Live kanaler

P2 er det vigtigste fællesskab for alle interesserede i klassisk musik her i landet. Kanalens kerne er klassisk musik, som formidles i en nutidig uformel tone og udvider oplevelsen gennem perspektivering.

Morgen

 • Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • P2 Klassisk

  P2 Klassisk

  Musik uden stop. Find playlisten på nettet. www.dr.dk/playlister/p2

  Musik
 • P2 Morgenmusik

  P2 Morgenmusik

  Klassisk musik med Malene Wichmann. www.dr.dk/p2morgenmusik

  Musik
 • Morgenandagten

  Morgenandagten

  Præludium: Max Reger: Zions vægter hæver røsten. Davidssalme: 130, 1-4. Salme: 268 "Zions vægter hæver røsten". Fra det N.T.: Romerbrevet 15, 4-7. Trosbekendelsen. Salme: 273 "I verden er ej nød så stor". Postludium: Sigfrid Karg-Elert: Zions vægter hæver røsten. www.dr.dk/P2/Morgenandagten

  Kultur
 • P2 Morgenmusik

  P2 Morgenmusik

  - fortsat.

  Musik

Formiddag

 • P2 anbefaler klassisk

  P2 anbefaler

  Kl. 10.03 er der Morgensang med Ole Kibsgaard og Kaya Brüel. Kl. 10.18 Musikudgivelser der er værd at lægge øre til og kunstnere der er værd at holde øje med. Tilrettelæggelse: Claus Berthelsen. (Sendes også i morgen 16.18).

  Musik

Eftermiddag

 • Radioavisen

  Radioavisen

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  Nyheder & Aktualitet
 • 2:39:59
  P2 Koncerten

  P2 Koncerten - Drømmen om England

  Komponister har drømt om, og drømmer om England. Som det var. Som det er. Og som det vil blive. Tag med på en både stormfuld, mystisk indadvendt og sprudlende engelsk drømmerejse, fra det 15. århundrede til i dag. Musik af John Dunstable, Holst, Vaughan Williams m.fl. Ars Nova Copenhagen. Dirigent: Paul Hillier. (Frederiksborg Slotskirke Hillerød 29. november). Ca. 21.00 Fløjtenisten Maria Steinaa, der er debuteret fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, spiller Cesar Francks Sonate for fløjte og klaver. Vært: Anne Bro. www.dr.dk/p2koncerten (Genudsendelse fra tirsdag). (Sendes også næste søndag 00.05).

  Musik
 • 57:00
  Grammofon

  Grammofon

  - med Eskild Winding. Ikke så meget snak ... www.dr.dk/p2 (Genudsendelse fra søndag).

  Musik
 • 56:59
  Dagdrømmer

  Dagdrømmer: Jul i Gambia 1981 1

  En ung teenager tager med sin mor og mormor på chartertur til Gambia hen over jul i 1981. En tur, hvor hun ender med at sætte hotellet på den anden ende i forsøget på at slippe ud af reservatet. Med et soundtrack fyldt med drømme med blandt andre Nina & Frederik, Dvorák, Chevalier, Samuel Coleridge-Taylor og Trille. Vært: Minna Grooss. Produceret for DR af Munck Studios København. (Sendt første gang 29. februar).

  Musik

Aften

 • Kvinder i musik

  Kvinder i musik - Cecile Chaminade

  Når snakken falder på kvindelige komponister af klassisk musik, er konklusionen ofte, at der ikke er nogen at tage af. Det er forkert. Her er en introduktion til 24 komponister fra middelalderen og frem til nu. Vært: Stine Danving. Tilrettelæggelse: Signe Amtoft, Stine Danving, Iben Mogensen og Benedikte Bové.

  Musik
 • Bravo - med Lotte Heise

  Bravo - med Lotte Heise

  Lotte elsker opera! Lyt med, når hun deler ud af operaens store følelser, operahits og sjove historier før og nu. Vært: Lotte Heise. www.dr.dk/p2

  Musik
 • P2 Operaaften

  P2 Operaaften - Alexander Vedernikov

  Den russiske dirigent Alexander Vedernikov døde med corona i sidste måned, dagen før han skulle have dirigeret sit elskede orkester i København, Det Kgl. Kapel. I aften mindes vi en stor dirigent, der satte sit umiskendelige aftryk på dansk musikliv som chefdirigent, først for Odense Symfoniorkester, siden på Det Kgl. Teater. Aftenens koncertuddrag er begge fra Moskva, det første med en sjældent hørt opera af Rakhmaninov. Rakhmaninov: Den begærlige ridder. Opera i en akt. Rakhmaninov: Rapsodi over et tema af Paganini. Rakhmaninov: Klokkerne. Korsymfoni. Bolsjoj Teatrets Kor og Orkester. Dirigent: Alexander Vedernikov. (Konservatoriets store sal, Moskva juni og september 2008). Vært: Anne Bro. www.dr.dk/p2koncerten

  Musik
 • Natsværmeren

  Natsværmeren

  - med klassisk musik og det, der ligner. Vært: Tina Rømer. www.dr.dk/p2 (Sendt første gang 4. december 2018).

  Musik

Nat

 • 2:39:59
  P2 Koncerten

  P2 Koncerten - Fordybelseskoncert

  - fra Musikhuset Aarhus. Højtidelig musik der indbyder til eftertanke og refleksion. Ikke i en kirke, men i en koncertsal. Musikken der beskriver livet og det hinsides er af bl.a. Gabrieli, Strauss, Poulenc. Aarhus Symfoniorkester. Andre de Ridder, dirigent. Ca. 21.00 Pianisten Elisabeth Sivertsen, der er debuteret fra Det Jyske Musikkonservatorium, spiller Carl Vine og Rachmaninov. Vært: Klaus Møller-Jørgensen. www.dr.dk/p2koncerten (Genudsendelse fra torsdag). (Sendes også søndag 12.15).

  Musik
 • Intermezzo

  Intermezzo

  Musik
 • 1:57:00
  Natsværmeren

  Natsværmeren

  - med klassisk musik og det, der ligner. Vært: Katrine Ring. www.dr.dk/p2 (Sendt første gang 11. september).

  Musik