Live kanaler

Verdenspressen

"Verdenspressen" dykker hver søndag ned i nogle af mediernes vigtigste internationale historier og sætter spot på ugen, der gik, i verden omkring os.

Nyheder & Aktualitet

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 57:06
  Verdenspressen

  Søndag 22. dec. 2019

  "Verdenspressen" dykker hver søndag ned i nogle af mediernes vigtigste internationale historier og sætter spot på ugen, der gik, i verden omkring os.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:06
  Verdenspressen

  Søndag 15. dec. 2019

  Greta Thunberger en "møgunge", mener den brasilianske præsident - men i så fald en vigtig en af slagsen, ifølge magasinet Time, som har udnævnt hende til årets person. Og hun er ikke den eneste unge kvinde, som sætter sit præg i de internationale medier. Laks, pandaer og 5G-netværk. Hvordan gennemskuer man en verden, hvor slet skjult pression, diplomatiske forviklinger og handelssanktioner flettes med sikkerhedspolitiske motiver? Er de skrevne og uskrevne regler, som plejer at drive verden, sat ud af kraft - eller ved vi bare mere om, hvad der foregår, end tidligere? Det taler vi blandt andet om i søndagens udgave af Verdenspressen, hvor gæsterne er Lykke Friis, direktør Tænketanken Europa, Jonas Parello-Plesner, direktør i Alliance of Democracies Foundation og Kristian Mouritzen, sikkerhedspolitisk korrespondent, Berlingske. Vært: Mette Vibe Utzon.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:04
  Verdenspressen

  Søndag 8. dec. 2019

  Nato fyldte 70 forleden, men peger jubilæet fremad? Og kan Vestens ledere blive ved med at overbevise befolkningerne om, at vi skal bruge så mange penge på en militæralliance, som ikke forhindrer Putin i aggressioner i Ukraine? Op mod en million mennesker går på gaden i generalstrejken i Frankrig på grund af planerne om en pensionsreform, som flere politikere har knækket halsen på før Macron - hvad er udsigterne? Det taler vi blandt andet om i søndagens udgave af Verdenspressen, hvor gæsterne er Mikkel Vedby Rasmussen, institutleder for statskundskab, Københavns Universitet, Ole Damkjær, pressechef i Mellemfolkeligt Samvirke og Ulrik Bie, økonomisk redaktør på Berlingske. Vært: Mette Vibe Utzon.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:13
  Verdenspressen

  Søndag 1. dec. 2019

  Verdenspressen ser på NATO-topmødet i den kommende uge og på en alliance i splid med sig selv. Vi taler også om amerikansk politik med fokus på de økonomiske konsekvenser af, hvis demokraterne vinder næste års præsidentvalg. For flere analytikere frygter at aktiekurserne vil styrtdykke, hvis det sker. Og så skal vi til Black Friday, som igen i år ventes at slå nye rekorder i USA, mens flere franske politikere vil have udsalget forbudt, fordi forbrugshysteriet gør klimakrisen endnu værre. Gæsterne er: Frederik Engholm, chefstrateg i Nykredit, Anne Alling, journalist, bosat i USA, og Peter Viggo Jakobsen, lektor ved Forsvarsakademiet. Vært: Louise Windfeld-Høeberg.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:07
  Verdenspressen

  Søndag 24. nov. 2019

  "Verdenspressen" dykker hver søndag ned i nogle af mediernes vigtigste internationale historier og sætter spot på ugen, der gik, i verden omkring os.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:04
  Verdenspressen

  Søndag 17. nov. 2019

  Fremmedkrigere - uønskede selv i ingenmandsland. Erdogan i Washington. Årsdag for "De gule veste" i gaderne. Og anti-semitisme i Europa. Det taler vi blandt andet om i søndagens udgave af Verdenspressen, hvor gæsterne er Anders Ladekarl, Generalsekretær i Røde Kors i Danmark, Leif Nielsen, branchedirektør i Dansk Industri og Cecilie Felicia Stokholm Banke, seniorforsker i udenrigspolitik på Dansk Institut for Internationale Studier. Vært: Mette Vibe Utzon.

