Live kanaler

De unge dirigenter - podcast

De er unge, og de drømmer om at dirigere symfoniorkestre og kor på de store scener ude i verdens opera- og koncerthuse. Følg Anna, Johanne, Gustav og Laura på DRs dirigentskole, hvor de bliver kastet foran professionelt orkester og kor for første gang. Tilrettelagt af Mikkel Andersson. Produceret af Munck Studios København.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 30:27
  De unge dirigenter - podcast

  1:4 - Laura

  Anna, Johanne, Gustav og Laura skal dirigere et værk af Wagner. Laura er den første på podiet. Hun er 21 år, og hun trækker på nogle helt personlige erfaringer med op- og nedture, når hun lever sig ind i den klassiske musik. Produceret af Munck Studios København. Tilrettelagt af Mikkel Andersson. Foto: Kim Matthaï Leland.

  Musik
 • 29:25
  De unge dirigenter - podcast

  2:4 - Anna

  Anna er 18 år gammel og går på dirigentskolen. Hun drømmer om at komme til at arbejde med store kor, når hun en dag er uddannet dirigent. Hendes far har været en stor inspirationskilde for hende, og hun vil gerne gøre ham stolt i gennem musikken. Produceret af Munck Studios København. Tilrettelagt af Mikkel Andersson. Foto: Kim Matthaï Leland.

  Musik
 • 31:05
  De unge dirigenter - podcast

  3:4 - Gustav

  Gustav er udstyret med nogle helt særlige evner. Han kan høre et stykke musik én enkelt gang og kan derefter mere eller mindre spille det på klaveret. Han skrev sit første stykke musik i femte klasse, og nu drømmer han om at dirigere i de helt store koncert- og operahuse rundt om i verden. Produceret af Munck Studios København. Tilrettelagt af Mikkel Andersson. Foto: Agnete Schlichtkrull.

  Musik
 • 30:59
  De unge dirigenter - podcast

  4:4 - Johanne

  Johanne kommer fra en landsby i Nordjylland. Hun drømmer om at blive orkesterdirigent, og hun bruger det meste af sin tid ved klaveret, hvor hun øver sig på den klassiske musik. Ude i naturen finder hun ro, når presset på hende til tider bliver stort. Produceret af Munck Studios København. Tilrettelagt af Mikkel Andersson. Foto: Bjarne Bergius Hermansen.

  Musik