Live kanaler

Slotsholmen

'Slotsholmen' sender direkte fra DRs politiske redaktion i kælderen under Christiansborg. Issa Mahmoud Jeppesen fører an og er vært i kælderen, når de skarpeste journalister, eksperter og analytikere vil nørde politik. Her kan du følge demokratiet indefra, når politikere, deres rådgivere og mange flere gæster det åbne studie midt i DR's politiske redaktion.

Nyheder & Aktualitet

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 55:08
  Slotsholmen

  Borgmestre: Venstres egen idé om håndtryk er galimatias

  Det var Venstre, der pressede kravet om borgmesterhåndtryk for nye statsborgere igennem, og det undrer en række af partiets borgmestre. De mener, Venstre gør vold på det kommunale selvstyre og forsøger at løse et problem, der ikke findes. Issa Mahmoud Jeppesen stiller Venstres indfødsretsordfører Morten Dahlin til regnskab i Slotsholmen. DR's politiske duo, Christine Cordsen og Jens Ringberg analyserer støttepartiernes voksende frustrationer over regeringen. Og så har Kristendemokraternes formand Isabella Arendt haft første arbejdsuge som ansat på Christiansborg. Men kan hun og partiet også blive valgt ind? Det spørgsmål får Arendt i denne udgave af Slotsholmen. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 55:02
  Slotsholmen

  Naive Radikale sender flygtninge tilbage til Syrien

  Sofie Carsten Nielsen fra Radikale Venstre siger, det var naivt af partiet at lægge stemmer til den lov, der nu sender flygtninge tilbage til Syrien. Men hvor naiv har man lov til at være, når der allerede blev advaret mod lovens effekt, inden de radikale stemte ja til den? Issa Mahmoud udfordrer Sofie Carsten Nielsen i Slotsholmen. Venstre bliver kaldt både populistisk og uvederhæftig, fordi partiet har stemt ja til et borgerforslag om at stille Mette Frederiksen for rigsretten allerede inden, det er undersøgt, hvad der er op og ned i sagen. Hør, hvad Venstre siger til kritikken. Og så får du også en analyse af Mette Frederiksen, der er begyndt at rose Jakob Ellemann Jensen så meget, at han ser ud til at være blevet statsministerens krammebamse i stedet for de konservatives Søren Pape Poulsen. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 55:29
  Slotsholmen

  Fremragende eller svineri? Vild debat om aftale om statsborgerskab

  Mens de konservative jubler over en aftale, der strammer kravene for at få statsborgerskab, kalder Enhedslisten aftalen for svineri. Marcus Knuth fra de konservative og Enhedslistens Peder Hvelplund tørner sammen i Slotsholmen, hvor Issa Mahmoud Jeppesen styrer debatten. Hvad betyder tiltalen mod Morten Messerschmidt for dokumentfalsk og misbrug af EU-midler for ham selv og partiet? Altingets politiske redaktør og DF-kender Erik Holstein leverer analysen. Dansk Folkepartis Mr. Transport, Kim Christiansen, fortæller om mafiametoder, smørrebrød og testosteron forud for partiernes forhandling om infrastruktur for milliarder. Og så er forfatter Lars Olsen inviteret i programmet for at fortælle om sin nye bog, "Rige børn leger bedst - Et portræt af det danske klassesamfund". Vært: Issa Mahmoud Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:23
  Slotsholmen

  Zenia Stampe: Afstumpet flygtningeretorik i Socialdemokratiet

  Radikale Venstres Zenia Stampe kalder tanken om at drikke en øl med Socialdemokratiets udlændingeordfører for utålelig og siger, at regeringen kører udlændingepolitik uden om sine støttepartier. Hvad skal Radikale Venstre gøre ved det? Og lever partiet selv op til sine løfter om kun at støtte en regering, der fremmer integrationen? Det spørger Issa Mahmoud Jeppesen om, når Zenia Stampe er gæst i Slotsholmen. Programmet byder også på en grundig analyse af Lars Løkke Rasmussens chancer med et nyt parti. Og så får Slotsholmen besøg af en af de mange debattører og embedsfolk, der har oplevet, at de konservatives Naser Khader har forsøgt at true dem til tavshed. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 53:20
  Slotsholmen

