Live kanaler

Flugten fra folkeskolen

Folkeskolen er under pres og har i de senere år oplevet et massivt frafald. Hvert femte barn går i dag i en anden skole end folkeskolen. I programserien 'Flugten fra folkeskolen' tager vi på opdagelse for at finde ud af, hvorfor forældre vælger folkeskolen fra, og hvad det er, de i stedet vælger til.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 27:08
  Flugten fra folkeskolen

  Flugten fra folkeskolen 1:3

  Folkeskolen er under pres og har i de senere år oplevet et massivt frafald. Hvert femte barn går i dag i en anden skole end folkeskolen. I programserien 'Flugten fra folkeskolen' tager vi på opdagelse for at finde ud af, hvorfor forældre vælger folkeskolen fra, og hvad det er, de i stedet vælger til. Tilrettelægger: Signe Bjerre. Klip: Anne Lundager. Redaktør: Karen Albertsen. Produceret af Munck Studios København. (Sendt første gang 28. oktober).

  Kultur
 • 27:03
  Flugten fra folkeskolen

  Flugten fra folkeskolen 2:3

  Folkeskolen er under pres og har i de senere år oplevet et massivt frafald. Hvert femte barn går i dag i en anden skole end folkeskolen. Et af alternativerne til folkeskolen er landets mange privatskoler. En af dem er Kolding Realskole, som Signe Bjerre besøger. Især fremhæver forældre, at det er skolens traditionelle værdier, de korte skoledage og det lave elevtal, der trækker. Tilrettelægger: Signe Bjerre. Klip: Anne Lundager. Redaktør: Karen Albertsen. Produceret af Munck Studios København for DR. (Sendt første gang 4. november).

  Kultur
 • 27:30
  Flugten fra folkeskolen

  Flugten fra folkeskolen 3:3

  Folkeskolen er under pres og har i de senere år oplevet et massivt frafald. Hvert femte barn går i dag i en anden skole end folkeskolen. I programserien 'Flugten fra folkeskolen' tager vi på opdagelse for at finde ud af, hvorfor forældre vælger folkeskolen fra, og hvad det er, de i stedet vælger til. Tilrettelægger: Signe Bjerre. Klip: Anne Lundager. Redaktør: Karen Albertsen. Produceret af Munck Studios København. (Sendt første gang 11. november).

  Kultur