Slotsholmen: Mette Frederiksen året der gik | P1 | DR

Der er ingen spilleliste eller indslag

Sendetider

Næste udsendelse

P1, 23. nov. 2017 kl. 09:05

Slotsholmen: Mette Frederiksen året der gik

Sendt første gang d.

En af de helt store overraskelser i dansk politik i forårshalvåret var Socialdemokratiets stadig...

En af de helt store overraskelser i dansk politik i forårshalvåret var Socialdemokratiets stadig tættere alliance med Dansk Folkeparti. Hvad betyder den for stabiliteten af Lars Løkke Rasmussens regering, og hvad betyder den for samarbejdet i rød blok - og for en måske kommende Socialdemokratisk-ledet regering efter næste valg? Vi spørger en af hovedpersonerne. I en særudgave, inden Slotsholmen går på sommerferie, er Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, gæst i studiet i kælderen under Borgen til en snak med DR's politiske analytiker Jens Ringberg om alt fra forholdet til DF og rød blok til synet på EU og uddannelse. Slotsholmen er tilbage i vante rammer til august.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Mere Slotsholmen

Slotsholmen

16. nov. 2017 kl. 09:05
Kommunal- og regionsvalget står for døren, og Jens Ringberg er vendt hjem efter en mindre tur til...
Kommunal- og regionsvalget står for døren, og Jens Ringberg er vendt hjem efter en mindre tur til valgmøder rundt om i landet for at berette om valgfeberen. Slotsholmen dykker ned i en række byer, hvor alt er på spil. Og så fylder Socialdemokratiets formand og statsministerkandidat rundt. Sammen med Altingets chefredaktør tegner vi et portræt af Mette Frederiksen i ugen, hvor hun fylder 40 år.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

9. nov. 2017 kl. 09:05
Slotsholmen fortsætter valgdækningen frem mod 21. november med at se på begrebet bykonger, ikke m...
Slotsholmen fortsætter valgdækningen frem mod 21. november med at se på begrebet bykonger, ikke mindst hvad man stiller op, hvis man sidder i opposition i en kommune, hvor borgmesteren har absolut flertal. Og hvad gør en minister, der bliver kaldt uduelig af en politisk kommentator, der også er lobbyist, og hvis kunde ikke kan få et møde med ministeren? Vi taler desuden om politisk teater og om en ny bog om det politiske håndværk.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

2. nov. 2017 kl. 09:05
Som optakt til valgdagen 21. november laver Slotsholmen oplysning til Borgerne om Regionerne - me...
Som optakt til valgdagen 21. november laver Slotsholmen oplysning til Borgerne om Regionerne - med regionernes grand old man, Bent Hansen, i studiet. Vi ser også på et af de mere ukendte hjørner af dansk politik; Begrebssekretariatet, og så har vi sendt Jens Ringberg i teatret.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

26. okt. 2017 kl. 09:05
Nedlæg efterlønnen. Så klart er budskabet til Christiansborg fra forbundet NNF's formand, Ole Weh...
Nedlæg efterlønnen. Så klart er budskabet til Christiansborg fra forbundet NNF's formand, Ole Wehlast. Brug i stedet pengene på en ny ordning til de nedslidte, der alligevel ikke indbetaler til efterlønsordningen, siger NNF-formanden i Slotsholmen. Vi anmelder Uffe Ellemann-Jensens seneste erindringsbog og tager hul på kommunalvalget - i dag ser vi på Københavns Kommune i lyset af de radikales spidskandidats farvel til posten. Og så spørger vi, hvad der er op og ned i regeringens syn på Exitcirklen.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

19. okt. 2017 kl. 09:05
'Slotsholmen' sender direkte fra DRs politiske redaktion i kælderen under Christiansborg. DRs pol...
'Slotsholmen' sender direkte fra DRs politiske redaktion i kælderen under Christiansborg. DRs politiske analytiker Bjarne Steensbeck fører an og er vært i kælderen, når de skarpeste journalister, eksperter og analytikere vil nørde politik. Her kan du følge demokratiet indefra, når politikere, deres rådgivere og mange flere gæster det åbne studie midt i DR's politiske redaktion.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Vi anbefaler

Volmer, Vibe, verdenspremierer og nye versioner

Den unge cellist præsentere her P2-værten Mathias Hammer for sin yndlingsmusik og sig selv

De få kvindelige rollemodeller på toppen af dansk erhvervsliv gør mig tvivl, om jeg kan

Fire timer om teksterne, maskinen og forretningen Taylor Swift

Kvindefrigørelsens spæde start, kønssygdomme florerer og skaber debat om kønsrollerne

I 2011 finder Thomas en sammenkrøllet lap papir i sin lomme. Kvindelig telefonstønner står der