  Pind i hårdt angreb på Løkke

  Lars Løkke Rasmussen er forfængelig og egoistisk og splitter blå blok med sin ambition om et nyt parti. Sådan lyder den hårde kritik af den tidligere statsminister fra hans gamle ven og våbenfælle Søren Pind. I Slotsholmen uddyber Søren Pind sin analyse af både Løkke Rasmussen og det borgerlige Danmark. Ifølge Dansk Folkeparti SKAL der servers tarteletter og andre klassiske danske retter i de offentlige institutioner. Samtidig skal en ny sproglov sikre, at offentligt ansatte ikke længere bruger engelske gloser som "game changer" og "top of mind". Det er to af forslagene i Dansk Folkepartis nye kulturudspil. Vært Issa Mahmoud Jeppesen spørger Morten Messerschmidt, om hvad det skal til for. Sidst i udsendelsen svarer socialdemokratiets udlændingeordfører Rasmus Stoklund på, hvorfor Danmark som eneste land i Europa vil sende flygtninge tilbage til det borgerkrigshærgede Syrien. Selv om FN og en række eksperter appellerer til, at vi ikke gør det. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 55:17
  Slotsholmen

  Børn i Syrien presser Mette Frederiksen hårdt

  Regeringen risikerer en ministerstorm i sagen om de danske IS-børn, der sidder fanget under kummerlige forhold i Syrien. Kravet om at hente børnene og deres forældre hjem vokser, samtidig med at udenrigsminister Jeppe Kofod er mistænkt for at holde vigtige informationer i sagen skjult for Folketinget. I denne uge åbnede statsministeren døren en smule på klem for at hjælpe børnene. Men er det nok til at afværge en ministerstorm mod Jeppe Kofod fra regeringens støttepartier? Det spørger Issa Mahmoud Jeppesen de radikales Martin Lidegaard om. Slotsholmen bringer også interview med tidligere udenrigsminister Per Stig Møller, der vil have børnene og deres mødre hjem med det samme. Sidst i programmet analyserer Jens Ringberg og Christine Cordsen situationen i Venstre, der i denne uge mistede endnu et folketingsmedlem, da Britt Bager gik til de konservative. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:19
  Slotsholmen

  Dobbelt corona-straf møder kritik

  Kritisk interview med retsordføreren for S, hvor vært Issa Mahmoud Jeppesen forlanger svar på, hvorfor kriminalitet under en demonstration mod regeringens coronahåndtering koster dobbelt så lang tid i fængsel som samme kriminalitet under en klimademonstration. Derefter interview med juraprofessor Kristian Lauta om, hvordan regeringer bruger kriser og katastrofer til at gennemføre ellers uhørte stramninger af loven, ligesom det er sket under corona. Sidst i Slotsholmen analyserer en kunstanmelder og en politisk kommentator Mette Frederiksens Facebook-fotos af de andre partiledere. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:23
  Slotsholmen

  Genåbning med håndbremse

  Regeringen styrer med frygt og mangler mod til at åbne landet efter corona. Sådan lyder kritikken fra oppositionen. Sundhedsminister Magnus Heunicke svarer på kritikken i Slotsholmen, nøjagtig ét år efter den første store nedlukning. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg analyserer epidemiens aftryk på dansk politik sammen med Weekendavisens politiske redaktør, Arne Hardis. Og så kigger Søren Pind forbi studiet for at forklare, hvorfor den politiske udnævnelse af hans gamle partikammerat og ministerkollega Kristian Jensen til særlig embedsmand er en fatal fejl. Værter: Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:21
  Slotsholmen

