Montage

Klassiske radiomontager.

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 46:04
  Montage

  Vinterbilleder

  En radiofonisk vandring i sindets vintergrotte. Stephen Schwartz. (Sendt første gang 9. marts 2002).

 • 46:29
  Montage

  Tingenes pris

  Portræt af Kirsten og hendes marskandiserbutik i det indre København. Lisbet Koerner. (Sendt første gang 18. december 1999).

 • 47:46
  Montage

  Selvforsvar

  - om at lære at slås og være i fred. Anders Kjærulff Christensen. (Sendt første gang 15. marts 2003).

 • 49:23
  Montage

  Kamæleonen

  En sort kvinde tager nattoget til Berlin for at krydse en grænse. Om at opsøge sine rødder og sin skæbne. Henrik Juul Jensen. (Sendt første gang 6. december 1997).

 • 57:27
  Montage

  Ørkengartneren

  Om at være gartner hos en oliessheik i Kuwait, når man er vokset op i en mose i Farum. Christian Stentoft. (Sendt første gang 18. januar 1992).

 • 42:27
  Montage

  Hushjælp søges

  - montage om en 68-årig direktørfrue, der bor i en stor villa i Hellerup. Fruen 's hushjælp er holdt op efter 27 år, og nu er hun gået i gang med at finde en ny. Men det er svært at få hushjælp i dag med de samme kvalifikationer som hende, der har været der i 27 år. Montagen handler om svundne tider, isolation og kedsomhed, men alligevel et forsøg på at finde kærligheden. Tilrettelæggelse: Torben Paaske. (Sendt første gang 8. februar 1987).

 • 41:10
  Montage

  Tak for dansen

  Leonard Cohen fortæller om showbizz, om kærlighed og lettelsen over ikke længere at skulle jage lykken. Interview og regi: Kari Hesthamar, NRK Dansk version: Erling Kristensen Fortællerstemme: Anette Sørensen. (Sendt første gang 20. maj 2006).

 • 45:24
  Montage

  P1 Dokumentar: Deroute på første klasse

  Der var ingen smalle steder, da Waldemar og Mette Beckmanns datter Anne Mette voksede op i Portugal. Begge forældre var millionarvinger, og der hørte både tjenere, heste og tennisbaner til familiens pragtvilla. Men den tid er forbi. På mindre end en menneskealder formøblede familien formuen, og Anne Mette Beckmanns liv har forandret sig fra luksuriøs overklassetilværelse til en hverdag i stadig kamp om det daglige brød. P1 Dokumentar genudsender i dag den prisvindende montage "Deroute på første klasse", som blev startskuddet til flere tv-udsendelser om Anne Mette Beckmann, der i disse dage er hovedperson i TV 2-serien "Millionær på bistand". Tilrettelæggelse: Kirsten Laumann. Vært: Gry Hoffmann. I redaktionen: Emil Eusebius Olhoff-Jakobsen. Redaktør: Jesper Hyhne. (Sendt første gang 18. november 2006).

 • 56:08
  Montage

  Den lille pige med tørklædet

  18-årige Diana fra Skanderborg trodsede sit familiære ophav og fravalgte kristendommen og dansk kultur...til fordel for Islam. Tilrettelæggelse: Kirsten Laumann. (Sendt første gang 12. juni 2004).

 • 50:49
  Montage

  Efter "Festen"

  I 1996 fortalte Allan sin livshistorie i radioprogrammet Koplevs krydsfelt. Udsendelsen inspirerede Thomas Vinterberg til dogmefilmen "Festen". Nu møder Allan og Thomas hinanden for første gang. Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen. Teknik: Ulla Kristensen. (Sendt første gang 2002).