  Nyheder & Aktualitet
 • 56:59
  Verdenspressen

  Søndag 10. nov. 2019

  I dag ser vi nærmere på de store protester der bølger hen over Irak. Derudover er vi også direkte igennem til Spanien, hvor separatister og nationalister, og alle andre stemmeberettigede spaniere i dag går til valg. Gæster: Thomas Ubbesen, Sanne Gram og Rasmus Boserup. Vært: Tue Blædel.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:06
  Verdenspressen

  Søndag 3. nov. 2019

  Danmark fulgte FN's havretskonventioner og sagde ja til Nord Stream 2. Men hvorfor gør det ukrainerne så bekymrede? Hvad er det for et land, flertallet af briterne ønsker - eller frygter - efter Brexit? Og hvordan står det til med det internationale retssamfund, når USA slår en eftersøgt terrorist ihjel uden at stille ham for en domstol? Det diskuterer vi blandt andet denne søndag i Verdenspressen - med International konsulent i FH (Fagbevægelsens hovedorganisation), Peter Walldorff, udlandsredaktør på Kristeligt Dagblad, Kerrin Linde, og direktør for Udenrigspolitisk Selskab, Charlotte Flindt Pedersen. Vært: Mette Vibe Utzon.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:05
  Verdenspressen

  Søndag 27. okt. 2019

  Libanon, Chile, Algeriet, Frankrig, Ecuador, Hong Kong. For blot at nævne nogle. Bedst, som man troede, at folkelige protester og demonstrationer med bannere og tilråb var noget, der hørte fortiden til, går de i gaderne mange steder rundt om i verden lige nu. Hvad har de tilfælles - de folkelige protester verden over? Og er det et udtryk for afmagt eller det modsatte, når helt almindelige borgere råber højt i gaderne? Det taler vi blandt andet om i Verdenspressen med Folkekirkens Nødhjælps generalsekretær, Birgitte Qvist-Sørensen, seniorforsker i udenrigspolitik på Dansk Institut for Internationale Studie, Louise Riis-Andersen og Berlingskes økonomiske redaktør, Ulrik Bie. Vært: Mette Vibe Utzon.

  Nyheder & Aktualitet
 • 56:05
  Verdenspressen

  Søndag 20. okt. 2019

  På en uge hvor bølgerne er gået højt verden over, stiller vi direkte om til både frontlinjen i Tyrkiet og til frontlinjen i britisk politik. Derudover kommer vi også omkring uafhængighedskampen i Catalonien. Gæster: Stuart Ward, professor i historie og institutleder på Saxo Instituttet, Anne Sofie Allarp, kommentator på Berlingske - og tidl. international redaktør på Radio 24 Syv, Michael S. Lund, DRs Mellemøstkorrespondent og Jakob Illeborg, Informations korrespondent i London. Vært: Tue Blædel.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:07
  Verdenspressen

  Søndag 13. okt. 2019

  I dag tales der om Tyrkiets sikkerhedszone og angreb i det nordlige Syrien. Hvilket ansvar har USA og Europa i denne konflikt? I denne uge tweetede direktøren hos NBA-holdet Houston Rockets, Daryl Morey, sin støtte til demonstranterne i Hong Kong. Dette tweet blev hurtigt fjernet. Er international økonomi bare større end international politik? Afslutningsvis kommer der afrikanske toner fra Bobi Wine, der er popstjerne i Uganda, og synger kritiske sange mod præsidenten. Hvordan står det til i Uganda? Medvirkende: Ida Ebbensgaard, udlandsredaktør på Berlingske. Stig Jensen, lektor på Center for Afrika Studier på Københavns Universitet. Thomas Ubbesen, forfatter og tidligere korrespondent. Vært: Tue Blædel.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:01
  Verdenspressen

  Søndag 6. okt. 2019

  Riget i midten - af verdensøkonomien og handelskrige, urolighederne i Hong Kong og nu - om ikke i midten, så i hvert fald også en del af Trumps forsøg på at henlede opmærksomheden på sin politiske konkurrent til det kommende præsidentvalg, demokraten Joe Biden. Det er blandt de brændende emner i den internationale presse, vi skal diskutere i denne søndags udgave af Verdenpressen på P1. Gæster: Anne Knudsen, forfatter, Steen Jakobsen, CIO Saxo Bank og Philip Christian Ulrich, Kongressen.com. Vært: Mette Vibe Utzon.

