Live kanaler

Mathias vil også være et ikon

Mathias er noget ved musikken. Men ikke helt nok. Han vil opnå mere. Derfor vender han blikket mod sit store forbillede Beethoven og spørger; Hvad skal der til for at blive et ikon? Tilrettelæggelse: Rie Koch og Ane Skak. Vært: Mathias Hammer.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 48:11
  Mathias vil også være et ikon

  Stjernestøv 1:5

  Mathias er noget ved musikken. Men ikke helt nok. Han vil opnå mere. Derfor vender han blikket mod sit store forbillede Beethoven og spørger; Hvad skal der til for at blive et ikon? Men den bistre buste på klaveret ikke så meget som blinker, så Mathias må finde sin egen vej mod stjernerne. Han opsøger en gammel ven, der stiller Mathias på den ultimative prøve. Har han det mod der skal til? Tilrettelæggelse: Rie Koch og Ane Skak. Vært: Mathias Hammer.

  Musik
 • 40:59
  Mathias vil også være et ikon

  Influencer 2:5

  Mathias er noget ved musikken. Men ikke helt nok. Han vil opnå mere. Derfor vender han blikket mod sit store forbillede Beethoven og spørger; Hvad skal der til for at blive et ikon? Men den bistre buste på klaveret ikke så meget som blinker, så Mathias må finde sin egen vej mod stjernerne. En rejse der tager ham forbi Toga Vinstue, hvor spindoktor Noa Redington skærper Mathias holdninger og giver ham et slagkraftigt budskab. Tilrettelæggelse: Rie Koch og Ane Skak. Vært: Mathias Hammer.

  Musik
 • 43:34
  Mathias vil også være et ikon

  Den lidende kunstner 3:5

  Mathias er noget ved musikken. Men ikke helt nok. Han vil opnå mere. Derfor vender han blikket mod sit store forbillede Beethoven og spørger; Hvad skal der til for at blive et ikon? Men den bistre buste på klaveret ikke så meget som blinker, så Mathias må finde sin egen vej mod stjernerne. En rejse der bringer ham i armene på Jan Hellesøe, der dykker ned i Mathias indre for at finde materiale til den lidende kunstner. Tilrettelæggelse: Rie Koch og Ane Skak. Vært: Mathias Hammer.

  Musik
 • 42:01
  Mathias vil også være et ikon

  Storsælgeren 4 :5

  Mathias er noget ved musikken. Men ikke helt nok. Han vil opnå mere. Derfor vender han blikket mod sit store forbillede Beethoven og spørger; Hvad skal der til for at blive et ikon? Men den bistre buste på klaveret ikke så meget som blinker, så Mathias må finde sin egen vej mod stjernerne. En rejse der bringer ham i armene på erhvervskvinden Tine Thygesen, der ved hvordan man brander sit produkt. Tilrettelæggelse: Rie Koch og Ane Skak. Vært: Mathias Hammer.

  Musik
 • 43:46
  Mathias vil også være et ikon

  Det guddommelige 5:5

  Mathias er noget ved musikken. Men ikke helt nok. Han vil opnå mere. Derfor vender han blikket mod sit store forbillede Beethoven og spørger; Hvad skal der til for at blive et ikon? Men den bistre buste på klaveret ikke så meget som blinker, så Mathias må finde sin egen vej mod stjernerne. En rejse der fører ham til Lærke Kløvedal, som skriver den nekrolog Mathias altid har drømt om. Tilrettelæggelse: Rie Koch og Ane Skak. Vært: Mathias Hammer.

  Musik