P1 Eftermiddag

Sendt første gang d.

Copenhagen Jazz Festival er kommet i politisk stormvejr, efter den israelske musiker Alon Farber i weekenden delte et afslag fra jazzfestivalen på Facebook. I afslaget stod der, at festivalen af politiske årsager ikke ville booke israelske navne til programmet i år. Jazzfestivalen har efterfølgende beklaget den uklare formulering og slår nu fast, at afslaget i første omgang handlede om sikkerhedsmæssige hensyn og altså ikke var politisk motiveret. Men hvad er op og ned i sagen? P1 Eftermiddag får besøg i studiet af Kenneth Hansen, leder af Copenhagen Jazz Festival, og af Carl Christian Ebbe...

Copenhagen Jazz Festival er kommet i politisk stormvejr, efter den israelske musiker Alon Farber i weekenden delte et afslag fra jazzfestivalen på Facebook. I afslaget stod der, at festivalen af politiske årsager ikke ville booke israelske navne til programmet i år. Jazzfestivalen har efterfølgende beklaget den uklare formulering og slår nu fast, at afslaget i første omgang handlede om sikkerhedsmæssige hensyn og altså ikke var politisk motiveret. Men hvad er op og ned i sagen? P1 Eftermiddag får besøg i studiet af Kenneth Hansen, leder af Copenhagen Jazz Festival, og af Carl Christian Ebbesen, kultur- og frihedsborgmester i København for Dansk Folkeparti.
Skuespilleren Henning Jensen har spillet "En lang dags rejse mod nat" to gange. I 1973 spillede han sønnen Edmund. 44 år efter spiller han nu faderen i stykket. P1 Eftermiddag har mødt Henning Jensen til en snak om fædre og sønner og om en lang karriere.
Værter: Karen Secher og Tore Leifer.

Mere P1 Eftermiddag

0:55:09

Har en dreng brug for en far, for at blive en god mand?

0:36:31

En fortælling om kreativitet, drømme, store egoer og ære

0:21:32

Gymnasiefesten, der ender fatalt - Europas bedste fiktionsserie

0:57:03

Personlighedstests i jobrekruttering er i stigning - men virker de?

1:55:00

Rasmus fortæller om en jalousifrembringende intimkoncert med Bowie

2:57:00

Volmer og Vibe leverer verdenspremierer og flotte remix