  Nyheder & Aktualitet
 • 56:07
  Verdenspressen

  Søndag 29. sep. 2019

  Pippi - og Greta. Hvad er det med svenske halvstore piger med fletninger, som siger ting på en måde, som nogle voksne ikke bryder sig om? Verdenspressen på P1 dykker blandt andet ned i FNs klimakonference, planerne om en rigsretssag mod Trump i USA - med Ukraine som modvillig birolleindehaver, Boris og Brexit og den aftale om at tage imod og fordele flygtninge og migranter fra de skibe, der når Italiens kyst, som blev indgået i Malta i denne uge. Gæster: Andreas Kamm, ærespræsident for Dansk Flygtningehjælp, Kristian Mouritzen, sikkerhedspolitisk korrespondent på Berlingske og Jens Worming, udenrigskommentator på Kristeligt Dagblad og Partner & direktør i Policy Group. Vært: Mette Vibe Utzon.

  Nyheder & Aktualitet
 • 56:06
  Verdenspressen

  Søndag 22. sep. 2019

  Vi taler om det slagsmål som Iran, Saudi Arabien, USA og Yemen udkæmper i disse dage. Et slagsmål der indeholder olie, droner, gengældelsesangreb og trusler om fuldkommen krig. Derudover kommer vi også omkring Trudeaus "brownfacing", og nogle af de udfordringer som den nye EU kommission står over for. Gæster: Anna Liback, Ulrik Bie og Julie Hassing Nielsen. Vært: Tue Blædel.

  Nyheder & Aktualitet
 • 56:39
  Verdenspressen

  Søndag 15. sep. 2019

  I dag taler vi om én af verdenshistoriens mest omtalte konflikter, som på det seneste er gledet lidt i baggrunden. Men i denne uge trådte konflikten mellem Israel og Palæstina dog igen frem i spotlightet. Derudover så skal vi til USA og se på en stor sejr for Trump. Og så har vi en reporter i Tunesien, hvor der er valg i dag. Gæster: Christian Friis Bach, tidligere udviklingsminister og generalsekretær for Dansk Flygtningehjælp. Helle Malmvig, seniorforsker ved DIIS. Phillip Christian Ulrich, udenrigsredaktør på Kongressen.com. Vært: Tue Blædel.

  Nyheder & Aktualitet
 • 56:09
  Verdenspressen

  Søndag 8. sep. 2019

  Hvordan vil det påvirke dialogen mellem Iran og USA, hvis Iran får sit atomvåben? Og findes hard brexit overhovedet i virkeligheden, eller er det bare tankespind? Svarene giver vi i dagens program. Gæster: Per Stig Møller, Ole Ryborg og Anne Sofie Allarp. Vært: Tue Blædel.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:03
  Verdenspressen

  Søndag 23. dec. 2018

  Denne søndag i Verdenspressen dykker Mette Vibe Utzon ned i året, der kommer i den internationale presse sammen med seniorforsker ved DIIS, Helle Malmvig, global korrespondent for Politiken, Jesper Thobo-Carlsen, og chefstrateg i Nykredit, Frederik Engholm. Hvordan bliver f.eks. magtspillet i Mellemøsten i, nu hvor USA tager brikkerne af skakbrættet i Syrien og Afghanistan? Vi forsøger at kigge i krystalkuglen, for det, der kan blive et ligeså tumultarisk år, som det foregående. Vært: Mette Vibe Utzon.

  Nyheder & Aktualitet
 • 55:53
  Verdenspressen

  Søndag 16. dec. 2018

  Denne søndag er det Anders Ladekarl fra Dansk Røde Kors, Charlotte Flindt Pedersen fra Det Udenrigspolitiske Selskab og Informations udlandsredaktør Emil Rottbøll, som vender verdens gang i medierne i Verdenspressen. Vi dykker ned i historierne om de spinkle håb for Yemen, hvordan det ser ud for klimaet efter COP 24, og spørger om FNs nyligt vedtagne migrations pagt er et lille lys i mørket? Vært: Mette Vibe Utzon.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:09
  Verdenspressen

