Slotsholmen | P1 | DR
Sendetider

Næste udsendelse

P1, 21. dec. 2017 kl. 09:05

Slotsholmen

Sendt første gang d.

Dansk politisk seneste skud på stammen, Nye Borgerlige, holder landsmøde i weekenden. Partiets fo...

Dansk politisk seneste skud på stammen, Nye Borgerlige, holder landsmøde i weekenden. Partiets formand, Pernille Vermund, kommer i studiet under Borgen og fortæller, hvad partiet vil i Folketinget - ud over at stramme udlændingepolitikken. Ny bog om tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt har skabt debat om hendes eftermæle. Slotsholmen dykker ned i bogen, og så taler vi med Henrik Dahl, der efter Brexit har fået fornyet tro på Europa.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Mere Slotsholmen

Slotsholmen

14. dec. 2017 kl. 09:05
Regeringen stemmer selvfølgelig for sin egen finanslov, forsikrer statsminister Lars Løkke Rasmus...
Regeringen stemmer selvfølgelig for sin egen finanslov, forsikrer statsminister Lars Løkke Rasmussen. Liberal Alliances ministre og ordførere tager dog det forbehold, at en skatteaftale skal være på plads først. Slotsholmen vender seneste nyt i forhandlingerne, der nu foregår i Statsministeriet, og på livets gang i blå blok. To forskere fra Aarhus har foretaget et grundigt stykke arbejde om Anker Jørgensens regeringsperiode og giver et nuanceret bud på en ofte kritiseret statsminister. Og apropos Anker slutter vi af med Arbejdernetværket.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

7. dec. 2017 kl. 09:05
Med blot tre uger til jul er næste års finanslov stadig ikke faldet på plads. Dansk Folkeparti ha...
Med blot tre uger til jul er næste års finanslov stadig ikke faldet på plads. Dansk Folkeparti har krævet, at regeringen skiller forhandlingerne om finansloven og skattepakken ad. Det har Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen indtil nu afvist. Slotsholmen ser på krisemøderne, af statsministeren kaldet 'tilskæringsmøder'. Vi får desuden besøg af to tidligere rådgivere, der giver et indblik i hverdagen i Statsministeriet.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

30. nov. 2017 kl. 09:05
Slotsholmen samler op på kommunal- og regionsvalget og får besøg af en deltager i det sidste udes...
Slotsholmen samler op på kommunal- og regionsvalget og får besøg af en deltager i det sidste udestående slagsmål om en borgmesterpost. Skal hash legaliseres? Og skal danskerne stemme om det? Vi spørger en liberal politiker. Vi spørger også uddannelses- og forskningsminister Søren Pind, hvordan det går for den nu ét år gamle regering.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

23. nov. 2017 kl. 09:05
Venstre gik tilbage, Socialdemokratiet gik frem, Dansk Folkeparti fik ingen borgmesterposter, og...
Venstre gik tilbage, Socialdemokratiet gik frem, Dansk Folkeparti fik ingen borgmesterposter, og Alternativet fik trods en række møgsager et godt valg. Slotsholmen dykker ned i tirsdagens valg til byråd og regionsråd. Alternativets gruppeformand lægger vejen forbi kælderen under Christiansborg og taler om, hvad der gik så galt, ikke med valget, men med de mange uheldige sager i og omkring partiets sekretariat på Christiansborg.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Slotsholmen

16. nov. 2017 kl. 09:05
Kommunal- og regionsvalget står for døren, og Jens Ringberg er vendt hjem efter en mindre tur til...
Kommunal- og regionsvalget står for døren, og Jens Ringberg er vendt hjem efter en mindre tur til valgmøder rundt om i landet for at berette om valgfeberen. Slotsholmen dykker ned i en række byer, hvor alt er på spil. Og så fylder Socialdemokratiets formand og statsministerkandidat rundt. Sammen med Altingets chefredaktør tegner vi et portræt af Mette Frederiksen i ugen, hvor hun fylder 40 år.
Vært: Bjarne Steensbeck.

Lyt med, når Katinka skriver sin hidtil mest håbefulde kærlighedssang

Det er svært for en kvinde at bryde "glasloftet", hvor midaldrende mænd ansætter hinanden

Karl har haft et brændende ønske om at hjælpe sin far ud af sit mangeårige alkoholmisbrug

Når Sneen Falder, Jul i Angora, Jul Det’ Cool og historierne bag - 100% jul!

Anders Lund Madsen har ikke julet siden Poul & Nulle puttede den ned i hullet i 1980