P1 Morgen | P1 | DR
Sendetider

Næste udsendelse

P1, 17. jan. 2018 kl. 06:07

P1 Morgen

Sendt første gang d.

Catalanske fagforeninger og pro-uafhængighedsgrupper opfordrer til generalstrejke i dag som følge...

Catalanske fagforeninger og pro-uafhængighedsgrupper opfordrer til generalstrejke i dag som følge af søndagens voldelige afstemning, der efterlod 800 civile tilskadekomne. Fordømmelsen af styret i Madrid har været hård, men EU-Kommissionen kalder afstemningen i Catalonien for ulovlig, og den frygter, at løsrivelses-tendensen kan brede sig.
Det er hverken fedt eller fornuftigt at vælge en erhvervsuddannelse, det lukker flere døre, end det åbner, og så er der ikke noget studiemiljø. Sådan lyder et par af de fordomme, der spøger om erhvervsskolerne. Erhvervsskolerne selv vil prøve at vende den udvikling, men der er ikke noget "quick fix", når det kommer til uddannelsesvalg, siger en forsker.
Over 40.000 danskere bruger digitale arbejdsplatforme til at finde kortvarigt arbejde inden for f.eks. rengøring eller opgaver, der kan løses derhjemme på computeren. Det viser ny forskning. Dansk Arbejdsgiverforening er positive overfor udviklingen.
www.dr.dk/p1morgen

Mere P1 Morgen

P1 Morgen

15. jan. 2018 kl. 06:07
I dagens P1 Morgen kigger vi på Facebook og Mark Zuckerberg, da den 33-årige topchef i sidste uge...
I dagens P1 Morgen kigger vi på Facebook og Mark Zuckerberg, da den 33-årige topchef i sidste uge offentliggjorde, at Facebook står foran en større omvæltning i 2018. Derudover kigger vi på problemet med vandmangel, der potentielt kan drive hundreder af millioner af mennesker på flugt samt sagen om brugen af politividner, der er blevet sat på dagsordenen efter Danmarks største hashsag - den såkaldte Nordlyssag.
Værter: Eva Dalgaard Andreasen og Anders Bech-Jessen.
www.dr.dk/p1morgen

P1 Morgen

13. jan. 2018 kl. 08:07
Hvert år bruger vi millioner af kroner på at hjælpe udsatte mennesker, men hvad får vi for pengen...
Hvert år bruger vi millioner af kroner på at hjælpe udsatte mennesker, men hvad får vi for pengene? Skal Vesten frygte, at Tjekkiet vender sig mod Rusland? Og så diskuterer lørdagspanelet, hvad det betyder, når man siger undskyld - står man styrket eller ydmyget?
www.dr.dk/p1morgen

P1 Morgen

12. jan. 2018 kl. 06:07
Unge læger vil ikke være psykiatere viser nye tal. Hvad kommer det til at betyde for de psykisk s...
Unge læger vil ikke være psykiatere viser nye tal. Hvad kommer det til at betyde for de psykisk syge og deres pårørende at færre uddanner sig til psykiater? I går erkendte Støjberg, at syge udlændige kan være afvist på forkert grundlag. Hvilke konsekvenser får Støjbergs fejlbehandling for de implicerede - minister, udviste asylansøgere og embedsmænd? Og i Danmark ligger anklagemyndigheden og politiet begge under samme politiske chef, nemlig Justitsministeren. Lægger systemet op til for tæt samarbejde mellem politi og anklagere? - Det er bare lidt af det, som vi diskuterer og belyser i denne udgave af P1 Morgen.
www.dr.dk/p1morgen

P1 Morgen

11. jan. 2018 kl. 06:07
Hvorfor blev en dom fra menneskerettighedsdomstolen tilsyneladende ignoreret i udlændingeminister...
Hvorfor blev en dom fra menneskerettighedsdomstolen tilsyneladende ignoreret i udlændingeministeriet? Skal politi og anklagemyndighed adskilles, som man har gjort i næsten hele Europa? Og hvad virker, hvis man skal hjælpe børn og unge med forældre der drikker?
Værter: Maria Dohn og Anders Bech-Jessen.
www.dr.dk/p1morgen

P1 Morgen

10. jan. 2018 kl. 06:07
Kan Liberal Alliance fortsætte med at sluge kameler? Hvad er de danske soldaters strategiske roll...
Kan Liberal Alliance fortsætte med at sluge kameler? Hvad er de danske soldaters strategiske rolle i Estland? Og hvad har Zentropa lært af #metoo?
Værter: Maria Dohn og Anders Bech-Jesssen.
www.dr.dk/p1morgen

Trommestikkerne er lagt til side for en stund, mens Sonne taler med Trentemøller

Koncerterne på Eurosonic var springbræt for MØ's internationale karriere

Jonas H. Petersen fra Hymns from Nineveh grubler - Hvad er kærlighed og hvorfor findes den?

Debut-værterne introducerer dig for den nyeste musik under radaren

Når Projekt Barn ender i skemalagt begær har passion og spontanitet det svært

Ofte gælder det bare om at komme videre, men nogle dårlige dates kan være svære at slippe