  Søndag 9. dec. 2018

  Alles øjne er stift rettet mod det britiske parlament, som på tirsdag stemmer om May's forslag til en Brexit-aftale med EU. Trods alle odds står May stadig på benene, skønt alt tegner til et nederlag for hende. Hvad følger efter et nej til hendes Brexit-aftale? Det totale kaos? Det spørger Mette Vibe Utzon om i Verdenspressen på søndag, når vi bladrer i de internationale medier i selskab med tidl. udenrigsminister Per Stig Møller, branchedirektør i Dansk Industri Leif Nielsen og tidl. chefredaktør på Weekendavisen, Anne Knudsen. Vært: Mette Vibe Utzon.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:05
  Verdenspressen

  Søndag 2. dec. 2018

  Denne søndag i Verdenspressen diskuterer Louise Windfeld-Høeberg ugens internationale nyheder i selskab med Anne Sofie Allarp, international redaktør og vært på Radio24syv, Philip Christian Ulrich, udenrigsredaktør på Kongressen.com og Jens Ringsmose, chef for institut for militære operationer på Forsvarsakademiet. I weekenden mødes statscheferne fra verdens største, og mest magtfulde, økonomier i Argentina. Og der er lagt op til drama på flere fronter, når Trump, Putin, Xi og Saudi-Arabiens kronprins bin Salman sidder ved samme bord. Og så ser vi også på den sprængfarlige konflikt mellem Ukraine og Rusland. Vært: Louise Windfeld-Høeberg.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:00
  Verdenspressen

  Søndag 25. nov. 2018

  "Verdenspressen" dykker hver søndag ned i nogle af mediernes vigtigste internationale historier og sætter spot på ugen, der gik, i verden omkring os. Vært: Mette Vibe Utzon.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:00
  Verdenspressen

  Søndag 18. nov. 2018

  Brexit - what just happend? Skriver BBC i et forsøg på at forklare briterne om, hvad i alverden det er, der sker i Storbritannien i disse dage. Det spørger vi også om i Verdenspressen i selskab med udlandsredaktør på Weekendavisen Ole Nyeng, Henrik Grunnet, International Media Support og økonomisk redaktør på Berlingske, Ulrik Bie. Hvor meget er der tilbage af Mays regering søndag? Hvad betyder en toldunion i grunden - for briterne og for alle os andre? Og hvad sker der, hvis briterne siger nej til deres egen aftale? Vært: Mette Vibe Utzon.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:00
  Verdenspressen

  Søndag 11. nov. 2018

  Vi markerer 100 årets for våbenstilstanden i første verdenskrig og ser nærmere på et mere og mere EU-skeptisk Polen, der også fylder 100 år i dag. Efterdønningerne fra det amerikanske midtvejsvalg præger stadig overskrifterne i verdenspressen og det samme gør to tyske politikere, den afgående kansler Angela Merkel og den ukendte Manfred Weber, som de konservative i Europa-Parlamentet vil have som ny kommissionsformand. Dagens panel består af Flemming Splidsboel, seniorforsker ved Dansk institut for internationale studier, Jonas Parello-Plesner, seniorfellow i tænketanken Hudson instituttet i Washington DC, og Lukas A. Lausen er formand for Udenrigspolitisk Selskabs ungdomsafdeling U35. Vært: Louise Windfeld-Høeberg.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:00
  Verdenspressen

  Søndag 4. nov. 2018

  Hvem skal være kansler i Tyskland efter Merkel, og hvem vil resten af Europa foretrække som EU's de facto leder? Det diskuterer chefstrateg i Nykredit, Frederik Engholm, international korrespondent på Politiken, Jesper Thobo-Carlsen og Peter Walldorff fra LO's internationale afdeling i Verdenspressen denne søndag. Vi zoomer også ind på slutspurten i den amerikanske midtvejsvalgkamp, Brasiliens nye præsident, som er i en klasse for sig og på, hvordan filippinske chauffører er havnet i EU - i en uhumsk containerlejr i Padborg? Vært: Mette Vibe Utzon.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:00
  Verdenspressen

