P1 Morgen | P1 | DR
Sendetider

Næste udsendelse

P1, 17. jan. 2018 kl. 06:07

P1 Morgen

Sendt første gang d.

Flere kommuner frygter, at de pludselig ikke længere får hentet skrald af det norske firma Reno N...

Flere kommuner frygter, at de pludselig ikke længere får hentet skrald af det norske firma Reno Norden, der henter skrald i 35 kommuner i Danmark. Virksomheden har nemlig økonomiske vanskeligheder, og en række ansatte i Sverige har både strejket og sagt op, fordi deres arbejdsvilkår blev ændret. Vi besøger Frederikssund Kommune, der har lavet en plan b for skraldeafhentning, og så taler vi med direktøren i Reno Norden om firmaets udfordringer. 14. juli er en festdag i Frankrig, men for første gang siden 1789 er den også en officiel sørgedag. Det er præcis et år siden, at et terrorangreb rystede den sydfranske by Nice. I dagene efter fastslog borgmesteren, at byen aldrig ville komme til at holde en festlig Bastille-dag igen. Vi ser på, hvordan Nice har bearbejdet et års officiel sorg, og så ser vi på hvad Frankrig har fået ud af snart to års undtagelsestilstand. Sidste time af programmet gæster formanden for Dansk Psykologforening Eva Secher Mathiasen programmet som vært. Vi taler videre om det paradoksale i at løse en krisesituation ved hjælp af undtagelsestilstand, som vi ser det i Frankrig - og så taler vi om faldende tilskuertal i Superligaen og problemer ved digital revolution.
www.dr.dk/p1morgen

Mere P1 Morgen

P1 Morgen

16. jan. 2018 kl. 06:07
I dagens udgave af P1 Morgen diskuterer vi blandt andet racisme. Er vi alle sammen en lille smule...
I dagens udgave af P1 Morgen diskuterer vi blandt andet racisme. Er vi alle sammen en lille smule racister? I morgen vil regeringen præsentere en ny udflytningsrunde af statslige arbejdspladser. Hvordan skal man beslutte, hvem der skal flytte og hvorhen? Og EU er på vej med en strategi for, hvordan mindre plastik ender i naturen. Hvorfor er det vigtigt at få en plast-strategi?
Hør det og meget mere i P1 Morgen, hvor dagens værter er Anders Bech-Jessen og Eva Dalgaard Andreasen
www.dr.dk/p1morgen

P1 Morgen

15. jan. 2018 kl. 06:07
I dagens P1 Morgen kigger vi på Facebook og Mark Zuckerberg, da den 33-årige topchef i sidste uge...
I dagens P1 Morgen kigger vi på Facebook og Mark Zuckerberg, da den 33-årige topchef i sidste uge offentliggjorde, at Facebook står foran en større omvæltning i 2018. Derudover kigger vi på problemet med vandmangel, der potentielt kan drive hundreder af millioner af mennesker på flugt samt sagen om brugen af politividner, der er blevet sat på dagsordenen efter Danmarks største hashsag - den såkaldte Nordlyssag.
Værter: Eva Dalgaard Andreasen og Anders Bech-Jessen.
www.dr.dk/p1morgen

P1 Morgen

13. jan. 2018 kl. 08:07
Hvert år bruger vi millioner af kroner på at hjælpe udsatte mennesker, men hvad får vi for pengen...
Hvert år bruger vi millioner af kroner på at hjælpe udsatte mennesker, men hvad får vi for pengene? Skal Vesten frygte, at Tjekkiet vender sig mod Rusland? Og så diskuterer lørdagspanelet, hvad det betyder, når man siger undskyld - står man styrket eller ydmyget?
www.dr.dk/p1morgen

P1 Morgen

12. jan. 2018 kl. 06:07
Unge læger vil ikke være psykiatere viser nye tal. Hvad kommer det til at betyde for de psykisk s...
Unge læger vil ikke være psykiatere viser nye tal. Hvad kommer det til at betyde for de psykisk syge og deres pårørende at færre uddanner sig til psykiater? I går erkendte Støjberg, at syge udlændige kan være afvist på forkert grundlag. Hvilke konsekvenser får Støjbergs fejlbehandling for de implicerede - minister, udviste asylansøgere og embedsmænd? Og i Danmark ligger anklagemyndigheden og politiet begge under samme politiske chef, nemlig Justitsministeren. Lægger systemet op til for tæt samarbejde mellem politi og anklagere? - Det er bare lidt af det, som vi diskuterer og belyser i denne udgave af P1 Morgen.
www.dr.dk/p1morgen

P1 Morgen

11. jan. 2018 kl. 06:07
Hvorfor blev en dom fra menneskerettighedsdomstolen tilsyneladende ignoreret i udlændingeminister...
Hvorfor blev en dom fra menneskerettighedsdomstolen tilsyneladende ignoreret i udlændingeministeriet? Skal politi og anklagemyndighed adskilles, som man har gjort i næsten hele Europa? Og hvad virker, hvis man skal hjælpe børn og unge med forældre der drikker?
Værter: Maria Dohn og Anders Bech-Jessen.
www.dr.dk/p1morgen

Trommestikkerne er lagt til side for en stund, mens Sonne taler med Trentemøller

Koncerterne på Eurosonic var springbræt for MØ's internationale karriere

Jonas H. Petersen fra Hymns from Nineveh grubler - Hvad er kærlighed og hvorfor findes den?

Pernille Rosenkrantz-Theil, Hella Joof og Eske Willerslev er her. Det er aldeles fremragende!

Når Projekt Barn ender i skemalagt begær har passion og spontanitet det svært

Ofte gælder det bare om at komme videre, men nogle dårlige dates kan være svære at slippe