Live kanaler

Regelrytterne

Regelrytterne rydder op i junglen af love og regler, regulativer og registrering. Mens politikerne står i kø med lovord om at "afbureaukratisere", så tester vi, om reglerne skal brændes eller bevares. Vært: Sophie Baltzer.

Nyheder & Aktualitet

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 27:04
  Regelrytterne

  Græskampen

  Hvad sker der, hvis kommunen beslutter, at grøftekanten skal vokse vildt - og folk så bare selv starter havetraktoren og barberer græsset kort? Fordi det giver bedre trafiksikkerhed. Og ser pænere ud. Er det så det rene pjat, når kommunen står fast på sine regler og for biodiversitetens skyld kommer efter borgerne? Gæst: Imran Rashid Regelrytterne rydder op i junglen af love og regler, regulativer og registrering. Mens politikerne står i kø med lovord om at "afbureaukratisere", så tester vi, om reglerne skal brændes eller bevares. Vært: Sophie Baltzer.

  Nyheder & Aktualitet
 • 27:13
  Regelrytterne

  Jobcenterjunglen

  Endeløse praktikforløb, utallige udredninger og stribevis af møder. Har du prøvet at være langtidssyg, så har du nok også prøvet at forvilde dig ind i de regler, der styrer vores beskæftigelsesindsats. Vi tester, om det kan lade sig gøre at luge ud i vildnisset. Regelrytterne rydder op i junglen af love og regler, regulativer og registrering. Mens politikerne står i kø med lovord om at "afbureaukratisere", så tester vi, om reglerne skal brændes eller bevares. Vært: Sophie Baltzer.

  Nyheder & Aktualitet
 • 27:13
  Regelrytterne

  Lokalplansrod

  Tusindvis af planer bestemmer, hvordan din by, din gade eller dit hjem skal se ud. Og selv om mange af dem er gamle og utidssvarende, bliver de stadig håndhævet. Men hvad sker der, hvis vi fjerner dem? Gæst: Borgmester Ulrik Wilbek Regelrytterne rydder op i junglen af love og regler, regulativer og registrering. Mens politikerne står i kø med lovord om at "afbureaukratisere", så tester vi, om reglerne skal brændes eller bevares. Vært: Sophie Baltzer.

  Nyheder & Aktualitet
 • 27:06
  Regelrytterne

  Minuttyranni

  To minutter til at trække støttestrømper på en borger. Femten minutter til at putte en anden i bad. Tidsskemaet er stramt styret i hjemmeplejen - så stramt at tiden risikerer at få mere opmærksomhed end omsorgen. Men hvorfor har vi regler om tidsregistrering, og hvad vil der ske, hvis vi fjerner dem? Gæst: Antropolog Dennis Nørmark Regelrytterne rydder op i junglen af love og regler, regulativer og registrering. Mens politikerne står i kø med lovord om at "afbureaukratisere", så tester vi, om reglerne skal brændes eller bevares. Vært: Sophie Baltzer.

  Nyheder & Aktualitet