Live kanaler

Bergman og musikken

En kærlighed større end alt. I selskab med filmlektor Peter Schepelern undersøger Tina Rømer Bergmans forhold til musikken i liv og værk. Følg med på en rejse ind i Ingmar Bergmans verden på Fårö i Sverige i 100 året for Bergmans fødsel.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 56:58
  Bergman og musikken

  1:3 - En kærlighed der ikke er gengældt

  Rejsen til den fjerne svenske ø Fårö begynder, samtidig med at turen går tilbage til den første tid med klassisk musik. Film som Musik i mørke og Ved vejs ende er fulde af klassisk musik og på teatret kaster Bergman også sin kærlighed over musikken Tilrettelæggelse: Tina Rømer.

  Musik
 • 51:00
  Bergman og musikken

  2:3 - Mit kongerige

  Efter en dagsrejse når vi frem til Fårö, hvor Bergman træder i karakter som auteur. Bergman indspiller filmene Som i et spejl og Persona på Fårö - og han finder hjem på øen og i musikken af Bach. Tilrettelæggelse: Tina Rømer.

  Musik
 • 1:02:00
  Bergman og musikken

  3:3 - En maestro takker af

  Rejsen slutter ved Bergmans gravsted og hus ved stranden på Fårö, hvor Bergman dirigerer de sidste film uden at ryste på hånden. Med Fanny og Alexander får Bergman sit folkelige gennembrud, og musikken er der fortsat som en budbringer om en anden virkelighed. Tilrettelæggelse: Tina Rømer.

  Musik