Der er ingen spilleliste eller indslag

Lige nu på P1
Orientering 16:07 - 18:05
Lige nu på P2
Amadeus 15:03 - 18:05
Lige nu på P3
Touren på P3 16:06 - 17:04
Lige nu på P4
Radio Rødgrød 16:03 - 16:50
Lige nu på P5
P5 Paletten 16:03 - 18:03
Lige nu på P6 Beat
Tidskapslen 15:03 - 18:03
Lige nu på P7 Mix
P7 MIX med... 15:03 - 17:03
Lige nu på P8 Jazz
Sommerjazzoom 15:03 - 17:03
Lige nu på Nyheder
Radioavisen 16:03 - 17:00

Slotsholmen

Sendt første gang d. 18. maj. 2017 kl. 09:05

Borgfreden er brudt, skandalerne om Skat skal nu kulegraves. Et flertal i Folketinget vil have ne...

Borgfreden er brudt, skandalerne om Skat skal nu kulegraves. Et flertal i Folketinget vil have nedsat en undersøgelseskommission, der skal se de seneste ni skatteministres gøren og laden efter i sømmene. Slotsholmen spørger den departementschef, der har siddet længst i Skatteministeriet, hvad vi kan vente os. Der skal bedre kontrol over, hvem der får dansk statsborgerskab, fortæller Naser Khader, der har sit forslag med i studiet. Og så spørger vi, hvad John F. Kennedy har betydet for danske politikere i anledning af præsidentens 100 års fødselsdag og en dansk bog om legenden, der netop er udkommet.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Mere Slotsholmen

Slotsholmen: Mette Frederiksen året der gik

29. jun. 2017 kl. 09:05
En af de helt store overraskelser i dansk politik i forårshalvåret var Socialdemokratiets stadig...
En af de helt store overraskelser i dansk politik i forårshalvåret var Socialdemokratiets stadig tættere alliance med Dansk Folkeparti. Hvad betyder den for stabiliteten af Lars Løkke Rasmussens regering, og hvad betyder den for samarbejdet i rød blok - og for en måske kommende Socialdemokratisk-ledet regering efter næste valg? Vi spørger en af hovedpersonerne. I en særudgave, inden Slotsholmen går på sommerferie, er Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, gæst i studiet i kælderen under Borgen til en snak med DR's politiske analytiker Jens Ringberg om alt fra forholdet til DF og rød blok til synet på EU og uddannelse. Slotsholmen er tilbage i vante rammer til august.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

22. jun. 2017 kl. 09:05
Folketinget har tilranet sig for meget magt og bevæger sig ind på regeringens områder som udøvend...
Folketinget har tilranet sig for meget magt og bevæger sig ind på regeringens områder som udøvende magt. Og det sætter centraladministrationen under voldsomt pres, mener uddannelses- og forskningsminister Søren Pind. Slotsholmen mødte ham til en snak under Folkemødet på Bornholm. Her sagde Søren Pind med et citat fra den nyvalgte franske præsident Emannuel Macron, at han savner kongen. Folketingets formand, Pia Kjærsgaard, savner arbejderne i Folketinget og overvejer at ringe med klokken, når der går sort akademikersnak i den fra talerstolen. Og apropos kongen, tog Slotsholmen til Christiansø, hvis administrator bestemmer det hele og således er den sidste rest af enevælden.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

15. jun. 2017 kl. 09:05
Ved sæsonens afslutning gør Slotsholmen status på et hæsblæsende politisk forår sammen med de pol...
Ved sæsonens afslutning gør Slotsholmen status på et hæsblæsende politisk forår sammen med de politiske ordførere fra Venstre og Socialdemokratiet. Vi spørger også - på baggrund af et to år gammelt citat fra Henrik Sass Larsen, der for nylig er dukket op - om politiske partier anno 2017 er blevet så topstyrede, at medlemsdemokratiet er ved at forsvinde - vi får besøg af Helle Thornings-Schmidts daværende rådgiver. DR's Folkemødevenetran Jens Ringberg er med direkte fra Allinge og giver en stemningsrapport fra dag ét på årets politiske festival.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

8. jun. 2017 kl. 09:05
Mens vi venter på den kommission, der skal kulegrave de mange skandaler i skat, tager Slotsholmen...
Mens vi venter på den kommission, der skal kulegrave de mange skandaler i skat, tager Slotsholmen debatten om de mange undersøgelseskommissioner med Pernille Skipper og Bertel Haarder. Kommissionerne er dyre, arbejder i lang tid og får sjældent politisk konsekvens, så hvad skal vi med dem? Vi tager også endnu engang fat på Finansministeriets regnemaskine - en afdelingschef i ministeriet møder en tidligere overvismand i Slotsholmen. Og så ser vi frem mod Folkemødet på Bornholm næste uge.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

1. jun. 2017 kl. 09:05
Kan man stole på Finansministeriets regnemaskine? Regner den partineutralt, eller er den med åren...
Kan man stole på Finansministeriets regnemaskine? Regner den partineutralt, eller er den med årene blev lidt for blå - eller rød? Slotsholmen spørger politikere fra S, EL og LA. Det gør vi, dagen efter årets længste debat i folketingssalen, som vi også samler op på. Vi retter også fokus mod statsminister Lars Løkke Rasmussen og hans situation lige nu. Slotsholmen sender samme dag som integrationsminister Støjberg skal i samråd i sagen om tvangsadskillelse af unge asylpar.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Vi anbefaler

En klassisk cocktail, der har oplevet noget af en renæssance i de senere år. Én mand har hel...

Naveed Baig, Islamisk Center og hospitalsimam underviser Line Knutzon & Christoffer Emil Bruun

En dramatisk og velfortalt historie om vilde og overnaturlige ting, der sker for 6 unge venner

Over en kold øl fortæller bl.a. Søren Espersen, Peter Seier Christensen og Niko Grünfeldt

Hør det nyeste og genopdager det ældste. Få overblik og nye jazzoplevelser

Thomas besøger Bodil Jørgensen. De taler om ildfluer, Kierkegaard & om at vise børn stjernerne

Temaer