Live kanaler

Man binder os...

For 50 år siden døde PH og Kai Normann Andersen. Sammen stod de bag sange som "Man binder os på mund og hånd" og "I dit korte liv". Vi fortæller om samarbejdet og de særlige kvaliteter i Kai Normann Andersens melodier til PH's tekster. Tilrettelæggelse: Jakob Wivel og Carsten Wolf Andersen.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 56:53
  Man binder os...

  Man binder os... 1:2

  For 50 år siden døde PH og Kai Normann Andersen. Sammen stod de bag Danmarks første frihedssang, og satte en standard for den åndelige mobilisering under besættelsen. Med udgangspunkt i de skelsættende revyer i begyndelsen af 40'erne, foldes deres virke og betydning ud. Første del har fokus på Poul Henningsen, der flygtede til Sverige i en robåd. Arkivoptagelser og interview med Hans Hertel, forfatter til "PH - en biografi". Tilrettelæggelse: Jakob Wivel og Carsten Wolf Andersen.

  Musik
 • 57:01
  Man binder os...

  Man binder os... 2:2

  For 50 år siden døde PH og Kai Normann Andersen. Sammen stod de bag Danmarks første frihedssang, og satte en standard for den åndelige mobilisering under besættelsen. Med udgangspunkt i de skelsættende revyer i 40'erne, foldes deres virke og betydning ud. Anden del har fokus på Kai Normann Andersen, der flygtede til Sverige i en kutter. Arkivoptagelser og interview med Finn Gravesen, forfatter til "Den sky romantiker". Tilrettelæggelse: Jakob Wivel og Carsten Wolf Andersen.

  Musik