  Børnenes statsminister vil ikke hjælpe danske børn hjem fra Syrien

  Trods kritik fra FN afviser regeringen at hente traumatiserede danske børn hjem fra flygtningelejre i Syrien. For deres forældre er fremmedkrigere, der forlod Danmark til fordel for Islamisk Stat. Slotsholmen spørger Socialdemokratiets udlændingeordfører, hvorfor børnene skal betale prisen for deres forældres fejltagelser. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg ser også nærmere på en ny rapport, der dokumentere omfattende sexisme i Radikale Venstre. Sidst i udsendelsen er forfatteren til en bog om Dansk Folkeparti i studiet for at analysere Kristian Thulesen Dahls seneste melding om, at han har tænkt sig at fortsætte som partiformand minimum til næste valg. Værter: Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:21
  Slotsholmen

  Da regeringen sagde ja til mere corona-smitte

  Det vigtigste det er, at der dør færrest mulige af corona, sagde statsminister Mette Frederiksen for et år siden. Nu står hun i spidsen for en genåbning af Danmark, der ifølge hendes eget udsagn vil føre til markant flere smittede med Covid-19. Issa Mahmoud Jeppesen spørger socialdemokraternes sundhedsordfører, hvad der blev af forsigtighedsprincippet og kampen for færrest mulige corona-dødsfald. Senere i programmet kommer Venstres sundhedsordfører i studiet for at svar på, hvorfor hans parti er klar til at åbne Danmark endnu mere op end regeringen. Og så synger en stor politisk karriere på sidste vers. 77-åige Marianne Jelved stopper i politik. Sidst i dagens program ser hun tilbage på det bedste og det værste fra sine 33 år i Folketinget. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:09
  Slotsholmen

  Tronen vakler under Kristian Thulesen Dahl

  Dansk Folkepartis formand er fortid, inden året er omme. Sådan lyder det i en ny bog om Dansk Folkepartis storhed og fald. Vært Issa Mahmoud Jeppesen taler med Søs Marie Seerup, en af bogens to forfattere. Senere i Slotsholmen svarer Jonas Christoffersen, den tidligere direktør for Institut for Menneskerettigheder, på, hvorfor han har sagt ja til at forsvare Inger Støjberg i rigsretssagen, hvor hun er anklaget for at tilsidesætte asylansøgeres rettigheder. Sidst i programmet kan du møde journalist og forfatter Lars Olsen, der mener, at debatten om et splittet Danmark, hvor Jylland er den største taber, er helt skæv. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:16
  Slotsholmen

  Idealisme eller magtbegær - en stemmesluger skifter parti

  Ida Auken siger, hun skifter fra De Radikale til Socialdemokratiet for at kæmpe for klima og miljø i et større parti. Men har stemmeslugeren i virkeligheden givet køb på de skarpe klimaholdninger for at komme tættere på magten i det parti, der bestemmer over ministerposterne? Det spørger vært Issa Mahmoud Jeppesen om, når Ida Auken er gæst i Slotsholmen. Du får også en analyse af, hvorfor antallet af løsgængere og partihoppere i Folketinget slår alle rekorder i denne valgperiode. Sidst i udsendelsen advarer en forsker om stor risiko for flere skandalesager som instruks - og minksagen, fordi embedsfolk ikke længere tør sige deres minister imod.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:25
  Slotsholmen

  Regeringens hemmelige klimaplan for landbruget

  Hvorfor må vi ikke få at vide, hvordan regeringen vil reducere landbrugets CO2-udslip? Det spørger Issa Mahmoud Jeppesen fødevare- og landbrugsminister Rasmus Prehn om i Slotsholmen. Regeringen har nemlig valgt at hemmeligholde sit færdige udspil på området. Statsministerens departementschef har enorm magt og indflydelse på regeringens håndtering af corona, viser en ny rapport. Tidligere departementschef Peter Loft kalder det i Slotsholmrn for en nyskabelse, at magten er blevet så centraliseret i statsministeriet. Hvordan kan Dansk Folkepartis Christian Langballe være en af de politisk udpegede dommere i rigsretssagen mod Inger Støjberg, når han på forhånd mener, hun er uskyldig. Det svarer partiet næstformand og jurist Morten Messerschmidt på. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:51
  Slotsholmen

  Hvad skal konservativ fremgang bruges til?

