Slotsholmen | P1 | DR
Sendetider

Næste udsendelse

P1, 25. jan. 2018 kl. 09:05

Slotsholmen

Sendt første gang d.

Dansk politik er sjovere end sit rygte. Humor bliver jævnligt brugt i politiske debatter i folket...

Dansk politik er sjovere end sit rygte. Humor bliver jævnligt brugt i politiske debatter i folketingssalen - til at bløde situationer op, til at udstille modparten, som stikpiller og som kække svar. Og så er der alle de ufrivilligt morsomme bemærkninger. Få et godt grin, når Huxi Bach gæster Slotsholmen i kælderen under Christiansborg. Og så ser vi frem mod en weekend med landsmøder i Nyborg, Herning og Aalborg.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Mere Slotsholmen

Slotsholmen

18. jan. 2018 kl. 09:05
Gennem det borgerlige projekt i 00'erne blev den økonomiske politik afkoblet fra værdi- og kultur...
Gennem det borgerlige projekt i 00'erne blev den økonomiske politik afkoblet fra værdi- og kulturdebatten, så man tabte begge dele. Det hævder forfatterne til en ny bog - de kommer i studiet og tager debatten med de konservatives Brian Mikkelsen. Er Dansk Folkeparti villig til at bryde loven i kampen om en stram udlændingepolitik? Vi spørger partiets integrationsordfører, Martin Henriksen, og så ser vi på feltet af nyudsprungne kandidater til europaparlamentsvalget i 2019.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

11. jan. 2018 kl. 09:05
Ingen partiledere i blå blok ville denne uge erkende, at de havde lidt nederlag, efter regeringen...
Ingen partiledere i blå blok ville denne uge erkende, at de havde lidt nederlag, efter regeringens ambition om store skattelettelser blev skrottet og paradigmeskiftet i udlændingepolitikken sparket til hjørne. Slotsholmen ser på rollefordelingen i den borgerlige familie og får besøg af en liberal ordfører. Marianne Jelved kommer i studiet i anledning af 25-året for Tamilsagen og taler om, hvad sagen har betydet for embedsapparat og de folkevalgte på Slotsholmen siden da.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

4. jan. 2018 kl. 09:05
Riv betonen op og ghettoerne ned, lød det i statsministerens nytårstale anno 2018 og de efterfølg...
Riv betonen op og ghettoerne ned, lød det i statsministerens nytårstale anno 2018 og de efterfølgende dage i medierne. Men hvad handlede talen ellers om, og hvad har tidligere statsministre sagt? Slotsholmen ser tilbage - og frem. For selvom det med statsministerens ord går 'ret godt', halter det ifølge Venstres Carl Holst slemt med at knække den negative sociale arv. Vi har desuden ringet til en reklamedirektør og får besøg i studiet af en tidligere spindoktor for at gennemgå forskellene på Lars Løkke Rasmussens og Mette Frederiksens brug af kampagner og sociale medier.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

28. dec. 2017 kl. 09:05
Der var sild, fiskefilet, medister, flæskesteg, rødkål og en enkelt julesalme, da Slotsholmen hol...
Der var sild, fiskefilet, medister, flæskesteg, rødkål og en enkelt julesalme, da Slotsholmen holdt julefrokost i studiet på Christiansborg for Bertel Haarder, Holger K. Nielsen og Pia Kjærsgaard. Der var også julebryg, som dog forblev urørt. Emnerne over frokosten var Mette Frederiksens og Kristian Thulesen Dahls forårsflirt, personalia i dansk politik, Trump, Nordkorea, #meToo, Brexit, burka, finanslovskrisen i blå blok og resten af året, der gik.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

21. dec. 2017 kl. 09:05
Hvor meget betyder personlige relationer i politik? Vi spørger en garvet politiker, der er nået h...
Hvor meget betyder personlige relationer i politik? Vi spørger en garvet politiker, der er nået helt til tops, og en rutineret spindoktor for en tidligere statsminister. I den sidste udsendelse før jul samler vi desuden op på finanslovsdramaet i den borgerlige familie - og på de personlige relationer dér. Og så har Slotsholmen besøgt en af de mere hårdtslående klubber på Christiansborg.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Laust Sonne har lagt trommestikkerne, mens Christian Hjelm deler gavmildt ud af anekdoterne

Manden bag Krigen og Kapringen mente, at et års pause var tiltrængt for at blive bedre

Er det mangel på forspil, er det hormonelt eller? Hvorfor sker det og hvorfor ikke?

En perlerække af årets vigtigste musikere, talenter og ildsjæle hyldes og underholder

Christian Bonde og Maria Fantino deler nysgerrighed, undren og tanker om at være ung anno 2018

Mød de største danske stjerner, hør hvordan de holder sig på toppen og den verden de lever i