Live kanaler

P2 er det vigtigste fællesskab for alle interesserede i klassisk musik her i landet. Kanalens kerne er klassisk musik, som formidles i en nutidig uformel tone og udvider oplevelsen gennem perspektivering.

Morgen

 • Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • P2 Klassisk

  P2 Klassisk

  Musik uden stop. Find playlisten på nettet. www.dr.dk/playlister/p2

  Musik
 • Klassisk Morgenmusik

  Klassisk Morgenmusik

  Klassisk morgenmusik præsenteret af Benedikte Granvig. www.dr.dk/p2

  Musik

Formiddag

 • Stines gæster

  Stines gæster - Sofie Lassen Kahlke

  Hun fik sin første filmrolle som 13 årig og har været Danmarks darling siden. Men hvordan er det at vokse op som barnestjerne og samtidig prøve at finde retning i voksenlivet? Èn ting har livet lært hende, vi skal ikke være så bange for at snuble undervejs. Gæst: Sophie Lassen-Kahlke. Vært: Stine Rosengren. www.dr.dk/p2 (Sendt første gang 23. juni 2018).

  Musik
 • Grammofon

  Grammofon

  - med Helge Baun Sørensen. Ikke så meget snak ... www.dr.dk/p2 (Sendt første gang 12. maj 2019). (Sendes også fredag 2.03).

  Musik

Eftermiddag

 • Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:39:59
  P2 Koncerten

  P2 Koncerten - Lars Ulrik og Fejø på Bornholm

  Tag med til klippeøen, hvor musikfestival-ledelsen, i stedet for at coronaaflyse, har skabt en minifestival. I første afdeling spiller den musikalske leder af Concerto Copenhagen musik for solocembalo af Froberger, Weckmann, Buxtehude og Bach. I anden afdeling gæster Fejø Festivalensemblet med musik af Beethoven og Brahms. Lars Ulrik Mortensen, cembalo. Bogdan Bozovic, violin. Fejø Festivalensemble: Anna Gebert, violin. Mina Fred, bratsch. Carl-Oscar Østerlind, cello. Kristoffer Hyldig, klaver. (Aa Kirke, Bornholm 3. august). Vært: Max Fage-Pedersen. www.dr.dk/p2koncerten (Genudsendelse fra torsdag).

  Musik
 • Grammofon

  Grammofon

  - med Eskild Winding. Ikke så meget snak ... www.dr.dk/p2 (Sendt første gang 15. september 2019).

  Musik
 • 1:54:59
  P2 anbefaler klassisk

  P2 anbefaler

  Musikudgivelser der er værd at lægge øre til og kunstnere der er værd at holde øje med. Tilrettelæggelse: Claus Berthelsen. (Genudsendelse fra i går).

  Musik

Aften

 • 57:00
  Musikken er et monster

  Musikken er et monster 1:5 - Passionen

  Er det tonerne af Bach, Mahler eller Nørgaard, der rammer lige i hjertekuglen, der får én til at vælge musikken som levevej? Eller det, at man får lov at blive sent oppe til koncerterne, selvom man er lille? Er det forbillederne i musikken, er det turnéerne eller anerkendelsen der trækker? Hvad er det der afgør, om passionen for musik bliver vakt eller ej? Produceret for DR af Wingman Media. (Sendt første gang 7. juli 2019).

  Musik
 • Intermezzo

  Intermezzo

  Musik
 • P2 Guldkoncerten

  P2 Guldkoncerten - Toscanini dirigerer Brahms 2:2

  I 1952 besøgte den italienske mesterdirigent Arturo Toscanini for første gang Philharmonia Orkestret i London. Orkestret havde kun eksisteret i syv år, men var allerede nået op i verdenseliten. Den 85-årige Toscanini valgte at dirigere alle Brahms' fire symfonier, fordelt over to aftener. Dette er programmet fra den anden af koncerterne, der heldigvis blev optaget, så det historiske møde med Brahms-fortolkninger på højeste niveau blev bevaret. God save the Queen Brahms: Haydn-variationer. Brahms: Symfoni nr. 3. Brahms: Symfoni nr. 4. Philharmonia Orkestret. Dirigent: Arturo Toscanini. (Koncert i Royal Festival Hall, London, 10. oktober 1952). Vært: Mathias Hammer. www.dr.dk/p2koncerten

  Musik
 • Natsværmeren

  Natsværmeren

  - med klassisk musik og det, der ligner. Vært: Benedikte Bové. www.dr.dk/p2 (Sendt første gang 6. september 2018).

  Musik

Nat

 • 2:39:59
  P2 Koncerten

  P2 Koncerten - Telemanns have i Tvilum

  Elephant House Quartet er eksperter i barokmusik og har kastet sig over at lave en koncert som afspejler alle de mange sider af floraen i Telemanns musikalske have. Kender du ikke Telemann i forvejen, er denne P2-koncert et godt sted at starte! Koncerten er en del af Silkeborg Classic. (Tvilum Klosterkirke 1. august). Vært: Klaus Møller-Jørgensen. www.dr.dk/p2koncerten (Genudsendelse fra tirsdag).

  Musik
 • Intermezzo

  Intermezzo

  Musik
 • Natsværmeren

  Natsværmeren

  - med klassisk musik og det, der ligner. Vært: Minna Grooss. www.dr.dk/p2 (Sendt første gang 5. september 2018).

  Musik