Sneblind 2:4

Sendt første gang d.

Peter Mygind spiller Anders i radiothrilleren Sneblind. Anders er taget til Norge med sine to sønner Lasse og Rasmus. Nu skal der satme bestiges bjerge og bare være max kvalitetstid. Men særligt Lasse er ikke helt med på den plan. Han brokker sig og i raseri over drengens surhed efterlader Anders ham ved foden af fjeldet og fortsætter til toppen med Rasmus. Anders og Rasmus bliver forsinket af en snestorm, og da de endelig når ned, er Lasse væk. Anders vælger ikke at fortælle til politiet at han efterlod Lasse. Heller ikke drengenes mor, der er hjemme i Danmark, fortæller han noget til. Las...

Peter Mygind spiller Anders i radiothrilleren Sneblind. Anders er taget til Norge med sine to sønner Lasse og Rasmus. Nu skal der satme bestiges bjerge og bare være max kvalitetstid. Men særligt Lasse er ikke helt med på den plan. Han brokker sig og i raseri over drengens surhed efterlader Anders ham ved foden af fjeldet og fortsætter til toppen med Rasmus. Anders og Rasmus bliver forsinket af en snestorm, og da de endelig når ned, er Lasse væk. Anders vælger ikke at fortælle til politiet at han efterlod Lasse. Heller ikke drengenes mor, der er hjemme i Danmark, fortæller han noget til. Lasse skal bare findes.
Medvirkende: Peter Mygind, Thor Støvelbæk, Otto Giacomello, Baard Owe, Laura Drasbæk, Laura Bro, Casper Sloth og Henrik Holmen.
Manuskript: Christoffer Örnfelt.
Instruktør: Thomas Bjerregaard Nielsen.
Teknik: Helga Prip.
Producent: Dorthe Riis.

Mere Sneblind

0:30:44

Dansk-libaneser står bag helt nyt terrorvåben til Islamisk Stat

0:26:00

Kød eller ikke kød - vi prøver at finde hoved og hale i madkampen

0:27:06

Thomas og Susanne skal forsøge at leve med hinanden som eks'er

0:28:07

Sara frygter at hendes mors bipolare sindslidelse er arvelig

0:40:01

16-årige TopGunn løber rundt i røg og tåregas og Kidd er fængslet!

0:19:58

Hvorfor vil 24-årige Olcay giftes med sin kusine i Tyrkiet?