Slotsholmen | P1 | DR
Sendetider

Næste udsendelse

P1, 25. jan. 2018 kl. 09:05

Slotsholmen

Sendt første gang d.

Borgfreden er brudt, skandalerne om Skat skal nu kulegraves. Et flertal i Folketinget vil have ne...

Borgfreden er brudt, skandalerne om Skat skal nu kulegraves. Et flertal i Folketinget vil have nedsat en undersøgelseskommission, der skal se de seneste ni skatteministres gøren og laden efter i sømmene. Slotsholmen spørger den departementschef, der har siddet længst i Skatteministeriet, hvad vi kan vente os. Der skal bedre kontrol over, hvem der får dansk statsborgerskab, fortæller Naser Khader, der har sit forslag med i studiet. Og så spørger vi, hvad John F. Kennedy har betydet for danske politikere i anledning af præsidentens 100 års fødselsdag og en dansk bog om legenden, der netop er udkommet.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Mere Slotsholmen

Slotsholmen

18. jan. 2018 kl. 09:05
Gennem det borgerlige projekt i 00'erne blev den økonomiske politik afkoblet fra værdi- og kultur...
Gennem det borgerlige projekt i 00'erne blev den økonomiske politik afkoblet fra værdi- og kulturdebatten, så man tabte begge dele. Det hævder forfatterne til en ny bog - de kommer i studiet og tager debatten med de konservatives Brian Mikkelsen. Er Dansk Folkeparti villig til at bryde loven i kampen om en stram udlændingepolitik? Vi spørger partiets integrationsordfører, Martin Henriksen, og så ser vi på feltet af nyudsprungne kandidater til europaparlamentsvalget i 2019.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

11. jan. 2018 kl. 09:05
Ingen partiledere i blå blok ville denne uge erkende, at de havde lidt nederlag, efter regeringen...
Ingen partiledere i blå blok ville denne uge erkende, at de havde lidt nederlag, efter regeringens ambition om store skattelettelser blev skrottet og paradigmeskiftet i udlændingepolitikken sparket til hjørne. Slotsholmen ser på rollefordelingen i den borgerlige familie og får besøg af en liberal ordfører. Marianne Jelved kommer i studiet i anledning af 25-året for Tamilsagen og taler om, hvad sagen har betydet for embedsapparat og de folkevalgte på Slotsholmen siden da.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

4. jan. 2018 kl. 09:05
Riv betonen op og ghettoerne ned, lød det i statsministerens nytårstale anno 2018 og de efterfølg...
Riv betonen op og ghettoerne ned, lød det i statsministerens nytårstale anno 2018 og de efterfølgende dage i medierne. Men hvad handlede talen ellers om, og hvad har tidligere statsministre sagt? Slotsholmen ser tilbage - og frem. For selvom det med statsministerens ord går 'ret godt', halter det ifølge Venstres Carl Holst slemt med at knække den negative sociale arv. Vi har desuden ringet til en reklamedirektør og får besøg i studiet af en tidligere spindoktor for at gennemgå forskellene på Lars Løkke Rasmussens og Mette Frederiksens brug af kampagner og sociale medier.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

28. dec. 2017 kl. 09:05
Der var sild, fiskefilet, medister, flæskesteg, rødkål og en enkelt julesalme, da Slotsholmen hol...
Der var sild, fiskefilet, medister, flæskesteg, rødkål og en enkelt julesalme, da Slotsholmen holdt julefrokost i studiet på Christiansborg for Bertel Haarder, Holger K. Nielsen og Pia Kjærsgaard. Der var også julebryg, som dog forblev urørt. Emnerne over frokosten var Mette Frederiksens og Kristian Thulesen Dahls forårsflirt, personalia i dansk politik, Trump, Nordkorea, #meToo, Brexit, burka, finanslovskrisen i blå blok og resten af året, der gik.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

21. dec. 2017 kl. 09:05
Hvor meget betyder personlige relationer i politik? Vi spørger en garvet politiker, der er nået h...
Hvor meget betyder personlige relationer i politik? Vi spørger en garvet politiker, der er nået helt til tops, og en rutineret spindoktor for en tidligere statsminister. I den sidste udsendelse før jul samler vi desuden op på finanslovsdramaet i den borgerlige familie - og på de personlige relationer dér. Og så har Slotsholmen besøgt en af de mere hårdtslående klubber på Christiansborg.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Evigt og uendeligt - Vi prøver at fatte det ufattelige

Curlingbørnene tager kosten i egen hånd

at Martin K fra Molsskolen forsvandt, fordi nogen sprættede hans elskede katte op...

De fleste kan lide det, men Louise på 26 år kan ikke. Hvad kan man gøre ved det?

Med Lars Seier Christensen, stifter af Saxo Bank & Nanna Gotfredsen, stifter af Gadejuristen

Rob Halford - en stille og rolig metalgud, som du kender fra Judas Priest. Ham kan vi li'!