Live kanaler

P1 på plejehjem

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 56:13
  P1 på plejehjem

  P1 på plejehjem 6:6

  Mikael Bertelsen møder op mod 100 beboere og ansatte på plejehjemmet Sølund, hvor han bor i en hel uge. Han får sig bl.a. en snak om demens, og om hvad vi for eksempel kan huske, hvis sygdommen rammer os.

 • 56:34
  P1 på plejehjem

  P1 på plejehjem 5:6

  Det er en travl dag på plejehjemmet Sølund. Mikael Bertelsen er til welness i plejehjemmets roligste rum. Senere er han til bridge i spillebulen Blomsterbo, så gymnastik og til sidst flygelspil.

 • 56:41
  P1 på plejehjem

  P1 på plejehjem 4:6

  Turen går rundt i alle kroge af plejehjemmet Sølund, da en beboer er blevet væk.

 • 56:37
  P1 på plejehjem

  P1 på plejehjem 3:6

  Mikael Bertelsen er på vareuddeling på plejehjemmet Sølund. Der uddeles bl.a. Lotto-kuponer, is og hvidvin. Vi møder en frimærkesamler, en tatoveret sømand og én som ønsker at gå i seng om aftenen og ikke vågne op igen.

 • 55:51
  P1 på plejehjem

  P1 på plejehjem 2:6

  På plejehjemmet er der god tid og Mikael Bertelsen er begyndt at slæbe på sine fødder. I dette andet afsnit er der gule ærter på menuen.

 • 56:31
  P1 på plejehjem

  P1 på plejehjem 1:6

  Mikael Bertelsen taler med forskellige beboere og ansatte på Plejecenter Sølund. Bl.a. Ellen på 99 år der har bået på Sølund i 13 år. Mikael Bertelsen tager med Ellen til litteratur. Derudover er Mikael Bertelsen også til fastelavnsfest på Plejecenter Sølund.