Live kanaler

Krig og klassisk - med Lotte Heise

Krig er frygtelig frastødende, krig er fuldstændig fascinerende! Sådan har Lotte Heise det med krig. Den er uciviliseret og dog en del af vores civilisation. Og musik er altid blevet brugt til noget i krig. Til at samle, opildne, trøste og højne moralen.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 57:00
  Krig og klassisk - med Lotte Heise

  Krig og klassisk - med Lotte Heise 1:3

  Krig er frygtelig frastødende, krig er fuldstændig fascinerende! Sådan har Lotte Heise det med krig. Den er uciviliseret og dog en del af vores civilisation. Lotte Heise ser med undren og fascination på det militære system og de mekanismer, der får unge mennesker til at gå i kamp. Og især den rolle officeren spiller. Find hele serien som podcast. www.dr.dk/p2 (Sendt første gang 2. september 2017).

  Musik
 • 57:00
  Krig og klassisk - med Lotte Heise

  Krig og klassisk - med Lotte Heise 2:3

  Soldater skal ikke tænke selvstændigt - de skal adlyde ordre. Og det er ikke alle, der vender hjem. Lotte Heise ser med undren og fascination på de mekanismer, der får unge mennesker til at gå i kamp. Hun kommer tæt på soldaternes oplevelser fra Livgardens parademarch til ildkamp mod Taliban. Find hele serien som podcast. www.dr.dk/p2 (Sendt første gang 9. september 2017).

  Musik
 • 57:00
  Krig og klassisk - med Lotte Heise

  Krig og klassisk - med Lotte Heise 3:3

  Når soldater sendes i krig, sidder der en mor, en kone, en kæreste, et barn tilbage. Og når soldaten vender hjem, er hverken han eller hans nærmeste de samme mere. Lotte Heise ser med undren og fascination på de mekanismer, der får unge mennesker til at gå i kamp, og den betydning de pårørende og efterladte har i militærets tjeneste. Find hele serien som podcast. www.dr.dk/p2 (Sendt første gang 16. september 2017).

  Musik