Live kanaler

Svenske tilstande

Er svenskerne besat af feminisme? Hvorfor er de så sjove at drille? Og er den humanistiske stormagt ved at blive fremmedfjendsk? Det undersøger DR's Europa-korrespondent, Anna Gaarslev, i podcastserien "Svenske Tilstande" frem mod valget i Sverige d. 9. september. God fornøjelse med denne eller én af de mange andre P1 Podcastserier.

Nyheder & Aktualitet

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 28:06
  Svenske tilstande

  1:5 - Jonatan Spang

  Komikeren Jonatan Spang gik viralt i Sverige, da han lavede grin med svenskernes politiske korrekthed i sit program, "Tæt på Sandheden". Men hvorfor er svenskerne så sjove at lave grin med? Det forsøger DR's Europa-korrespondent, Anna Gaarslev, at finde svar på i podcastserien "Svenske Tilstande".

  Nyheder & Aktualitet
 • 28:53
  Svenske tilstande

  2:5 - Ole Ryborg

  Kan man tale politik under en elgjagt? Stemmer svenskerne længere mod fløjene? DR's EU-korrespondent, Ole Ryborg, oplever, at svenskere for første gang taler åbent om deres støtte til det højrenationale Sverigesdemokraterne. Hør med når DR's Europa-korrespondent, Anna Gaarslev, taler med sin korrespondentkollega i podcastserien "Svenske Tilstande".

  Nyheder & Aktualitet
 • 27:20
  Svenske tilstande

  3:5 - Katrine Wiedemann

  Sverige, landet hvor alle "tanker har en kusse". Teater- og filminstruktør Katrine Wiedemann mener, at feminismen og kvindekønnet gennemsyrer svensk scenekunst, og det begrænser kunsten. Hør med i podcastserien "Svenske Tilstande" med vært Anna Gaarslev, DR's Europa-korrespondent.

  Nyheder & Aktualitet
 • 18:25
  Svenske tilstande

  4:5 - Mads Fuglede

  Har de svenske kanelbullar for lidt fyld, og er Sverige i virkeligheden helt fortabt? Folketingspolitiker for Venstre Mads Fuglede mener ikke, man kan redde tilliden til det svenske velfærdsprojekt. Men hvad vil Sverige så blive til? Hør med i podcastserien "Svenske Tilstande" med DR's Europa-korrespondent, Anna Gaarslev, som vært.

  Nyheder & Aktualitet
 • 27:28
  Svenske tilstande

  5:5 - Jakob Steen Olsen

  Svenskerne har Abba, vi har Aqua. Svenskerne har Volvo, vi har en falleret Ellert. Har Danmark et mindreværdskompleks over for vores naboland Sverige? Debattør og teaterredaktør på Berlingske Jakob Steen Olsen mener, at svenskerne kigger på os som "en vandartet lillebror." Hør med i podcastserien "Svenske Tilstande" med vært Anna Gaarslev, DR's Europa-korrespondent.

  Nyheder & Aktualitet