  Søndag 28. okt. 2018

  Migrantkaravane, rørbomber og et dybt splittet USA - valgkampen frem mod midtvejsvalget spidser til. Hvordan udnytter Trump begivenhederne i spidsen for sin egen politiske karavane? Det diskuterer Mette Vibe Utzon i denne søndags udgave af Verdenspressen i selskab med udlands- og tech-redaktør på Politiken, Michael Jarlner, Tyskland-korrespondent for Berlingske Lykke Friis og generalsekretær for Dansk Flygtningehjælp, Christian Friis Bach. Og så ser vi blandt andre ting også på, hvilken interesse Rusland kan have i USA's ønske om at ophæve historiske nedrustningstraktater - og hvorfor resultatet af det tyske delstatsvalg i Hessen søndag kan få vidtgående konsekvenser for resten af Tyskland. Vært: Mette Vibe Utzon.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:00
  Verdenspressen

  Søndag 21. okt. 2018

  Denne søndag i Verdenspressen diskuterer Mette Vibe Utzon ugens internationale nyheder i selskab med tidl. generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp Andreas Kamm, seniorforsker i udenrigspolitik ved DIIS Cecilie Banke og sikkerhedspolitisk korrespondent for Berlingske Kristian Mouritzen. 50.000 soldater er samlet i Norge til en af de største NATO-øvelser siden Den kolde Krig. Hvad siger russerne mon til, at Nato spiller med musklerne i et naboland? Så kommer vi ikke udenom hovedpersonen i nyhedsmedierne verden over, den saudiske journalist Khashoggi. Hvorfor er Tyrkiet, som har for vane at behandle deres egne journalister hårdhændet, pludselig så opsat på at opklare, hvad der er sket med den saudiske systemkritiker? Og vi runder Norge igen - og en undskyldning, som kom bedre sent end aldrig - fra den norske statsminister til de "tyskerkvinder", som Norge internerede og deporterede efter Anden Verdenskrig. Vært: Mette Vibe Utzon.

  Nyheder & Aktualitet
 • 1:00:59
  Verdenspressen

  Søndag 14. okt. 2018

  Denne søndag i Verdenspressen diskuterer Louise Windfeld-Høeberg ugens internationale nyheder i selskab med journalist, forfatter og Kina-specialist Christina Boutrup, generalsekretær i den sikkerhedspolitiske tænketank Atlantsammenslutningen Lars Bangert Struwe og udenrigsredaktør på netmediet Kongressen.com Philip Christian Ulrich. Den systemkritiske journalist Jamal Khasoggi gik ind på det Saudi-Arabiske konsulat i Tyrkiet og kom aldrig ud igen. Det eneste, der siver ud, er grusomme rygter om en brutalt død. USA rynker på brynene og det internationale miljø holder vejret, men spørgsmålet er, om det vil blive ved det? Det er ikke kun journalister, der forsvinder. Interpols kinesiske chef forsvandt også i løbet af ugen på mystisk vis. Så dukkede han op igen i Kina. Med en opsigelse i hånden og en korruptionssag om halsen. Og sidst forsvandt den amerikanske FN-ambassadør, Nicky Haley, - altså, bare fra sin post, som USA's repræsentant i FN. Vi diskuterer, hvad det vil betyde, for en rokade i Det Hvide Hus. Vært: Louise Windfeld-Høeberg. www.dr.dk/verdenspressen

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:00
  Verdenspressen

  Søndag 7. okt. 2018

  Denne søndag i Verdenspressen diskuterer Mette Vibe Utzon morgenens internationale nyheder i selskab med branchedirektør i Dansk Industri Leif Nielsen, direktør i kommunikationsbureauet Policy Group Jens Worning og Pressechef for Mellemfolkeligt Samvirke Ole Damkjær. " You can dance, you can jive, having the time of your life". Dansende til ABBA-hittet indtog den britiske premierminister talerstolen på De Konservatives årlige partikongres. Hvorvidt Theresa May i virkeligheden har "sit livs bedste tid", er tvivlsomt. Vi tager temperaturen på et yderst splittet konservativt parti, der ikke kan blive enig med sig selv om Brexit. Så runder vi, hvordan Danmark - måske - er viklet ind i internationale attentatplaner på europæisk jord. Vært: Mette Vibe Utzon. www.dr.dk/verdenspressen