  Mens Venstre har haft travlt med at håndtere rigsretssag og valg af ny næstformand, er de Konservative steget i målingerne og i den seneste måling fra Epinion for DR, er partiet tæt på at være samme størrelse som Venstre. Hvad vil den Konservative formand Søren Pape Poulsen bruge fremgangen til, begynder han at drømme om statsministerposten og ser han det som en opgave at samle blå blok. Det spørger vi ham om i Slotsholmen. Da partierne blev enige om en milliarderstatning til minkavlerne. forlod Enhedslisten forhandlingslokalet, fordi de mente, at aftalen blev for dyr. Så gik SF med i aftalen. Det taler vi med SF's dyrevelfærdsordfører Carl Valentin om. Vi taler også med Jens Rohde, der tidligere på ugen forlod de Radikale på grund af politiske uenigheder på en række punkter. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:02
  Slotsholmen

  Farvel til Trump

  I denne uge har Donald Trump sagt farvel til Det Hvide Hus og vi har bedt udenrigsminister Jeppe Kofod se tilbage på de sidste fire år med Trump på præsidentposten. På søndag vælger Venstre ny næstformand, men samtidig er det et åbent spørgsmål, hvad den afgående næstformand Inger Støjberg pønser på. Vi spørger en tidligere rådgivere for partiet Venstre, hvilke muligheder hun har, hvis hun enten vælger at blive eller forlade partiet. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:35
  Slotsholmen

  Torsdag 14. jan. 2021

  Slotsholmen ser nærmere på de dilemmaer Socialdemokratiet og Venstre står overfor, når de skal afgøre, om de støtter en rigsretssag mod tidligere udlændinge - og integrationsminister Inger Støjberg. Det gør vi sammen med politisk kommentator Hans Engell og DR's politiske analytiker Jens Ringberg. De ser også på, hvilke aftryk en rigsretssag kan komme til at sætte på dansk politik. I sidste uge meddelte tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, at han har oprettet et politisk netværk, der har blikket rettet mod samarbejde henover midten i dansk politik. Men er det en mission, der kan lykkes? Det spørger vi tidligere folketingspolitiker Gitte Seeberg om. Hun var i 2007 med til at danne partiet Ny Alliance, der også drømte om et samarbejde henover midten Vært: Issa Mahmoud Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:22
  Slotsholmen

  Året der gik: Højdepunkter fra et bizart og dramatisk år i politik

  Den ene sensationelle dagsorden efter den anden har fyldt overskrifterne det forgange år i dansk politik. Fra Me Too til mink og naturligvis corona. Issa Mahmoud Jeppesen disker op med Slotsholmens bedste interviews, snakke og analyser fra det skæbnesvangre år 2020. Mød blandt andre Lars Løkke Rasmussen, en coronaramt ex-minister og en sundhedsordfører, der er skeptisk overfor vaccinen. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:02
  Slotsholmen

  Støjberg på vippen. Truslen om rigsret sætter spor i dansk politik

  Hvad betyder det for Venstre, for dansk politik og for Inger Støjberg, at hun læner sig op af en rigsretssag efter hård kritik fra Instrukskommissionen? Få svaret i Slotsholmen, hvor Issa Mahmoud får besøg af politisk analytiker Jens Ringberg og politisk journalist Nicolas Nielsen, der har fulgt afhøringerne om Inger Støjbergs ulovlige instruks om asylpar fra første række i Instrukskommissionen. Mattias Tesfaye svarer på kritiske spørgsmål om den liste over muslimske lande, som han vil til at lave indvandrerstatistik om. Og så får du to politiske iagttageres vidt forskellige analyser af, om det er smart eller dumt af Venstre at stå udenfor en ny, stor aftale om dansk politi. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:13
  Slotsholmen

  DF's sundhedsordfører: Jeg står ikke forrest i køen til vaccine

  Dansk Folkepartis sundhedsordfører Liselott Blixt kan godt forstå dem, der er skeptiske overfor en ny coronavaccine. Men undergraver hun dermed befolkningens vilje til at tage imod en vaccine, der skal redde liv og skaffe os af med restriktioner og påbud? Det spørgsmål stiller Issa Mahmoud Jeppesen i Slotsholmen. Du får også en analyse af, hvorfor vælgerne trods minkskandalen bliver hos Socialdemokratiet og Mette Frederiksen. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:13
  Slotsholmen

  Skader Venstre corona-kampen med krav om second opinion?

