonernes verden. Mads Baastrup. (Sendt første gang 21. december 1989).

 • 47:30
  Montage

  Go' nat og sov godt

  - om fire vrælende babyer, der nægter at sove, og forældre der ikke forstår hvorfor. Anders Kjærulff Christensen. (Sendt første gang 26. januar 2002).