Live kanaler

P1 på plejehjem

I en uge har Mikael Bertelsen boet på Danmarks største plejehjem, Sølund, ved Søerne i København. I en serie på seks afsnit oplever Bertelsen livet på Sølund, med åben mikrofon, og hans helt særlige og originale interviewteknik.

Dokumentar

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 56:31
  P1 på plejehjem

  P1 på plejehjem 1:6

  Mikael Bertelsen taler med forskellige beboere og ansatte på Plejecenter Sølund. Bl.a. Ellen på 99 år der har bået på Sølund i 13 år. Mikael Bertelsen tager med Ellen til litteratur. Derudover er Mikael Bertelsen også til fastelavnsfest på Plejecenter Sølund. Tilrettelæggelse: Mikael Bertelsen. Teknik og produktion: Kim G. Hansen.

  Dokumentar
 • 55:51
  P1 på plejehjem

  P1 på plejehjem 2:6

  På plejehjemmet er der god tid og Mikael Bertelsen er begyndt at slæbe på sine fødder. I dette andet afsnit er der gule ærter på menuen. Tilrettelæggelse: Mikael Bertelsen. Teknik og produktion: Kim G. Hansen.

  Dokumentar
 • 56:37
  P1 på plejehjem

  P1 på plejehjem 3:6

  Mikael Bertelsen er på vareuddeling på plejehjemmet Sølund. Der uddeles bl.a. Lotto-kuponer, is og hvidvin. Vi møder en frimærkesamler, en tatoveret sømand og én som ønsker at gå i seng om aftenen og ikke vågne op igen. Tilrettelæggelse: Mikael Bertelsen. Teknik og produktion: Kim G. Hansen.

  Dokumentar
 • 56:41
  P1 på plejehjem

  P1 på plejehjem 4:6

  Turen går rundt i alle kroge af plejehjemmet Sølund, da en beboer er blevet væk. Tilrettelæggelse: Mikael Bertelsen. Teknik og produktion: Kim G. Hansen.

  Dokumentar
 • 56:34
  P1 på plejehjem

  P1 på plejehjem 5:6

  Det er en travl dag på plejehjemmet Sølund. Mikael Bertelsen er til welness i plejehjemmets roligste rum. Senere er han til bridge i spillebulen Blomsterbo, så gymnastik og til sidst flygelspil. Tilrettelæggelse: Mikael Bertelsen. Teknik og produktion: Kim G. Hansen.

  Dokumentar
 • 56:13
  P1 på plejehjem

  P1 på plejehjem 6:6

  Mikael Bertelsen møder op mod 100 beboere og ansatte på plejehjemmet Sølund, hvor han bor i en hel uge. Han får sig bl.a. en snak om demens, og om hvad vi for eksempel kan huske, hvis sygdommen rammer os. Tilrettelæggelse: Mikael Bertelsen. Teknik og produktion: Kim G. Hansen.

  Dokumentar