  Bliver befolkningens tillid til corona-restriktionerne udhulet, når Venstre kræver, at eksperter skal udfordre sundhedsmyndighedernes anbefalinger? Det spørgsmål stiller Issa Mahmoud Jeppesen, når han får besøg af Venstres sundhedsordfører, Martin Geertsen. Og så kommer tidligere minister Lars Christian Lilleholt i studiet og fortæller om at være så hårdt ramt af corona, at han frygtede for sit liv. Sidst i udsendelsen fortæller to sociologer, hvorfor de mener, at den bæredygtige stat er overlegen i forhold til både konkurrence- og velfærdsstaten. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:21
  Slotsholmen

  Massiv kritik af regeringens grønne kickstart

  Det er en ommer! Regeringens grønne skattereform bliver kritiseret af eksperter, erhvervsliv, støttepartier og opposition. Udspillet mangler den afgift på CO2, som er det mest effektive redskab, siger kritikkerne. Og det leverer alt for lidt CO2-reduktion, lyder det. Hvad siger skatteminister Morten Bødskov til kritikken? Få svaret, når Issa Mahmoud Jeppesen stiller ministeren de kritiske spørgsmål i Slotsholmen. Du får også analysen af Peter Kofods markante kritik af partitoppen i Dansk Folkeparti forud for partiet landsmøde. Og så giver en ekspert et indblik i, hvordan embedsværket arbejder, ovenpå kritikken af embedsfolks svigt i mink-skandalen. Vært er Issa Mahmoud Jeppesen

  Nyheder & Aktualitet
 • 54:12
  Slotsholmen

  Mink presser regeringen trods minister-offer

  Fødevareminister Mogens Jensen er gået af, men presset på regeringen fortsætter i sagen om regeringens ulovlige ordre om at aflive alle mink i Danmark. De blå partier vil stille statsminister Mette Frederiksen til ansvar og forlanger en stor kommissionsundersøgelse af skandalen. Slotsholmens Issa Mahmoud Jeppesen udfordrer de politiske ledere af Enhedslisten og Radikale Venstre på, om de også er klar til at undersøge sagen til bunds. Og så svarer de politiske analytikere Thomas Funding og Jens Ringberg på, hvad minksagen kommer til at betyde for regeringen og dansk politik. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen.

  Nyheder & Aktualitet
 • 31:43
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Stram Kurs

  - giver svar på, hvad partiet står for, hvor det kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har partiformand Rasmus Paludan og spidskandidat for Stram Kurs i Nordsjællands Storkreds, Casper Hansen, i studiet. Med udgangspunkt i Stram Kurs ideologi og historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står Stram Kurs for? Hvad vil de, og hvad foreslår de?

  Nyheder & Aktualitet
 • 37:40
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Alternativet

  - giver svar på, hvad Alternativet står for, hvor partiet kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har formand Uffe Elbæk og folketingskandidat Theresa Scavenius i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og afgørende begivenheder i Alternativets historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for i dag? Hvad vil det, og hvad foreslår det? Tilrettelagt af Thomas Buhl.

  Nyheder & Aktualitet
 • 36:23
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Liberal Alliance

  - giver svar på, hvad Liberal Alliance står for, hvor partiet kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har formand Anders Samuelsen og folketingsmedlem Laura Lindahl i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og afgørende begivenheder i Liberal Alliances historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for i dag? Hvad vil det, og hvad foreslår det? Tilrettelagt af Thomas Buhl.