  Nyheder & Aktualitet
 • 56:04
  Verdenspressen

  Søndag 30. sep. 2018

  Denne søndag i Verdenspressen diskuterer Louise Windfeld-Høeberg ugens internationale nyheder i selskab med international redaktør på Radio24syv Anne Sofie Allarp, seniorforsker ved tænketanken Hudson Institut Jonas Parello-Plesner og formand for udenrigspolitisk Selskabs ungdomsafdeling U35 Lukas A. Lausen. "Min administration har udrettet mere end næsten alle andre administrationer i vort lands historie". Det var denne udtalelse fra den amerikanske præsident Trump, der fik forsamlingen i FN til at bryde ud i latter. Ikke lige den reaktion, den amerikanske præsident havde håbet på. Og så runder vi også sagen om Trumps højesteretsdommerkandidat Brett Kavanaugh og diskuterer amerikansk politik i en #metoo-tid. Vært: Louise Windfeld-Høeberg. www.dr.dk/verdenspressen

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:00
  Verdenspressen

  Søndag 23. sep. 2018

  Denne søndag i Verdenspressen diskuterer Mette Vibe Utzon ugens internationale nyheder i selskab med professor i statskundskab Mikkel Vedby Rasmussen, udlandsredaktør på Kristeligt Dagblad Kerrin Linde og økonom Ulrik Bie. "En diplomatisk ydmygelse". Sådan beskriver den britiske presse Theresa Mays forsøg på, at forhandle en "blød" Brexit. Det blev et nej tak til Mays plan fra EU's toppolitikere. Vi ser på udsigterne til en aftale. En anden af EU's regeringsledere, Ungarns Viktor Orban, forsøgte at vaske sine ydmygelser fra EU af sig med et besøg hos Putin. Men hvad har de to til fælles? Frygten for et blodbad i Idlib har fået Tyrkiet og Rusland til at aftale en demilitariseret "bufferzone". Men betyder det så, at de ca. 3 millioner mennesker i den syriske provins kan ånde lettet op? Vært: Mette Vibe Utzon.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:00
  Verdenspressen

  Søndag 16. sep. 2018

  Verdenspressens Mette Vibe Utzon dykker ned i søndagens internationale historier i selskab med antropolog og forfatter Anne Knudsen, udlandsredaktør på Information Emil Rottbøll og direktør for Det Udenrigspolitiske Selskab, Charlotte Flindt Pedersen. Et flertal i EU-parlamentet vil udløse det, der så dramatisk kaldes "atombombe-paragraffen" overfor Ungarn og fratage landet sin stemmeret - i USA bliver der langet flere hundrede tusinder af Bob Woodward's bog "Fear" over disken i landets boghandlere - og i Tyrkiet spillede man højt spil i forhandlingerne om Idlib-provinsens skæbne... og tabte? Det diskuterer vi blandt andet i denne søndags udgave af "Verdenspressen". Vært: Mette Vibe Utzon.

  Nyheder & Aktualitet
 • 57:00
  Verdenspressen

  Søndag 9. sep. 2018

  Verdenspressens Mette Vibe Utzon diskuterer de svenske mediers dækning af valgkampen op til dagens valg i Sverige. Denne søndag i selskab med LO's EU-konsulent Peter Waldorf, investeringsdirektør i Saxo Bank Steen Jakobsen og tidl. udenrigsminister Per Stig Møller. DR-korrespondent Anna Gaarslev giver et indblik i, hvordan hun har oplevet de svenske mediers dækning af valget her de sidste uger op til afstemningen. I Tyskland sætter debatten om migration sine spor i medierne. Det er tid at sige fra overfor fremmedhad og diskrimination. Det mener i hvert fald elektronikgiganten Siemens, som har sendt budskabet i et brev til 4.300 ansatte. Brevet kommer i kølvandet på de voldsomme sammenstød i byen Chemnitz mellem højre-nationale demonstranter og moddemonstranter og politi. Og så har avisen The New York Times trykt noget så usædvanligt som en anonym kommentar, der angiveligt skulle være skrevet af en person i inderkredsen omkring Trump. Nu går den vilde jagt ind på skribenten - men hvordan påvirker balladen et i forvejen splittet USA frem mod midtvejsvalget? Det taler vi blandt andet om i "Verdenspressen" denne søndag. Vært: Mette Vibe Utzon.

  Nyheder & Aktualitet