Live kanaler

Tæt på Tæt på sandheden

Kom med helt ind i redaktionslokalet, når holdet bag DR'2 'Tæt på sandheden' diskuterer, vinkler og griner af ugens historier. Hvad kan blive til jokes og sketches? Hvad ryger i skraldespanden? Og hvem er Jonatan Spangs medsammensvorne? Du lytter dig frem til svarene i 'Tæt på tæt på sandheden'.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 21:45
  Tæt på Tæt på sandheden

  Åh, Britta-datter

  I sidste afsnit af podcasten er Camilla vendt hjem fra Japan, hvor hun har oplevet ting og sager. Der er ironi om ironi og en måske-ironisk Hella Joof. Danske Bank-whistlebloweren er indiskutabelt en kæmpe rockstjerne. Og så sidder redaktionen i lidt af en klip-pine med ugens program.

  Underholdning
 • 25:31
  Tæt på Tæt på sandheden

  Britta, Stritter og dyre kontorer

  Britta Nielsen er igen højt på dagsordenen. Nu er medietrenden, at det er synd for Britta. Desuden ville svindelsagen måske ikke have fundet sted, hvis ikke Brittas oldemor havde haft fnat. Det handler også om, hvor mange penge man kan bruge på kontorindretning, og om nymfeparakitten Stritter, der kom af dage i en neglerelateret ulykke i baglokalet i Bonnies Dyrecenter.

  Underholdning
 • 15:45
  Tæt på Tæt på sandheden

  Fodboldvold og komikrobotter

  Camilla er taget til Japan, og Britta Nielsen er blevet fanget. Vi kommer forbi Watson-robotten 'Dorthe', som efter sigende er i stand til at komponere musik, skrive filmmanuskripter og at affyre missiler. Kan den også lave komik? Det handler desuden om Bech-Bruun-sagen, og om midtvejsvalget, hvor Donald Trump mener, at han sejrede - men gjorde han det? Den mest åbenlyse bandekriminalitet foregår måske ikke engang på Nørrebro, men omkring fodboldstadions hver søndag.

  Underholdning
 • 23:41
  Tæt på Tæt på sandheden

  Når katten er ude...

  Jonatan optager julekalender, og op til flere veganere har haft indvendinger mod sidste uges program. Camilla har været på Borgen og forsøgt at hive undskyldninger ud af flere tidligere skatteministre, men alt hun fik var voksenskældud. Det handler også om iranere, om Watson og om en svensk indkøbsvogn.

  Underholdning
 • 23:18
  Tæt på Tæt på sandheden

  Mordet på Khashoggi

  Danske Bank-demoen er aflyst. Khashoggi, journalisten fra Saudi Arabien, er ikke længere i blandt os, men hvordan afdækker redaktionen dén sag, som er så omfattende, kompleks og international? Spontan cameo fra komiker-kollega. Et ekstra vrid på Mint-sagen. Camilla Boraghi skal til Japan, og Jonatan har modtaget nærgående beskeder efter Vermund-sketchen.

  Underholdning
 • 25:05
  Tæt på Tæt på sandheden

  Inden Nikos farvel

  Blot få timer før Niko Grünfeld trak sig som kultur- og fritidsborgmester i København, optog en lykkeligt uvidende redaktion deres ugentlige podcast. De gennemgår Niko-sagen med deres daværende viden, men må som følge af sagens udvikling sadle om inden søndagens program. Hvordan, vides endnu ikke. Derudover runder redaktionen DFs cockblocking, Jon Stewarts besøg i Danmark og Britta Nielsens spejlbillede.

  Underholdning
 • 20:35
  Tæt på Tæt på sandheden

  Ghita og Britta

  Ghitas Nørbys efterdønninger mærkes stadig en lille smule på redaktionen, som dog drøner videre, så de kan arbejde sig igennem hele Palle, Polle og Ruth-castet. En ældre dame har fusket noget så gevaldigt og er strøget direkte ind i manus. Farlige væddemål bliver indgået, en følsom sag bliver overvejet og Lars Løkke er Danmarks Farao.

  Underholdning
 • 17:17
  Tæt på Tæt på sandheden

  Kinesere og Kvotekonger

  Redaktionen er spændt, fordi Ghita Nørby skal medvirke i ugens program. Kineserne er sure på ingen ringere end vores elskede søsterland, Sverige. Kvotekongerne laver sketches, og så er der nye hacking-sheriffer i byen.

  Underholdning
 • 23:42
  Tæt på Tæt på sandheden

  Ver-i-munden

  Jonatan og Vermund skabte overskrifter med deres tungekys i sæsonens første episode af 'Tæt på sandheden' på DR2, og redaktionen kommer med reaktioner på reaktionerne. Jonatan kan, modsat samtlige folketingspolitikere i dette land, ikke lide e-sport. Eller sport i det hele taget. Eller spil. Praktikant-Camilla har været til et hyggeligt Danske Bank-pressemøde, og svenskerne har trådt kineserne over tæerne.

  Underholdning
 • 15:19
  Tæt på Tæt på sandheden

  Pilot

  Piloten er skudt afsted med 10.000 mikrofoner og lydudstyr. Redaktionen er tilbage i satiremøllen, og nyhedsstrømmen gør sig allerede til. På en måde kunne man kalde denne uge for 'Kæmpekoncernernes storhed og fald' - det er stramme tider for Danske Bank og DR. Og for den katolske kirke. MC er en drillepind og Jonatan og Morten er i hopla.

  Underholdning