  Nyheder & Aktualitet
 • 37:40
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Klaus Riskær Pedersen

  - giver svar på, hvad Klaus Riskær Pedersens parti står for og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har partistifter Klaus Riskær Pedersen og folketingskandidat Martin Nordstjerne Rasmussen i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og afgørende begivenheder i dets korte historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for i dag? Hvad vil det, og hvad foreslår det? Tilrettelagt af Thomas Buhl.

  Nyheder & Aktualitet
 • 29:16
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Kristendemokraterne

  - giver svar på, hvad Kristendemokraterne står for, hvor partiet kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har partiformand Stig Grenov og næstformand Isabella Arendt i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og afgørende begivenheder i Kristendemokraternes historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for? Hvad vil det, og hvad foreslår det? Tilrettelagt af Thomas Bugl.

  Nyheder & Aktualitet
 • 35:54
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Nye Borgerlige

  - giver svar på, hvad de Nye Borgerlige står for, hvor partiet kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har partiformand Pernille Vermund og Mikkel Bjørn Sørensen fra Nye Borgerliges Ungdom i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og korte historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for? Hvad vil det, og hvad foreslår det? Tilrettelagt af Thomas Buhl.

  Nyheder & Aktualitet
 • 38:08
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: SF

  - giver svar på, hvad de SF står for, hvor partiet kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har partiets tidligere formand Holger K. Nielsen og finansordfører Lisbeth Bech Poulsen i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og afgørende begivenheder i SF's historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for i dag? Hvad vil det, og hvad foreslår det? Tilrettelagt af Thomas Buhl.

  Nyheder & Aktualitet
 • 36:05
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Enhedslisten

  - giver svar på, hvad de Enhedslisten står for, hvor partiet kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har folketingspolitikerne Pelle Dragsted og Rosa Lund i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og afgørende begivenheder i Enhedslistens historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for i dag? Hvad vil det, og hvad foreslår det? Tilrettelagt af Thomas Buhl.

  Nyheder & Aktualitet
 • 36:47
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Det Radikale Venstre

  - giver svar på, hvad de radikale står for, hvor partiet kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har politisk leder Morten Østergaard og Andreas Steenberg i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og afgørende begivenheder i Radikale Venstres historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for i dag? Hvad vil det, og hvad foreslår det? Tilrettelagt af Thomas Buhl.

  Nyheder & Aktualitet
 • 37:43
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Det Konservative Folkeparti

  - giver svar på, hvad de Konservative står for, hvor partiet kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har justitsminister Søren Pape Poulsen og gruppeformand Mette Abildgaard i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og afgørende begivenheder i de Konservatives historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for i dag? Hvad vil det, og hvad foreslår det? Tilrettelagt af Thomas Buhl.

  Nyheder & Aktualitet
 • 35:40
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Dansk Folkeparti

  - giver svar på, hvad de Dansk Folkeparti står for, hvor partiet kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har tidligere partiformand Pia Kjærsgaard og retsordfører Peter Kofod i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og afgørende begivenheder i Dansk Folkepartis historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for i dag? Hvad vil det, og hvad foreslår det? Tilrettelagt af Thomas Buhl.

  Nyheder & Aktualitet
 • 37:37
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Venstre

  - giver svar på, hvad Venstre står for, hvor partiet kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen og skatteminister Karsten Lauritzen i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og afgørende begivenheder i Venstres historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for i dag? Hvad vil det, og hvad foreslår det? Tilrettelagt af Thomas Buhl.

  Nyheder & Aktualitet
 • 38:11
  Slotsholmen

  Partierne i Slotsholmen: Socialdemokratiet

  - giver svar på, hvad Socialdemokratiet står for, hvor partiet kommer fra, og hvad det går til valg på. Værterne Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg har socialdemokraterne Mogens Lykketoft og Peter Hummelgaard i studiet. Med udgangspunkt i partiets ideologi og afgørende begivenheder i Socialdemokratiets historie stiller værterne spørgsmålene: Hvad står partiet for i dag? Hvad vil de, og hvad foreslår de? Tilrettelagt af Thomas Buhl.

  Nyheder & Aktualitet