Live kanaler

P1 i Fængsel

Mikael Bertelsen tilbragte en uge i Statsfængslet Søbysøgaard på Fyn. Med sin helt særlige og personlige interviewteknik stiller han skarpt på livet bag de lukkede døre i det åbne fængsel.

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 56:47
  P1 i Fængsel

  P1 i Fængsel 1:6

  Mikael Bertelsen tilbragte en uge i Statsfængslet Søbysøgaard på Fyn. Med sin helt særlige og personlige interviewteknik stiller han skarpt på livet bag de lukkede døre i det åbne fængsel. Udsendelsen startes med faktuelle oplysninger om Statsfængslet Søbysøgaard. Intv. med indsatte og ansatte om livet i og udenfor fængslet. De medvirkende optræder både med navn og som anonyme. Mikael Bertelsen er blandt ude at købe ind med en gruppe indsatte, i en nærliggende by.

 • 56:46
  P1 i Fængsel

  P1 i Fængsel 2:6

  Mikael Bertelsen tilbragte en uge i Statsfængslet Søbysøgaard på Fyn. Med sin helt særlige og personlige interviewteknik stiller han skarpt på livet bag de lukkede døre i det åbne fængsel. Udsendelsen startes med faktuelle oplysninger om Statsfængslet Søbysøgaard. Intv. med indsatte og ansatte om livet i og udenfor fængslet. De medvirkende optræder både med navn og som anonyme. Intv. med blandt andet Freddy som har været indsat i Søbysøgård i otte år. Mikael Bertelsen får også fremvist forskellige objekter der er blevet konfiskeret og/eller prøvet indsmuglet i fængslet.

 • 56:46
  P1 i Fængsel

  P1 i Fængsel 3:6

  Mikael Bertelsen tilbragte en uge i Statsfængslet Søbysøgaard på Fyn. Med sin helt særlige og personlige interviewteknik stiller han skarpt på livet bag de lukkede døre i det åbne fængsel. Udsendelsen startes med faktuelle oplysninger om Statsfængslet Søbysøgaard. Intv. med indsatte og ansatte om livet i og udenfor fængslet. De medvirkende optræder både med navn og som anonyme. Mikael Bertelsen er blandt andet med to indsatte på et nærliggende bibliotek. Han taler blandt andet også med en indsat om at være far og sidde i fængsel.

 • 56:47
  P1 i Fængsel

  P1 i Fængsel 4:6

  Mikael Bertelsen tilbragte en uge i Statsfængslet Søbysøgaard på Fyn. Med sin helt særlige og personlige interviewteknik stiller han skarpt på livet bag de lukkede døre i det åbne fængsel. Udsendelsen startes med faktuelle oplysninger om Statsfængslet Søbysøgaard. Intv. med indsatte og ansatte om livet i og udenfor fængslet. De medvirkende optræder både med navn og som anonyme. Mikael Bertelsen taler blandt andet med en indsat, der har siddet i fængsel i 22 år. Han fortæller om, hvordan det at sidde i fængsel har ændret sig de sidste 22 år. Mikael Bertelsen er også ude på løbetur med en indsat.

 • 56:46
  P1 i Fængsel

  P1 i Fængsel 5:6

  Mikael Bertelsen tilbragte en uge i Statsfængslet Søbysøgaard på Fyn. Med sin helt særlige og personlige interviewteknik stiller han skarpt på livet bag de lukkede døre i det åbne fængsel. Udsendelsen startes med faktuelle oplysninger om Statsfængslet Søbysøgaard. Intv. med indsatte og ansatte om livet i og udenfor fængslet. De medvirkende optræder både med navn og som anonyme. Mikael Bertelsen taler blandt andet med landmanden Jon som får hjælp af Michael, der er indsat på Søbysøgård. Mikael Bertelsen har også talt med overvagtmester Lise, om hendes arbejdsopgaver og oplevelser med de indsatte og med den isolationsfængslede Thomas.

 • 56:31
  P1 i Fængsel

  P1 i Fængsel 6:6

  Mikael Bertelsen tilbragte en uge i Statsfængslet Søbysøgaard på Fyn. Med sin helt særlige og personlige interviewteknik stiller han skarpt på livet bag de lukkede døre i det åbne fængsel. Udsendelsen startes med faktuelle oplysninger om Statsfængslet Søbysøgaard. Intv. med indsatte og ansatte om livet i og udenfor fængslet. De medvirkende optræder både med navn og som anonyme. Mikael Bertelsen taler bandt andet med fængselsinspektøren Carl Johan Bjørnsholm. Programmet slutter med, at Mikael taler med en løsladt på vej op til bussen fra fængslet.